Survivors Malcolm Freberg avslöjar vad vi inte såg i det vilda tribalrådet | BurnbrightLove.com

Survivors Malcolm Freberg avslöjar vad vi inte såg i det vilda tribalrådet

Survivors Malcolm Freberg avslöjar vad vi inte såg i det vilda tribalrådet

Malcolm Freberg har nu gått ner i Survivorhistory för att falla offer för en av de mest häpnadsväckande elimineringar i seriens 34 säsonger. Det var verkligen tungt som en twist tvingade två stammar att gå samman för att rösta bort en person. Efter några kaotiska sista minuten klättra, röstsedlarna staplade upp mot Malcolm - utan tvekan en av de starkaste konkurrenterna i spelet. Under vår en-mot-en konversation med Malcolm, avslöjade han vad vi såg hända vid den vilda stam- rådet innan förklara varför hans plan var att hålla Hali säker. Plus, ta reda på varför han tvekade att återvända till spelet för sin tredje gången.

SheKnows: guida oss genom vad som hände på den galna Tribal rådet. Vad vi inte ser?

Malcolm Freberg: Jag ska försöka förklara det för dig, men jag är fortfarande försöker pussla ihop själv. JT gick och pratade med Brad och allt gick åt helvete. Jag visste att han skulle gå göra det eftersom han var kompis-kompis med Brad. Hela stammen visste det, men vi hade ingen möjlighet att veta att han skulle spilla bönorna på hela vår plan. När det hände det gjort det riktigt enkelt för den andra stammen. Vad du inte ser är att jag visste JT ville Sandra ut. Hans ursprungliga plan var att rösta Sandra om den andra stammen kommit överens om att det. Ungefär två tredjedelar genom att Tribal rådet börjar JT arg eftersom han visste att de inte kommer att rösta Sandra och de kom för mig. Vi var bra knoppar ute. Han försökte få dem att ändra omröstningen, men han skulle inte erkänna det. Han skruvade oss över royally. I stället hade vi fastnat för vår pjäs och nu är jag pratar med dig.

load...

Bild: CBS

SK: När JT stod upp och gick fram till Brad, vad tänkte du hände?

MF: Jag tänkte, "Vad i helvete?" Vi visste att han och Brad var riktigt nära. Det var en stor del av vårt beslut att inte rikta Brad eftersom vi ville JT på vår sida. Vi visste dessa två hade varit tight från sin ursprungliga stammen. Vi trodde att han berättade Brad att han är säker. Jag såg inte behovet av att verkligen, men jag försökte hålla honom glad. Jag ville spela med JT senare i spelet. Jag tänkte långsiktigt att jag kanske vill Brad på min sida senare. Han sa: "Jag ska berätta för honom." Hade han berättade just Brad att han var säker och inte oroa dig för det, allt är bra. Vår plan skulle ha fortfarande arbetade. Men han höll på och gå och avslöjade hela vår plan för dem. Det är när allt gick till skit.

load...

Bild: CBS

SK: När Tai stod upp och spelade sin dolda immunitet Idol för Sierra, visste du i det ögonblicket som du var på väg att bli föremål för omröstning off?

MF: Japp. Det var för tillfället. Jag och Sandra, som jag älskar, chatta tillbaka på lägret innan vi gick till den stam- och vi visste att det kommer var en av oss att de skulle rikta. Sandra är en tvåfaldig vinnare och jag hade varit framgångsrik i utmaningar. Medan det Tribal pågick, vid ett tillfälle tidigt, tror jag, Hali var munnen något för mig. Jag tror att hon berättade, "De röstar för dig." Jag var som, "Vad". Vi var sex till fem. Vår plan var fast. Vi trodde igenom alla vinklar. Ingenting kan gå fel. Jag trodde inte att JT skulle vara att mycket av en fårskalle.

Den Hilarious Clone Strategy Tony Vlachos planerat att använda onSurvivor

Bild: CBS

SK: På tal om Hali var hon mycket högljudd på den Tribal rådet. Vad tror du att hon försökte uppnå?

MF: Du frågar mig om jag kan förklara Hali agerande är nope [. Skrattar] Jag är vänner med Hali, jag älskar henne till döds, men hon hade en vana att säga löjliga saker på Tribal rådet. Vi skulle alla bara låta det gå över våra huvuden som om hon inte visste vad hon talade om. Min uppfattning med Hali var att hon ville samarbeta med oss ​​för att se till att allt var bra. Vi var så övertygad om att vi hade allt på lås som vi berättade för henne att inte rösta med oss. Vi planerade det. Vår idé var att skydda Hali och vi ville återförenas med henne senare i spelet som den ursprungliga Mana stammen. Vår tanke var att berätta Hali att rösta med dem eftersom det kommer att se ut som du är lojal och skydda dig. Vi trodde att hon skulle vara säkert för en stund. I slutet när hon sade: "Ni kan ångra det," Jag har ingen aning om vad hon talade om.

load...

