Skådespelarna som (och inte) stödde Ryan seacrest på Oscars röda mattan | BurnbrightLove.com

Skådespelarna som (och inte) stödde Ryan seacrest på Oscars röda mattan

Skådespelarna som (och inte) stödde Ryan seacrest på Oscars röda mattan

Trots rapporter om hans påstådda sexualbrott gör rubriker valde Ryan Seacrest att gå vidare med sin planerade spelning som röda mattan Oscars korrespondent för E! På söndag. Medan många människor uttryckte sitt ogillande på Twitter, Seacrest var inte helt utan stöd. Förutom hans kollega Giuliana Rancic E! Flera andra kändisar stannade för att säga hej till den belägrade stjärna.

Och åtminstone en av dem var super pumpas för att se Seacrest: hans Live med Kelly och Ryanco-värd, Kelly Ripa. Vissa kan även säga henne överentusiastiska intervju med Seacrest var lite tooextra.

Kelly Ripa ger sitt fulla stöd till LiveCohost Ryan Seacrest On Air

Tillsammans med sin make, Mark Consuelos, Ripa stannade för att prata med Seacrest på röda mattan. Ekande känslor hon delade förra weekon deras dagtid talkshow, Ripa gav henne co-host / vän en ökända klapp på ryggen, säger, "Mark kom i stan för 12 timmar och det är hur vi spenderar det. Du ser fantastisk. Vi ser dig på övervåningen i hotellet. Du gör ett bra jobb."

load...

Andra stjärnor som tog sig tid att besöka med Seacreston röda mattan ingår Whoopi Goldberg, Sofia Carson, Allison Janney, Betty Gabriel, Rita Moreno, Diane Warren och Tiffany Haddish, som berättade Seacrest hon var stolt över honom och att hon hade följt hans framgång sedan hon var ung.

Men inte alla var så snabb att avfärda anklagelserna mot Seacrest av förre E! Stylist Suzie Hardy. I en intervju som publicerades inVariety hävdade Hardy att Seacrest sexuellt trakasserad och antastade henne många gånger under sin sexåriga anställning med nätverket.

Hur Kelly Ripa make Mark Consuelos verkligen tycker om Ryan Seacrest

Efter att inleda en intern utredning, E! Slutsatsen att det var "tillräckliga bevis för att stödja kraven." Men vi vet alla att vara rensat från din arbetsgivare inte alltid betyda att du är faktiskt oskyldig, och det betyder absolut inte allmänheten kommer att gå vidare.

load...

För detta ändamål Twitter var snabb att uttrycka sina smälek och påpeka att veteranen korrespondent Seacrest inte intervjua nästan lika många stjärnor på årets prisutdelning.

Me @ alla som gör en trevlig intervju med Ryan Seacrest ikväll pic.twitter.com/JFxBybiBcg

- Kate Halliwell (@Kate__Halliwell) 4 mars 2018

E! bara hänvisas till Casey Affleck dra ut hans presentera uppgifter bland sexuella trakasserier anklagelser ( ”en besvärlig situation”), och sedan skära till Ryan Seacrest en stund senare. Det är konstigt.

- Lauren Kelley (@lauren_kelley) 4 mars, 2018

Ingen talar med Ryan Seacrest på röda mattan.

- Dina LaPolt (@dinalapolt) 5 MARS 2018

Ryan Seacrest handlar om den fjärde platsen på mattan. Hans lag var inte glad när jag tog ett foto av honom. # Oscarspic.twitter.com / 6s9HC8GGT1

- Amy Kaufman (@AmyKinLA) 4 mar 2018

Många av Oscars' största namnen och nominerade hoppade märk intervjua med Seacrest. Hela Bästa kvinnliga huvudroll kategori - Margot Robbie, Meryl Streep, Frances McDormand, Sally Hawkins och Saoirse Ronan - valde att avstå från att tala till E värd!.

Kan det ha varit eftersom stjärnorna fly honom asPage Sixreportedprior till kvällen? Eller var det en beräknad drag av E! Network för att kringgå problem? Deras täckning ingår enligt uppgift en 30 sekunders fördröjning, vilket kunde ha införts för att undvika vädring någon drama involverar Seacrest.

En sådan dramatisk ögonblick kan ha fallit av producenter i form av imperiets Taraji P. Henson. På utställningen att tillkännage en föreställning av sin käre vän Mary K. Blige, verkade Henson att göra ett spetsigt - om än osynlig - gräva på Seacrest.

load...

Taraji P. Henson kommer att slåss Ryan Seacrest med knytnävarna innan natten är över pic.twitter.com/BmWnm8D3Ns

- Barstol Sport (@barstoolsports) 5 mar 2018

Diskutera alla Blige framgång, Henson såg Seacrest direkt i ögonen och sa med ett leende, "Vet du vad, universum har ett sätt att ta hand om de goda människorna." Henson sedan lätt lyfte Seacrest haka och sade till honom: "Du vet vad jag menar?"

Visst, intervjun avslutades med en kram, så det är möjligt Henson wasjust talar om Blige framgång. Men bränslepåfyllning spekulationer är en tweet från Vulturejournalist Mark Harrisstating att omedelbart efter hennes intervju med Seacrest, Henson berättade nästa korrespondent, "Jag är bra nu när jag är i ditt företag."

Meghan Markle Väger in på #MeToo rörelsen före sin kungliga bröllopet

Seacrest granskning är den senaste i en rad uppmärksammade hicka för E !, som har kommit under eld under de senaste månaderna för sin upplevda bristen på jämn könsfördelning. Tidigare värd Catt Sadler lämnade nätverket efter att ha upptäckt hennes manliga co-värd, Jason Kennedy, var att få betalt nästan dubbelt hennes lön. Förra veckan, producent Aileen Gram-Moreno påstås The New York Timesthat hon fick sparken för att tillåta ett klipp av Eva Longoria försvara Sadler på Golden Globes i januari för luft.

Som i skrivande stund, E! Har ännu inte svarat på slå tillbaka om Seacrest utseende på Oscars. Likaså har Henson inte kommenterat hennes utbyte med E! Värd, men Twitter väntar med spänning för att ta reda på om det var i själva verket en utgrävning.

Eller, enligt vår favorit teori, en hex.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Ingo rademacher diken allmän sjukhus för en annan tvål tv-show

Post Underhållning

7 mörka hemligheter om den verkliga Peter Pan - avslöjade

Post Underhållning

Här är gwyneth paltrows barn som hänger med Jay z

Post Underhållning

Kendall Jenner specificerar varje kvinnas värsta rädsla för ett nytt KUWTK-promo-klipp

Post Underhållning

Corinne Olympios talar ut för att försvara DeMario Jackson över BIP-skandalen

Post Underhållning

Var inte tardys brielle Biermann behöver få sitt liv tillsammans - det är dags

Post Underhållning

Vi vet redan 18 saker om främlingstider säsong 2

Post Underhållning

9 gånger dominerades kvinnorna vid kvällens guldglober

Post Underhållning

Selena Gomez avslöjar den stora sak hon gav upp på Rehab

Post Underhållning

En brittisk politiker är i varmt vatten över rasistiska anmärkningar om meghanmarkle

Post Underhållning

En annan skådespelare lämnar gråans anatomi och det är det bokstavliga värsta

Post Underhållning

Fira Meryl Streeps nomineringar med sina 12 svåraste tecken