Survivors J.T. säger Michaela är den mest själviska kastrullen han någonsin har spelat med | BurnbrightLove.com

Survivors J.T. säger Michaela är den mest själviska kastrullen han någonsin har spelat med

Survivors J.T. säger Michaela är den mest själviska kastrullen han någonsin har spelat med

Under hela hans tre säsonger konkurrerar på Survivor har James "JT" Thomas behandlas med ett brett utbud av skeppsbrutna, men ingen av dem frustrerade honom lika mycket som Michaela Bradshaw. Under vår en-mot-en intervju med JT, förklarade han varför hans tid med Michaela på Survivor: Game Changerswas mer obehagligt än någon annan erfarenhet som han har haft på showen. Dessutom avslöjade han varför han inte ta hans immunitet Idol Tribal rådet och där han tror att det kan fortfarande hittas i dag.

SheKnows: När du kom till Tribal rådet visste du att du var på väg att bli föremål för omröstning off?

James "JT" Thomas: Nej, det gjorde jag definitivt inte. Om jag gjorde det, skulle jag har tagit Idol och spelat det. Jag trodde faktiskt från den sista Tribal till detta att det var lite mer solid. Jag hade gjort det klart för Sandra och Varner att det var i vårt intresse att få ihop till sammanslagningen. Ingen gillade det faktum Malcolm gick hem. Jag gjorde definitivt inte. Tyvärr hände det på det sättet och vi var tvungna att flytta på. Jag trodde att vi var mer solid än vad vi var. Jag trodde verkligen att det är en personlig hämnd röst. Jag visste inte riktigt se att kommer från Sandra. Jag trodde att hon spelade mer för att vinna spelet.

load...

Bild: CBS

SK: Men i ett spel som Survivorwhere saker och ting förändras snabbt, varför inte ta med dolda immunitet Idol ifall något går fel?

JT: Det är definitivt ett misstag jag uppenbarligen gjort. Jag hittade Idol inte länge innan Tribal, och jag hade väldigt lite tid att få det ur min ägo eftersom människor går igenom varandras väskor och kläder som det är ett urverk. Vi hade inte simma shorts eller något vid denna punkt i spelet, så mina byxor var alltid kvar på lägret oavsett vad. Det fanns ingenstans att gömma denna annat än att bli av med den saken. Jag sprang genast upp till en bra plats på toppen av en plats som heter Lookout Mountain och gömde den där uppe. Jag kom tillbaka precis i tid. Resten av kvällen var i princip prata med Sandra, Varner och Aubry medan Michaela var runt gör sin sak. Det var till den punkt där jag var tvungen att gå få det nu [Idol] och komma med en anledning till varför jag skulle denna avlägsna plats helt plötsligt innan Tribal. Jag riskerade att blåsa min omslaget ha Idol, men jag kände mig säker och trygg på grund av våra samtal. Michaela hade uppenbarligen gnidas oss helt fel. Det var svårt att ta itu med henne och göra utmaningar med henne. Hon var alltid motsäger allt någon ville göra på utmaningar. Hon gjorde det mycket svårt att arbeta med. Alla porträtt avsky i Michaela agerande så långt att det var som en no-brainer alla var ombord. Jag höll försöker köra det genom mitt huvud om jag var Sandra eller Varner i denna situation, och det enda jag kunde komma på för att få mig längre i spelet var att bli av med Michaela. Folk gör inte logiska beslut om överlevande, och jag lämnade bara mig själv sårbar eftersom jag ville använda Idol senare i spelet.

load...

Bild: CBS

SK: Så du säger att dolda Idol fortfarande är begravd ovanpå det berget i Fiji?

JT: Det är fortfarande kvar i dag. Jag är säker.

SK: Strax innan du röstades ut, du gjorde ett uttalande om att vissa människor i din stam är inte spel växlare. Istället kände du att de var där tar upp plats. Uppenbarligen var det ett skott på Michaela. Har du fortfarande känner så om henne idag?

JT: Utan tvekan om vi försöker förändra spelet på det värsta. Hon är en mycket självisk person och det var mycket svårt att spela med henne. Hon kan vara en stor person, men hon bara har en hemsk sätt att visa det. Hon är mycket grov och slipmedel i samtal och allt. Varner kände på samma sätt, och det gjorde Sandra, men de trodde att det var en bättre chans att bli av med mig och sätta upp med hennes attityd. Mina tankar letade fram och bortom sammanslagningen. För att gå vidare i det här spelet, har du att ha några anslutningar. Jag hade en hel del av dem. Jag bygger mitt beslut på fel sak. Du kan inte förvänta alla att göra de smartaste beslut.

