Snl veteraner skickar Trump en jätte skulptur skulptur - låt oss diskutera | BurnbrightLove.com

Snl veteraner skickar Trump en jätte skulptur skulptur - låt oss diskutera

Snl veteraner skickar Trump en jätte skulptur skulptur - låt oss diskutera

Vita huset säkerhets personal på kommer att ropa att arbeta med den 21 april 2017. Eller kanske de inte. Det är dagen en gigantisk skulptur av en vagina är planerad att levereras till Vita huset. (Wow, tala om meningar du aldrig trodde att du skulle skriva.) Det är inte ett skämt, det är en konstig; kitschig missriktade budskap.

Snälla, snälla titta på explainer video. Jag vill inte att du gå en sekund utan att se dans blygdläppar.

En jätte slidan fylld med brev till president Trump skickas till Vita huset pic.twitter.com/2YkydwVnlz

- NowThis (@nowthisnews) 22 mars, 2017

Egentligen är slidan bara budbäraren, meddelanden inne kommer från kvinnor runt om i världen som en del av Moguls #ReadMyLips kampanj. Online nyheter / community plattform har inbjudande kvinnor och män överallt att skriva, via ett webbformulär, berättar VD Trump vad de skulle vilja se om kvinnors hälsa och rättigheter under de kommande fyra åren. Mogul skriver ut meddelanden och leverera dem, gåva inslagna så att säga, till presidenten ytterdörr.

load...

Övertagande Ivanka Trumps #WomenWhoWork Hashtag

Vänta, va?

Med tanke på de ovälkomna uppmärksamhet vaginas har njutit, sociala medier reaktion på #ReadMyLips är förvånansvärt negativ. Kanske det beror på någon nivå som vi alla vet att det är att skicka ett blandat budskap.

@nowthisnewsI önskar andra kvinnor skulle sluta göra det svårare för kvinnor att tas på allvar. #Srsly

- Carla Eskelsen (@crowharp) 22 mars, 2017

Samtidigt påstår att ge en röst åt kvinnor kampanjen drar uppmärksamhet till fel kroppsdel; kvinnor bör höras och värderas på grund av vad som kommer ut ur deras mun, inte deras könsorgan. Även om du vill fira vajayjay s märkbar gåva att förmedla mini människor, är det kontraproduktivt att göra det som en katalysator för att diskutera jämställdhet, eftersom det undergräver de som inte kan, inte eller kommer inte att ha barn.

load...

Mogul grundare Michelle Wen sade Allure "Genom att ha statyn som denna form, det ger kvinnor att vara stolta över sin sexualitet och kroppar." Men om någon av oss skulle kunna stå framför Trump och leverera vårt budskap, skulle vi verkligen vill att han tänker på vår lady trädgård på samma gång? Vänligen säga nej. Anatomi och viktiga idéer: separata, men lika.

Varför är vi rädda för ordet Vagina?

Du kan inte vara allvarlig

Titta på videon fick mig att undra om det hela är ett skämt. När allt kommer omkring, svartabörshajar Mogul hemsida att konstruktörerna av skulpturen är SNLveterans och arbetet görs av Dan Castelli, showen tidigare specialitet prop fabricator.

Nyfiken på att se #ReadyMyLips statyn? SNL långa tid specialitet-prop fabricator ger oss en förhandstitt av statyn som dina #ReadMyLips meddelanden kommer att skickas in till Vita huset! Lägg ditt meddelande till president Trump! (Klicka på länken i bio för att lära sig)

Och Mogul VP Bethany Heinrich verkar nästan teatralisk som hon beskriver ansträngningen som ”Stilrena, classy, ​​classy, ​​jag kan inte uttrycka nog classy.” Du menar som Ron Burgundy classy eller Jackie O classy? Det är också i motsats till feministiska krav på jämlikhet. Om en grupp män gjorde en liknande sak att Hillary Clinton, skulle de rousted, förtalad, kör ut ur stan.

Heinrich förklarar: ”Vi ville att det är en gåva som han skulle vara glada över att få.” Jag behöver inte förklara varför det är brutto för en man som skämt om trevande för att ta emot en vagina som en gåva. Låt oss skicka en till varje frat hus och omklädningsrum, medan vi ändå håller på.

Är det bara jag?

Kampanjen har främst varit inriktade på Millennials och främjas av universitet så jag måste fråga mig själv - jag bara vara en grouchy gammal väska? Kanske det är allt bra kul - något för att lätta upp den mest besvärliga år har vi sett på länge. Jag kan fortfarande inte förena det, dock.

load...

En sak som jag kommer att medge att de meddelanden som lämnats in av kvinnor via Mogul hemsida är viktiga och tvär generationer. En 13-årig skrev om säkerhet för kvinnor i color.A 25-årig designer skrev om hur nedskärningar konst fundingwill påverka hennes karriär. En kvinna som vägrade att uppge sin ålder skrev uppmuntran till Ivanka Trumpto använda plattformen hon fått.

11 Bästa Jon Stewart citat om feminism

Och jag vet att meddelanden går ofta ner bättre med en dos av humor. Det är därför sena monologer om politik gå viral och C-SPAN klipp inte. Och Mogul verkar vara perfekt allvar fullfölja detta syfte. ”Jag hoppas bara detta kommer att driva den punkt hem för honom, på ett bra, roligt sätt. Och jag hoppas att han har en känsla för humor ”, säger Heinrich. Även om jag tror att Trumps virulenta Twitter svar på SNLsketches slags ta itu med det.

Och igen:

@nowthisnewsAre vi, särskilt kvinnor, tänkt att ta dig på allvar b / c jag försökte titta på denna video och du förlorat mig på denna pic.twitter.com/pcsn7f7Hjq

- Den ursprungliga Volette (@ LauraLMonroe33) 22 Mars 2017

Men i slutet av dagen, det finns en mycket stor oro för en del kvinnor som vill delta i en kampanj för jämställdhet men inte vill betecknas som en arg argbigga. Svaret på det är att kommunicera med respekt och intelligens för att stödja kvinnor som bryter barriärer, inte att knuffa böjar med pojkens klubb. 'Pojkar är pojkar' är en standard som minskar män och flickvänner, vi måste vara noga med att inte sjunka till det också.

Kommer du att skriva in #ReadMyLIps? Vad skulle du säga ansikte mot ansikte med presidenten? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Stranger saker star shannon purser blev bara den kära Abby för tusenårsåldern

Post Underhållning

Jay Pharoah blir uppriktig om sin kontroversiella exit från Snl

Post Underhållning

Ett gammalt foto av Lena Headeys pappa IRL är för mycket för internet

Post Underhållning

Rykten om Miranda Lambert & Anderson östs uppbrott är skrattretande

Post Underhållning

Den verkliga anledningen till att jag inte kommer att se skamlös den här säsongen

Post Underhållning

Vad kommer till Netflix i januari

Post Underhållning

Duck-dynastin har ett stort tillkännagivande att göra, och fansen kommer inte att tycka om det

Post Underhållning

Keshia Knight pulliam delar ett ljuvt tackmeddelande tillsammans med hennes sonogram

Post Underhållning

15 saker vi lärde oss om neil Patrick Harris från hans nya 73 frågor intervju

Post Underhållning

14 saker att veta om Bruno Mars

Post Underhållning

Kirstie Alley tror att offer för sexuella övergrepp skulle möta missbrukare

Post Underhållning

Nicole Kidman har en hälsosam och hjärtlig dos av buggar