Vi har fortfarande så många Grimm frågor, men vi har också slutteorier | BurnbrightLove.com

Vi har fortfarande så många Grimm frågor, men vi har också slutteorier

Vi har fortfarande så många Grimm frågor, men vi har också slutteorier

Det verkar inte möjligt att Grimmwill snart komma till ett officiellt slut. Fredagen den 31 mars efter sex framgångsrika och spännande säsonger kommer NBC drama säga adjö för gott.

Det är ingen tvekan Säsong 6, den sista och sista en, fortsätter att leverera på många nivåer. Visserligen har vi fortfarande ingen aning om hur det hela går till slut, vad det mystiska ritning på duken medel, hur det stick kommer sannolikt spela in allt och vad sjutton som händer med den där saken Juliette / Eve har kommit i kontakt med genom spegeln.

10 sätt säsong 6 ofGrimm är BasicallyHarry Potter

Ja, det har verkligen varit mycket händer. Men hur är det alla kommer att slå upp? Vem vet vid denna tidpunkt, men det betyder inte att vi inte kan ta en gissning. Baserat på allt vi har sett och vet hittills, här är några teorier vi har om vad som kommer att hända i seriefinalen.

1. Juliette / Eve kommer fullständigt transformera tillbaka till Juliette

load...

Bild: Tumblr

Ända sedan Nick läkt Eve med klubban, har hon fått en del av sin mänsklighet tillbaka och verkar ha en liten Juliette i henne. Dessutom fanns det också att en episod när Nick hänvisas till henne som "Juliette" och inte "Eve". Det kan vara en fingervisning om att Juliette permanent kommer att komma tillbaka på något sätt, men det betyder inte att fans eller hennes familj / vänner kommer att få njuta av att ha henne tillbaka.

2. Juliette / Eve kommer att dö

Bild: Tumblr

Trots vår teori att Juliette kommer tillbaka, vi har en dålig känsla av att hon kommer att dö kommer den sista episoden. Hej, nu när hon in genom vad som verkar vara en portal till "The Other Place," det finns även en starkare chans. Juliette / Eve är en kraftfull varelse och eftersom hon har en viss typ av anslutning till vad som händer genom spegeln, som inte kan vara en bra sak, kan det?

load...

Under serien har Juliette förändrats drastiskt och även omvandlas till Eve efter Trubel "dödade" henne i säsong 5. Hon har också något blivit en outsider till gruppen. Hon är en annan karaktär än den vi träffade i säsong 1 och känner skuld för vad hon lagt alla genom också. Det finns en chans Juliette / Eve kan gottgöra / offra sig själv för dem hon älskar och för det större goda.

3. Diana kommer att besegra den nya ondskan

Bild: Tumblr

Hon verkligen verkar vara nyckeln, särskilt eftersom hon verkar känna och se en hel del att resten av tecknen inte kan. Diana verkar också något förstå vad som händer med speglar och även har en känsla av att något dåligt kommer. Det är hur kraftfull hon är, så det skulle vara meningsfullt om hon är en att besegra allt mörker är potentiellt på väg till Portland.

Som Claire Coffee toldIGN "Diana går fram och tillbaka en stor del av säsongen ägnas åt att se till att hon använder sina krafter för gott, och som har en stor del att göra med är hon Renards eller Adalind s barn,. Som har hennes öra ? det hela kulminerar i finalen. Hon är den mest avgörande delen av finalen."

Med "avgörande", har hon menar Diana kommer att använda sina krafter för gott och spara alla?

4. Nick och Adalind kommer hålla ihop

Bild: Tumblr

Ända sedan Juliette / Eve gjorde henne triumferande återkomst, har fans undrade om Nick skulle bli ihop med henne. Men kan det störa fans som hejar på Nick och Adalind. Baserat på vad showrunner Jim Kouf berättade IGN, visst verkar det som Adalind och Nick är här för att stanna. Inte nog med att han beskriver Juliette / Eva och Nick relation som en "djup vänskap", men också lagt till att Nicks "kärlek har gått där hans familj är, som är tillsammans med sin son Kelly och Adalind."

load...

Grimm: 5 saker Nick och Monroes Schwarzwald Discovery kan betyda

5. Pinnen kommer att begravas igen

Bild: Tumblr

Den helande pinne, som vi vet fortfarande inte en ton om, har haft några konstiga effekter på Nick och Juliette / Eva. Vid ett tillfälle, Nick blev ännu besatt av det. Det finns uppenbarligen en anledning de sju riddare gick till stora ansträngningar för att begrava den och se till att ingen någonsin skulle kunna hitta den. Antingen Nick kommer att se klubban är begravd igen eller det kommer att förstöras på något sätt. Det är inte något de bör hålla fast, det är säkert.

6. Portland kommer att spela en viktig roll

Bild: Tumblr

Baserat på vad Grimmshowrunners berättade också IGN, det låter nästan som staden Portland själv kommer att påverkas på ett avgörande sätt av det som kommer. "Om du tror att Nick har drabbats tidigare har han aldrig lidit så här. Han har aldrig lidit förlust av denna omfattning. Den går nuclear", säger showrunner David Greenwalt. När det gäller Kouf, sade han, "Vi brände alla broar. Vi tog denna stad till marken. Det är en full-on bombningar." Kommer det till och med vara en stad kvar efter vad det är "går kärnkraft"?

7. Vi får se allas lyckligt

Bild: Tumblr

Om fansen är oroliga att de inte kommer att få ett lyckligt slut innan seriefinalen är över, bör de inte vara. Det verkar som om allt kommer att sluta cirkeln och att vi kommer även få en glimt in i framtiden. Greenwalt berättade TVLine, "Det finns en mycket intressant tid hoppa i slutet. Det finns en viss spel med tiden." Det betyder helt ska vi se var alla hamnar, förutom Monroe och Rosalee s trillingar, eller hur? Greenwalt tillade också: "Vi lämnar det på ett bra ställe." Det låter säkert som ett lyckligt slut för oss.

Grimmairs fredagar kl 8 / 7c på NBC.

Grimm: Ska Adalind & Nick vara tillsammans nu att ett barn är inblandade?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Emma Watson lämnar feministböcker runt NYC tunnelbanan med perfekt timing

Post Underhållning

Hugh hefner biopic är död, och Jared leto vill ha ingenting att göra med det

Post Underhållning

Charlie sheens Twitter-bön går viral - i grund och botten vill han att Trump är död

Post Underhållning

Eminem är inte igenkännbar vid första ögonkastet efter att ha växt manskägg

Post Underhållning

Vogues försök att mångfald drabbar stor bakslag

Post Underhållning

Chrissy teigen och John Legends spindel-man-tema PDA är verkligen något

Post Underhållning

Den bästa lördagskvällen lever jul och hanukkah skits någonsin

Post Underhållning

Internet glädje sig vid Emmy nominering för barb från främling saker

Post Underhållning

13 anledningar till varför hörs bakslaget och gör förändringar

Post Underhållning

Chris Evans Älskar en av hans co-stars pengar

Post Underhållning

Billy bush försöker verkligen svårt att tjäna allas förlåtelse

Post Underhållning

Vem tar över för Jedediah bila på utsikten?