Michaela Tea-Sipping, Hair-Flip Shade onSurvivor var ärorika

Bild: CBS

SK: Vill du gå så långt att säga Michaela är minst underhållande person du har varit med om Survivor?

JT: Ingen tvekan. Ingen tvekan. Hon är bara minst trevliga. Hon är extremt självisk, och hon hade ett chip på hennes axel från dag 1. Jag vet inte var hon fick det ifrån. Innan hon träffade mig att hon hade detta chip. Jag vet inte vad hennes affären var. Jag hatar det eftersom hon verkade vara en solid idrottsman om hon ville vara, men hon aldrig riktigt ville vara.

Bild: CBS

SK: Finns det någon annan här säsongen du inte tror är verkligen ett spel växlare?

JT: Ett par, men jag har inte spelat med dem alla. Jag hade sett de flesta alla av dem spela, och om du inte är där du vet aldrig riktigt vad som hände. Jag ärligt talat inte visste vem Sierra Dawn Thomas var tills hon berättade. Jag kunde slags placera henne. Jag blev förvånad över att se henne där. Jag hade ingen aning om vad Michaela gjort på sin säsong [eftersom det inte hade sändes ännu]. Samma med Zeke också, eftersom vi inte kunde se dem spela. Vi hade ingen aning om vad förväntas av dem. Culpepper var typ av chockerande eftersom jag verkligen inte ihåg mycket om honom. För att se honom spela, jag tror att han är förtjänt av att vara där eftersom han är en hård spelare. Hali, jag vet fortfarande inte vilken årstid hon var på. Men med Michaela, det är ingen tvekan att hon kommer att bli någons bonde för resten av spelet, oavsett hur länge hon är där.

load...

Bild: CBS

SK: Vid tidigare stam- rådet, som är en av de galnaste som vi någonsin har sett, gick du över till Culpepper och i huvudsak berättade för honom din stam plan att rösta ut Sierra. Konversationen misslyckades och Malcolm var blindsided big time. Med detta sagt, kan du inte bli förvånad de snabbt röstade mot dig för att förråda dem, eller hur?

JT: Jag var aldrig orolig att hela stammen arg på mig eftersom jag hade faktiskt Aubry och Malcolm ombord med mig om vi kunde få siffrorna. Utan ytterligare en person kommer ombord, då vi aldrig att få siffrorna [rösta bort Sandra.] Jag gjorde ett misstag, eftersom det slutade bränna mig och bli av med min närmaste allierade, Malcolm. Han var en konkurrent som skulle har bidragit till att hålla oss ur Tribal rådet. Jag och Malcolm tillsammans var en hård laget att slå på fysiska utmaningar. Vi skulle bring it on och ge 100 procent. Malcolm förtjänade att vara där längre. Han satte sitt hjärta på linjen. Det gjorde I. Vi båda förtjänar att vara där, och jag hatade att se honom gå. I grund och botten, jag sviker Varner, Michaela och Sandra, inte så mycket Malcolm och Aubry. Jag skruvas upp när Malcolm gick hem. Det var den värsta delen om det. Culpepper var en av mina snävaste allierade från den andra stammen. Honom, Sierra och Ozzy var alla riktigt tight. Jag trodde inte att jag bad mycket av Culpepper här. Jag stack min hals för att hjälpa honom, och jag tänkte säkert att han skulle åtminstone röst Sandra ut. Hon var någon som behövs för att gå snart, så varför inte rösta ut henne? Jag förväntade mig inte Culpepper att skrämmas genom att konkurrera mot mig och Malcolm. Kom igen, han är en fotbollsstjärna, eller hur? Det visade sig, han bara verkligen inte vill förlora längre utmaningar. Han gjorde det som var bäst för honom på kort sikt nu finns, som skulle bli av Malcolm. Därmed han i princip blivit av oss båda. Det var ett bra drag i det avseendet för Culpepper om du är rädd för fysiska hot. Han var bara spela ett annat spel än vad vi var. Det kostade mig mitt spel, ingen tvekan om det.

Efterlevandepension Malcolm Freberg avslöjar vad vi såg i det vilda stam- rådet

Bild: CBS

SK: Vad var din plan för att göra det till slutet?