Bild: CBS

SK: Du var mycket säker att gå in i spelet. Vem har du hoppas på att ta till slutet och varför?

MF: Det fanns ingen i synnerhet, men i ett makro mening jag ville ta en hel del mycket hotfulla personer. Jag ville de största namnen att stanna en längre tid, eftersom det skulle skapa en värmesköld omkring mig. Om jag hade skapat ett mål-rik miljö efter sammanslagningen, det finns en mycket bättre chans att jag kunde gå djupt. Min idé var att hålla alla de människor som alla är rädda för. Jag ville att de skulle stanna i spelet så länge som möjligt.

Bild: CBS

SK: Finns det någon i tävlingen som du inte tror förtjänar titeln som ett spel växlare?

MF: Jag pratade en bra mängd skräp innan spelet jag namngav några namn då, men hur spelet ser ut, en hel del människor som kan ha tvivlat av fans tjänar deras titlar den här säsongen hittills [skratt].. Speciellt med Sierra, Tai och det sätt som alla gick ner, kanske tid att prata skräp är över som vi ser framväxten av människor som är på väg att förändra spelet.

Survivor: Spel ChangersAnnounces Tveksamt säsong 34 Gjutna Choices

Bild: CBS

SK: Vem tror du är den största strategiska hot i detta läge?

MF: Så fort du möter Sandra du vet varför hon vunnit. Hon är bra. Hon har varit i flera Tribal råd utan att få en röst ännu. Sandra är farligt och jag älskar henne. Strategiskt är den nya versionen av Brad bara döda. Jag tyckte inte om Brad 1,0, men Brad 2.0 är fantastisk. Sedan finns det Ciriè. Den farligaste delen av spelet för henne är de första rösterna eftersom hon är en sådan skuld i utmaningar. Hon har blivit förbi de första rösterna och vi får mot mitten av spelet nu där hon kan komma in i hennes egen. Ur en strategi perspektiv skulle jag se upp för dem tre.

Efterlevandepension Caleb Reynolds äter sin egna ord om Sandra Diaz-Twine

Bild: CBS

SK: När CBS ringde och frågade dig att spela igen, var det någon tvekan?

MF: Det var definitivt en viss tvekan. Jag hade gjort ganska bra för två säsonger. Jag inte få betalt, men jag hade en ganska bra runda. Det hade varit ett par år. Verkliga livet hände och jag växte lite av en ölmage. Men några saker uppradade, och jag hade övervägt det igen för en liten stund. Min verkliga livet räknat ut att jag inte kommer att gå miste om för mycket för att filma. Det är verkligen svårt att tacka nej till möjligheten att vinna en miljon dollar.

Bild: CBS

SK: Vill du spela igen?

MF: Jag vet att jag sa att jag tvekade att komma tillbaka för en tredje gång, men det skulle inte vara en tvekan för en fjärde. För mig, om jag någonsin får chansen igen, det finns ingen tvekan för en fjärde.

Bild: CBS

SK: Om du var tvungen att ge din eliminering en hashtag, vad skulle det vara?

MF: #Bullshit [skrattar.]

Bild: CBS

Hoppas du Malcolm spelar spelet igen i framtiden? Delta i samtalet genom att lämna en kommentar i avsnittet nedan.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Gör dig redo för eventuellt det skrämmaste bachelorbröllopet du någonsin har sett

Post Underhållning

Kristen stewart snl öppningsmonolog gjorde twitters helg

Post Underhållning

Harvey Weinsteins sexuella rovdjur betonade allvarligt Salma hayek

Post Underhållning

Passagerare är i princip Adam & Eva i rymden, sexism ingår

Post Underhållning

Corinne Olympios pojkvän ger sitt fulla stöd under BIP-fallet

Post Underhållning

I förra veckan skiner ett välbehövligt ljus på gerrymandering

Post Underhållning

De frågor vi fortfarande borde fråga om Bill oreilly och Fox

Post Underhållning

Dessa är sjuka meyers sjuka brännskador från sin gyllene klotmonolog

Post Underhållning

Anne hathaway avslöjar överraskande feministisk hållning

Post Underhållning

Drew & Jonathan Scott har stora planer för de närmaste åren

Post Underhållning

Andrea visade alla vad en spelväxlare ser ut på överlevande

Post Underhållning

Piers Morgan slår Meryl Streeps guldglober tal som elitistisk snobbery