Sundance Head säger att hans band med Blake shelton hjälpte honom att vinna rösten | BurnbrightLove.com

Sundance Head säger att hans band med Blake shelton hjälpte honom att vinna rösten

Sundance Head säger att hans band med Blake shelton hjälpte honom att vinna rösten

Med fem segrar under bältet, är det tydligt att Blake Shelton vet vad han gör på Voice.He blir alltid bra överens med musikerna på sitt lag, men den här säsongen, det var något verkligt speciellt om sambandet mellan Shelton och Sundance Head. Denna anslutning har varit uppenbart att fansen från början, men det blev ännu tydligare under en exklusiv intervju med säsongen 11 segraren.

Sundance Head var inte den enda säsong 11 Victor på The Voice

Medan chatta med SheKnows, chef kredite Shelton för sin seger. Enligt chefen, lärde Shelton honom att "förtroende [själv] och tror på [hans] förmågor." Shelton uppmuntrar alltid sina tävlande att vara sig själva, men det var särskilt lätt med huvudet, som de två har så mycket gemensamt. Head förklarade: "Vi vill ha en hel del av samma saker. Vi gillar att gå till skogen mycket och göra sånt."

load...

Anslutningen går långt djupare än några delade intressen, dock. Både huvud och Shelton förlorat sina bröder. Shelton fortsätter att sörja hans sena broder, Richie, över 25 år efter hans bortgång. Detsamma gäller för Head, som var tvungen att säga adjö till sin bror när han var bara nio år gammal. Samtidigt återhämta sig från denna förlust, skrev han sin första låt.

Head förklarade att han och Shelton haft en underbar släktskap på grund av sina många gemensamma intressen och erfarenheter. Han tillade: "Vi insåg det. Det var en sak som hjälpte oss att arbeta tillsammans."

The Voice Sundance Head blåste oss undan med sin djupt personliga sång

Shelton får en stor del av äran för Head vinna, men amerikanska Idolmay har också spelat en viktig roll. Huvud tävlade på showen nästan ett decennium sedan, men på den tiden, han bara inte var redo att ta itu med konstruktiv kritik. "Det finns bara så många saker jag lärt notto gör på American Idol. Jag lärde mig att vara tyst och lyssna på vad andra människor har att säga."

load...

Head tror att han var lite för stor för hans britches när de tävlar på American Idol, men att alla ändrats efter att han hade barn och anslöt The Voice. "Jag kom just hit med mycket tacksamhet och en hel del charm. Uppmärksammat. Varje tillfälle som jag var tvungen att lära sig, det är vad jag har försökt att göra."

Spänningen är bara början för huvud, men han är fortfarande att hålla sitt sinne på vad som är viktigt: hans familj. Han kommer att sjunga nationalsången vid det kommande Houston Texans spelet och sedan njuta av lite kvalitet tid för familjen. "Jag är verkligen glada över att ta mina barn ut till skogen för att campa. Det är verkligen en tid Jag spenderar med dem." Också inom en snar framtid? Hans 11: e bröllopsdag på juldagen.

Miley Cyrus påminner oss om att Voiceis om mer än bara sjunga

Vi älskade Sundance huvudet på Voiceand är glada att se vad han gör härnäst i sin post-verklighet TV karriär. Med sin naturliga talang, hans sårbarhet och hans unika sätt att ansluta med fans, har han allt som krävs för att göra det i den konkurrensutsatta musikbranschen, allt medan resterande en underbar make och far.

Vad tyckte du om Sundance Head stora vinst? Har du uppskattar hans band med Blake Shelton? Kommentera och dela din åsikt nedan.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Kunde Oprah verkligen springa till president 2020?

Post Underhållning

Natalia Livingston avslöjar hur det allmänna sjukhuset hanterade hennes tv-våldtäktsscenario

Post Underhållning

Varför jag bojkotterar den nya Jumanji

Post Underhållning

Chelsea handler slutar sin egen show

Post Underhållning

De hjärtbrytande förstahandsuppgifterna om Kim Kardashian Wests Robbery är ute

Post Underhållning

Låt oss prata om den pro-donald Trump-klänningen som en sångare hade på grammysna

Post Underhållning

Hur är det här? Justin Hartley firar semestern med sin nya fru

Post Underhållning

Den verkliga historien bakom anastasia är så mycket sorgligare än filmen

Post Underhållning

Kellyanne conway slog en kille i ansiktet - inte en gång, inte två gånger, men tre gånger

Post Underhållning

Så Rob Kardashian och blac Chyna public breakup är inte en publicitet stunt?

Post Underhållning

Fick spinoffidéer rankade av hur sexiga - blodiga - intressanta de är

Post Underhållning

Luke Bryans familj har haft mer än sin del av tragedin