JT: Jag naturligtvis hoppades att göra det till sammanslagningen eller annan swap snart. För att göra det, jag var tvungen att överleva denna stam. Aubry var fast med mig 100 procent. Med Varner och Sandra kunde vi arbeta tillsammans. Jag hade inget emot att ta denna grupp till slutet, men jag visste att jag hade människor jag kunde lita mer på tidigare Nuku stammen. Mitt mål var att göra det till merge eller byta till varje pris. Det var min ursprungliga mål, men jag skulle definitivt har kunnat hjälpa Sandra och Varner. Om inte säkra dem en plats i slutändan kunde jag åtminstone köpa dem tid att bygga upp sina egna relationer på den tidigare Nuku stammen. Mitt mål var att bara göra det till sammanslagningen att se som fortfarande skulle bli sann till den tidigare Nuku och som inte var. Jag skulle har använt Sandra, Varner och Aubry men jag behövde. Det gav mig fler alternativ för senare i spelet.

Bild: CBS

SK: Det här är tredje gången du har tävlat på överlevande. Är det första gången de har bett dig att spela igen sedan vi senast såg dig tillbaka på Survivor: Heroes vs. Villains?

JT: Ja. Detta var det första tillfället jag var tvungen att komma tillbaka. Jag har väntat på det här hela tiden. Trots att inte vinna säsong 20, kände jag mig som om jag var en stark konkurrent fram när jag lämnade. Det fanns en hel del som gick fel, men jag kommer aldrig vara rädd för att ta en chans att vinna spelet. Om du vill vinna spelet, du blir tvungen att ta chanser och göra drag utanför boxen som skilja dig från förpackningen. Tyvärr fungerade det inte i säsong 20, och jag har varit döende för en möjlighet att ändra åsikter om hur jag spelar spelet. Viktigare än åsikter, ville jag bevisa det för mig själv. Allt jag tänker på är de gånger jag inte vinna. Jag tror inte någonsin tänka på när jag vann [säsong 18]. Jag var mycket glada över att spela detta spel igen. Jag var verkligen förväntar spelet som var på Heroes vs. Villainsin detta spel, som överraskande inte någonstans nära kaliber spelet. Det var mer av alla att bli av någon de är rädda för direkt. Det är typ av hur alla röstade hela tiden. Om det fungerar för dig, då är det bra. Det bara aldrig skulle fungera för mig.

Bild: CBS

SK: Skulle du säga denna grupp av skeppsbrutna inte spelar en smart spel?

JT: Det är en stor, smart spel för de människor som gör det till slut. Jag tror inte att Sandra spelar en smart spel alls. Kan hon göra det till slutet och vinna? jag vet inte. Det kommer att bli intressant att se hur hon kunde. När hon röstade mig var det helt på hämnd. Malcolm var redo att rösta ut henne. Hon fattar beslut hämnd kontra en smart en, enligt min mening.

Survivor: Game Changers lanserar Tveksamt säsong 34 Medverkande

Bild: CBS

SK: Skulle du någonsin spela spelet igen?

JT: Definitivt. Man, jag vill spela mer nu än någonsin tidigare.

Bild: CBS

Håller du med JT att Michaela är en eländig skeppsbruten eller tycker du att titta på henne? Gå med i konversationen och lämna en kommentar i avsnittet nedan.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Megyn Kelly gjorde sin mycket förväntade NBC-debut från Ryssland i morse

Post Underhållning

Nicole Kidman har en hälsosam och hjärtlig dos av buggar

Post Underhållning

Här är spelet av thrones spinoffs som vi skulle vilja se

Post Underhållning

Super intressanta fakta vi har lärt oss på den saknade Richard Simmons poddsändningen hittills

Post Underhållning

En smaklös restaurangannons har Victoria Beckham med tanke på rättssaken

Post Underhållning

Vi är inte psyched om denna netflix nyheter

Post Underhållning

13 nya filmer vi är glada för i januari

Post Underhållning

De mest intressanta fakta om Zsa zsa gabors liv

Post Underhållning

Carls dagar kan numreras på de vandrande döda

Post Underhållning

Arie Luyendyk jr. Första promo för bachelorsäsongen 22 är redan här

Post Underhållning

Riverdale gav arkiefigurerna ett helvete av en makeover

Post Underhållning

Internet glädje sig vid Emmy nominering för barb från främling saker