Vem visste en show om rika vita män kunde vara så bemyndigande? | BurnbrightLove.com

Vem visste en show om rika vita män kunde vara så bemyndigande?

Vem visste en show om rika vita män kunde vara så bemyndigande?

Billionsresurrected Showtime som ett nätverk efter sin långa hitless torka efter Weeds (länge leve Nancy Botwin). Föreställningen är nästan kuslig i sin tid skildring av Wall Street manipulation och korruption på regeringsnivå. Men utöver detta, det centrala fejd mellan Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och Bobby ”Ax” Axelrod (Damian Lewis) writhes med en belåtenhet så stark, i slutet av varje avsnitt, nästan vill du starta en text kamp med en tjej från high school du fortfarande har lite skit kvar att säga. Det blandas med elegant sätt showen band i mellanmänskliga relationer som inte bara hänga på sjudande förbittring, liksom de flesta tv-par och körsbär på toppen är hela ensemblen att kunna göra investeringar kapital- och stats rättsliga lag fängslande. Miljarder är bara lysande.

Miljarder Wendy Rhoades allt som vi vill bli när vi växer upp

Men nu är showen går ett steg längre in att sätta sig in i hjärtat av varje liberal elit (lol) där ute som bara älskar en show om drama och kaos som följer att vara på toppen av din prestigefyllda område: att hjälpa avveckla kön binär. Årets efterlängtade andra säsongen debuterade med ett subtilt infördes men signifikant karaktär, Asien Kate Dillon s Taylor Mason.

load...

Taylor uttryckligen definierar de föredrar pronomen i vad som kan vara en aldrig tidigare skådad flytta på en förstklassig nätverks show som inte fokuserar på queerness. De är en praktikant som geni-nivå, trots att kunna läsa pengar även den legendariske Ax kan inte, och trots att erbjuds miljoner på grundnivå för att komma ombord, är fokuserade på att få till grad skolan. Inte bara Taylor erbjuder en av de senaste, verkliga och inte karikerade skildringar av vad det innebär att vara köns icke-binär (Dillon är också icke-binär i sitt eget liv) använder visar också dem som en folie för raka karaktärer som inte kan verkar svepa sina sinnen runt möjligheten av en människa befintliga utanför den heteronormativa genus binära. I en scen, börjar ett ökänt Douchey karaktär pendlade mot sluddrande på Taylor, och strax innan han kan pressa förolämpning ut Ax skriker hans allsmäktiga ”Hey!” Tysta rummet. För en man med så mycket kraft, även i den fiktiva världen miljarder, för att försvara människor identifierar som kön icke-binär är en viktig meddelande.

load...

Watch Miljarder Säsong 1

Och det är ett budskap showen och dess lag är klart villiga att få bakom. Dillon begär nu att Television Academy förklara hur en icke-binär person ska lämna in sina resultat, ser som Emmy kategorier köns. Varietyreported att Dillon brev, som frågade bland annat: ”Om de kategorier av 'skådespelare' och 'skådespelare' är avsedda att beteckna tilldelade sex, frågar jag, respektfullt, är det nödvändigt varför?”

Jennifer Lawrence Starstruck från Homeland Damian Lewis

Tack och lov, till Dillon enda kredit, Television Academy fick anser att mycket viktig fråga och gav det rätta svaret - vilket är att Dillon kan skicka till vilken kategori de identifierar sig med. Det är inte så progressiva som faktiskt har kategorier specifikt och uteslutande fira arbete trans och icke-binära individer, men det är ett steg i rätt riktning. Med all hat händer i världen politiskt, låt oss kanske ta detta som ett tecken på att konsten kommer att fortsätta att utvecklas oavsett.

Hur tror du att Emmys borde ha reagerat? Berätta för oss i kommentarerna!

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Hur skedde detta Donald Trump Jr. fotografi någonsin?

Post Underhållning

Chris Blue påminner alla varför han är en frontrunner på rösten

Post Underhållning

Varför jag är bojkott är marchens straffare

Post Underhållning

Dagarna i våra liv förlorar ikonisk cast medlem Joseph Mascolo

Post Underhållning

Bachelors Nick viall kan ha en viss fantasi-prestanda ångest

Post Underhållning

Demi lovato & Wilmer valderramas senaste återkommande gnistor som daterar rykten

Post Underhållning

Alla saker jag skrek på min tv under storebror premiären

Post Underhållning

Carole radziwill var närmare John f. Kennedy jr. Död än du inser

Post Underhållning

Kändisar och influencers som gör svarta kvinnors lika lönedag rättvisa

Post Underhållning

Alla tider som Emma Watson gjorde oss vill göra bättre, tänk bättre, var bättre

Post Underhållning

Nbc prioriterar megyn Kelly över resten, vänder tillbaka till idag veteran

Post Underhållning

De bästa kvinnliga BFF-filmerna i film och tv