Sistine stallone & hennes systrar är redo att bli Next Hadid-systrarna | BurnbrightLove.com

Sistine stallone & hennes systrar är redo att bli Next Hadid-systrarna

Sistine stallone & hennes systrar är redo att bli Next Hadid-systrarna

Så snart de intog scenen på 2017 Golden Globes, stod det klart att Stallone systrarna redo för total status breakout.

Francesca Eastwood som heter fröken Golden Globe

De unga kvinnorna alla delar en mycket berömd far: Rockystar Sylvester Stallone. Men till skillnad från sin far, Stallone kvinnorna är alla på sina egna unika vägar mot berömmelse och universellt erkännande. Medan deras historiska ära som första tre samtidiga fröken Golden Globeslanded dem på kartan, de har rört sig och räffling i flashiga Hollywood cirklar i flera år.

Som unga kvinnor kommer upp i Hollywood publiken - alla tre otroligt snygg och begåvad på sitt eget sätt - det är bara naturligt att vi drar jämförelser med andra kända kändis syster squads gillar Kardashians och Hadids. Men märk mina ord: Stallone kvinnor kommer utan tvekan, inte bara ta upp manteln från Kardashians och Hadids som det största kändis syster trupp, kommer de förtjänar det också.

load...

Varför? Främst eftersom de är unga kvinnor som är så helt inte förälskad med all krävande berömmelse. Deras Instagram feeds inte översvämmas med produkt påskrifter. De har inte scenen sina liv för att andas en faux känsla av glamour. Heck, deras Twitter-konton är knappt en månad gamla.

De är riktiga kvinnor, och ja, de är faktiskt riktigt relatable. Här är vad du behöver veta om de tre unga kvinnor jag förkunnar 2017 s breakout syster trupp.

Sophia Stallone

Igår kväll

Den äldsta Stallone dotter är för närvarande student vid USC (berätta vad du huvudämne, flicka!) Och är lite mer blyg i rampljuset i förhållande till sin far och hennes yngre syster, Sixtinska. USC undergrad är också en Delta Gamma kvinnoföreningsyster, så i princip hon erövrat marknaden om hur man blir en fantastisk syster oavsett relationen.

load...

Ankare skål med de bästa

Sophia Instagram visar oss också en kvinna som lever livet till fullo. När man betänker att hon genomgick kirurgi vid en ung ålder för en medfött hjärtfel, är att livlighet ännu mer värdefull. Sophia berättade Paris Match, "Varje dag tänker jag på mitt hjärta. Jag äter riktigt frisk, och som jag får mer trött än normalt, jag måste vara mycket försiktig när du gör sport." Sophia är precis som mycket verkliga Gigi och Bella Hadid: ned till jorden och trevligt ut. Vad mer kan man begära?

5 skäl Sylvester Stallone förtjänar att vinna en Golden Globe

Sixtinska Stallone

Sixtinska Stalloneis redan ute efter att Hadid ära coolaste Hollywood dotter genom att dyka huvudstupa in i en karriär som modell. Hon har redan kontrakt med IMG Models och är stjärnan i den senaste Advent video för Lovemagazine. Sixtinska kan vara en syster mest redo att bryta ut i fullfjädrad status (så klart, det gör henne Gigi av Stallone flickor), men hon vill tjäna berömmelse och rikedom på hennes egna villkor. Hon skulle också inte handla hennes modellkarriär för allt i världen, inte ens en chans att agera. I ett mars 2016 Vogueinterview, sade hon, "jag inte tycker agera så mycket som jag älskar modellering. I [är] dras till konst och hantverk av vad som händer i att skapa unika bilder."

Människor antingen älskade eller hatade Gigi Hadid s Melania Trump intryck

Scarlet Stallone

Med Soph på @ysl

Kan du tror Scarlet Stallone är bara 14 år gammal? Jag vet. Det är helt galet. Men från ser hennes Instagram, är den yngsta Stallone inte en avtrubbad tonåring det minsta. Hon här ute njuta av alla de saker en genomsnittlig tonåring skulle få även om de inte var dotter till en av de mest kända män i filmer: pizza partier, skola tillförsel utsättning resor till Staples, kylning med sina systrar, med hjälp av bästa snapchat filter (hunden filter, duh) och även njuta mocktails med sina besties.

Scarlet är inte bara chill, hon är mycket relatable. I en avslöjande intervju withEntertainment kväll när de ombads att välja mellan Ryan Gosling eller Ryan Reynolds, sade hon, "jag skulle plocka båda." Samma tjej. Samma.

load...

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

15 gånger ellen degeneres välgörenhetsdonationer var fantastiska

Post Underhållning

Melissa McCarthy levererade Sean Spicer på Snl & det var strålande

Post Underhållning

18 tweets som bevisar Lee är den mest hatade bachelorette skurken någonsin

Post Underhållning

Amal Clooney vill att kvinnor ska stå upp för varandra

Post Underhållning

Chip & Joanna gaines nästan brutit över en felaktig affärsplan

Post Underhållning

Kan vi sluta freaking över denna bild av Jason momas dotter?

Post Underhållning

Sylvester stallone cast för detta är oss säsong 2, & ja det är så slumpmässigt

Post Underhållning

Sundance Head säger att hans band med Blake shelton hjälpte honom att vinna rösten

Post Underhållning

Vi har fortfarande så många Grimm frågor, men vi har också slutteorier

Post Underhållning

9 saker att veta om LA till vegas ledande dam, Kim Matula

Post Underhållning

Eva Amurri Martino talar om sin sons medicinska nödsituation

Post Underhållning

Det finns mycket att packa upp i prins Philips nya porträtt