Varför jag bojkotterar den nya Jumanji | BurnbrightLove.com

Varför jag bojkotterar den nya Jumanji

Varför jag bojkotterar den nya Jumanji

Det finns två saker du behöver veta om mig att relatera till vad du håller på att läsa. Det första är att jag är en tusenårig, vilket betyder att jag kom ålder på 90-talet och därmed hålla alla saker 90-talet relaterade ganska nära och kära till mitt hjärta. Detta matar direkt in i andra biten av avgörande information: Jag freaking älskar Robin Williams. Min kärlek till Williams är djupt inbäddade tack vare filmerna han gjorde under 90-talet, som den medryckande äventyrsfilm Jumanji.

Denna film, som handlar om en övernaturlig brädspel som sammanför en man (Alan Parrish) som har varit instängd det, hans barndom krossa (Sarah), och två ungdomar (syskon Judy och Peter), fångade mig som barn. Jag Dang nära bar ut min VHS kopia av Jumanjiin mitten av 90-talet (hur är det för en återgång?) Eftersom jag skulle få så insvept i att titta på Alan varnar gruppen om en panikartad flykt kommer genom biblioteket eller Judy och Peter använder sin " 90 uppfinningsrikedom för att besegra en tjuvskytt från spelet i ett hem och sportaffär. Musiken var spännande, spänningen var spänt dras och ja, det har Robin freaking Williams.

load...

Dwayne Johnson övervinns med känslor i JumanjiReboot Trailer

Jag är ledsen, men förra jag kollade fanns det inget behov av en Jumanjisequel. Det fanns aldrig drivor av personer som tar till gatan och ropade "Mer Jumanji! Måste jag ha mer Jumanji. Annars!" medan gråt och slita sitt hår. Det fanns ingen högljudda krav på mer historia, ingen protester, inga inställsamhet frågor gräva sig in i vårt undermedvetna, driver oss till vansinne som vi krävde att få veta svaren. Nej aldrig. Så, varför denna uppföljare existerar? Varför gjordes det? Vi gjorde helt bra spela upp våra VHS kopior av det, tack så mycket.

Vi trodde Rock kunde göra något fel, då han gav Jumanjia dagens Twist

load...

Ungefär som en skeptisk Alan Parrish, plötsligt spottade ut ett brädspel och helt ovetande om vilket år det är, i namn av allt som är gott och rätt i den här världen jag, en omtumlad och förvirrad Jumanjifan måste förkasta allt nonsens nu slå teatrar. Jag kan inte i god tro ge mina pengar till något som kallas Jumanji: Välkommen till djungeln, där det bara finns påskägg och små hyllningar till den ursprungliga filmen, men av någon anledning, jag tvungen att uthärda "skämt" som Jack Black spelar den Jumanjiavatar av en själv besatt high school flicka och höra hur Hart karaktär har en svaghet för. Kaka? Verkligen, Bro? Kaka?

Jag bryr mig inte om det känns som Välkommen till Jungleis uppfinna historien och anpassa den för en ny generation. Det yngre generationen borde ha införts till den ursprungliga, inte den här bedragare version som för övrigt bygger på mytologi av den ursprungliga att verkligen göra en inverkan, se eftersom det är en uppföljare och allt. Visst, du kan uppskatta Välkommen till Jungleon egen, men olycklig brist är att det är byggt på en värld och en mytologi som redan är etablerade i en film och en bok.

Så, återigen, varför Välkommen till Jungleneed göras? Bortsett från det faktum att filmen är en uppenbar cash grab från en studio i syfte att kapitalisera på den charmiga, fräcka bro-kemi Johnson och Hart, det finns verkligen ingen anledning till det att existera. Och inte för ingenting, jag är säker på att det finns gott om intressanta ursprungliga manus som fick passerade över för att göra detta nonsens. Så det är det.

14 '90s filmer som skulle göra Ingen Sense nu

Jag ska avsluta denna essä om en djärv men djupt uppriktiga uttalande: Bojkotta Välkommen till djungeln, borsta dammet av dina JumanjiVHS och pop den i videon. Du kan tacka mig senare.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Korthustillståndet har förlängts

Post Underhållning

Mourning dagarna av Mary-Kate och Ashley, världens bästa barndetektiv

Post Underhållning

Emma Stone har dethroned Jennifer Lawrence som Hollywoods högsta betalda skådespelerska

Post Underhållning

Är Cruz Beckham Storbritanniens svar på Justin Bieber?

Post Underhållning

Toppkockens Padma Lakshmi talar om att vara en kvinna i en mandominerad värld

Post Underhållning

Stöd till Melania Trump störningar som videor och bilder går virala

Post Underhållning

Jennifer Lawrence ger ny mening till blödande hjärta i bisarre filmaffisch poster

Post Underhållning

Michael Jacksons dotter Paris tror att hennes far mördades

Post Underhållning

Dagtidsåper är i fara som författare hotar att gå i strejk

Post Underhållning

Meghan Markle öppnar slutligen om prins Harry

Post Underhållning

Leonardo DiCaprio bar runt en lila plastpåse, och internet dog

Post Underhållning

Träffa de nya cast medlemmarna och Will & Grace