Utan daryl börjar de vandrande döda att planera | BurnbrightLove.com

Utan daryl börjar de vandrande döda att planera

Utan daryl börjar de vandrande döda att planera

Suck. Efter förra veckans snoozefest av en episod centrerad kring Tara och Heath (inget brott att de aktörer som var shortchanged), förhoppningar var höga att denna vecka, Deadwould The Walking erbjuda upp några bra fart gå in på midseason finalen. Endast, det är inte riktigt hur det utspelar sig.

Än en gång, Walking Deaddelivered en generöst lång episod. I tidigare säsonger, det är något jag skulle ha bytt mitt eyeteeth för. Jag är ganska säker refrängen jag upprepa varje vecka var något i stil med "Gah, jag önskar showen var längre!"

Och så den här säsongen kom, och AMC håller leverera exakt vad vi ville för alla säsonger innan: episoder som förlängs med allt från 15 minuter till en timme. Så vad är problemet? Jo, nu verkar de toolong.

load...

När episoder dra på och ingenting egentligen händer, de börjar känna sig som fyllmedel. Både förra veckans episod och denna veckas episod är utmärkta exempel på detta. Om jag skulle spela djävulens advokat, jag antar att jag måste ge denna veckas avsnitt lite kredit - det gjorde lägga grunden för vad som kan vara en del potentiellt explosiva situationer i nästa veckas midseason finalen.

Efter att ha misslyckats att mörda Negan men dödade två av sina män, Carl vindar slutligen tillbaka på Alexandria med skurken, som upptäcker att det finns lillasyster Judith. På så otroligt obehagligt vägen för hans, Negan passivt talar om att döda Rick och Carl och göra ett liv i förorterna när han kysser Judith på huvudet.

load...

Carls dagar kan vara numrerade innovativa Walking Dead

Hur kommer Negan hantera denna situation när Rick återvänder? Hur kommer Rick hanterar se Negan med lite Judith? Visst, det kan skaka saker.

Sedan finns det Michonne som vi reda har locka och döda vandrare så att hon kunde bygga en vägspärr med sina kroppar. På så sätt lyckas hon att snärja en Frälsare att ta henne till Negan lya.

Spencer har också varit ganska upptagen i huvudsak försöker tvista fader Gabriel (som var sympatisk för första gången någonsin den här veckan) i en plan för att störta Rick. När Gabriel kallar honom en enorm skit och bails på honom, Spencer finner en rullator med en anteckning som leder honom till en ton av förnödenheter. Tillbaka på Alexandria, säger han att han kommer att ge dem till Negan och "det är inte allt." Mycket kryptisk, mycket Douchey.

Låt oss se; vad annars? Med så många berättelser snurrar på en gång varje vecka, allt verkar bli utspädd. Åh! Det finns en fortsatt uppbyggnad av spänningar mellan Dwight och Negan - delvis över Dwight fru Sherry, som Negan tar extra nöje flaunting framför Dwight. Efter Negan tar ett varmt strykjärn till Dwight vän Mark samma sätt som han gjorde med Dwight ansikte, verkar Dwight trött en gång för alla.

Nära slutet av episoden till en anteckning med en nyckel fastsatt glider under Daryl dörr uppmanade honom att gå nu. Kan detta vara Dwights verk? Eller kan det vara Jesus, som mirakulöst försvann efter hitching en tur på toppen frälsare lastbil? Hmm, ska vi se.

The Walking Deadmust vet vi alla kunde använda lite mer Jesus i våra liv

Detta leder oss till en viktig knutpunkt: Daryl första riktiga möjlighet att fly.

load...

Sett över den här säsongen hittills de enda episoder som verkligen sticker ut är sådana där Daryl spelat en central roll. Det var uppenbarligen premiären med Daryl utbrott som leder till Glenn död. Det är självklart att var rensning.

Det fanns också den första episoden visar oss hur livet har varit som för Daryl som Negan s fånge, och det var på samma sätt brutal. Att se honom lida och nästan bryta var mer än de flesta fans kunde bära.

Så nu är vi här och Daryl har till synes en chans att fly. Men kommer han att ta det? Den Daryl gamla inte skulle ha trott två gånger om det. I själva verket kan han aldrig har slutat försöker fly. Denna nya Daryl dock bär tyngden av dem som tar hand om honom och som han bryr sig om. Han är mycket mindre cavalier med sitt liv. Eller deras.

Dessutom finns det problematiska frågan om hans fängelse. Har Negan lyckades bryta Daryl anda? Det faktum att han talade vid åsynen av Carl skulle föreslå annars, men det är fullt möjligt att inför fly och ådra sig mer av Negan vrede kommer Daryl helt enkelt väljer att stanna kvar.

Rick sanning bomb onthe Walking Dead bevisar saker kan alltid bli värre

Tyvärr, om det händer, kan vi officiellt måste sätta The Walking Deadon livsuppehållande. Ya höra att, Norman Reedus? Vi behöver dig. Plocka upp nyckeln, komma ur denna förening och gå tillbaka till att sparka röv som Daryl vi känner och älskar. Livet av showen kan bero på det.

Vad tror du? Kan den här säsongen överleva utan mer Daryl?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Sylvester stallone cast för detta är oss säsong 2, & ja det är så slumpmässigt

Post Underhållning

Scarlett johansson vill bara att Ivanka Trump ska fördöma det amerikanska folket

Post Underhållning

Alla hatar i princip livets Britney Spears biopic

Post Underhållning

Carrie underwood reagerar offentligt på mans NHL-pensionering

Post Underhållning

Selena Gomez återkomst till sociala medier är allt vi hoppades att det skulle vara

Post Underhållning

Spel av troner berättade redan hur de vita vandrare invaderar Westeros

Post Underhållning

Jay-z adresserar den ökända pappans fejden med Kanye West

Post Underhållning

Främmande saker skapare svarar på verbala missbrukskrav, men räcker det?

Post Underhållning

Carls dagar kan numreras på de vandrande döda

Post Underhållning

Bachelorens Nick viall & Vanessa Grimaldi fortsätter att trotsa oddsen

Post Underhållning

Stephen Colbert ger Sean Spicer den ultimata dagtvålen

Post Underhållning

Caroline Fleming säger hennes slutliga farväl till sin tidigare förälskade pappa