Rosario Dawson talar om hennes 26-årige kusins död | BurnbrightLove.com

Rosario Dawson talar om hennes 26-årige kusins död

Rosario Dawson talar om hennes 26-årige kusins död

Uppdaterad 25 maj 2017, 08:40 PT: Rosario Dawson har äntligen tagit upp döden av hennes 26-åriga kusin, som Dawsonfound svarar i sitt hem.

Hon gav sin första intervju sedan skrämmande incidenton AOL: s Buildseries, säger att hennes kusin död lärde henne att "aldrig ta något för givet" och "att ständigt arbeta på sig själv och dra nytta av varje ögonblick."

"Jag har att göra med en hel del förluster på sistone och återknyta kontakten med min familj och mina vänner på ett annat sätt. Jag inser hur mycket jag har dragit mig tillbaka, och jag har bara verkligen ödmjuk inför denna möjlighet i kväll " Dawson sa när hon slog tillbaka tårarna. "De ger mig en utmärkelse och det erkänner alla de landvinningar och saker jag har gjort med organisationen, vilket är fantastiskt. Och jag är ödmjuk inför dessa landvinningar, men jag också verkligen ödmjuk inför mina misslyckanden."

load...

Hon fortsatte: "I morgon är inte garanterad, och du vill se till att människor som du älskar vet det, och att du gör saker med din tid som du är stolt över, eftersom det går så fort. Det blir verkligen lätt att fastna i detaljerna, men då du sitter i Girls Club och du zoomar ut i ditt eget universum och tillbaka, och du inser, 'jag kan vara så mycket större och så mycket mer.' Vi är de enda som stoppar oss från att ha det."

Hennes kusin död gjorde också Dawson inser att det var dags att börja arbeta mot några mål hon har, sade hon.

"Jag utmanar mig nu, fortfarande. Jag vill gå tillbaka till skolan. Jag vill fortsätta växa. Jag vill fortsätta lära. Jag vill bli en bättre människa. Jag vill hantera min tid bättre. Jag vill vara mer organiserad ", sade hon. "Jag vill inte vara lat. Jag vill inte ta något för givet."

load...

Hon fortsatte: "Även när jag går igenom en riktigt känslomässig och stressig tid i mitt liv, jag var så tacksam att få på planet att komma hit i dag och vara här med er alla och fira vad vi har att fira, eftersom det är super viktigt och det är alltför lätt att typen av gå ner maskhål -. Kaninhålet -. Och tänka på saker som inte skedde Min kusin just dött, Vaneza och jag kommer upp på sex-årsjubileum min mormors bortgång. Och 75-26, bara du inte vet när din tid är. Och jag vill inte vara i någon form av position där jag ser tillbaka på väg, 'jag borde ha, kunde ha, skulle har, inte, för fan!"

Ursprungliga berättelsen:

Enligt rapporter, Rosario Dawson fann sin 26-åriga kusin död i sitt hem förra veckan.

Rosario Dawson är nu en mamma! Hon antog en 12-årig dotter

E! Newsreports som Vaneza Ines Vasquez arbetade för Dawson, som kom ner i hennes Venedig hem för att hitta Vasquez medvetslös och okänslig. Dawson ringde 911, men ambulanspersonal kunde inte återuppliva Vasquez. Hon transporterades till St Johns Medical Center i Santa Monica, där läkarna uttalade hennes död.

TMZbroke nyheten om Vasquez död och enligt sajten, en toxikologi rapport kördes och resultaten är ännu inte avgjorda. Enligt E! News har ingen obduktion rapport ännu släppts - tjänstemän bestämde sig för att skjuta upp publicering tills de har mer information om Vasquez död. TMZreported att från och med nu, alla tecken pekar på naturliga orsaker - Vasquez drabbats av några hälsoproblem, bland annat migrän och högt blodtryck, och hon träffa en läkare och hade ordinerats medicinering.

load...

Stjärnor visa upp somriga stil på filmfestivalen i Cannes

Medlemmar av Vasquez familj har talat ut om tragedin, inklusive hennes mormor, som skrev en söt hyllning till Facebook efter Vasquez död.

"Det är när Danny sönder och Yoselynn höll honom. Sedan flera av oss gick att krypa. Jag kastade täcket över oss, att skapa en fästning för att skydda oss från de starka vindar och ge en mer intim upplevelse som vi sörjde tillsammans i mycket plats Vaneza var mest i fred ", skrev hon tillsammans med ett foto av flera medlemmar av familjen kurade ihop på stranden. "Vaneza, min söta, söta vacker baby -. Ditt passerar har lämnat mig förstört för alltid, men jag vet att du är i fred i paradiset Jag älskar dig, min alpha barn."

Rosario Dawson var livrädd för att bli en tonåring mamma

Dawson har inte offentligt kommenterat.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Ny undrar kvinna 2 detaljer uppstår, inklusive när det kan äga rum

Post Underhållning

Tarek el moussa svarar på den officiella skilsmässa arkiveringsnyheterna

Post Underhållning

Rösten behöver garthbäckar som en heltids tränare

Post Underhållning

13 nya filmer vi är glada för i januari

Post Underhållning

Arie Luyendyk jr. Första promo för bachelorsäsongen 22 är redan här

Post Underhållning

Adele meddelar att hon har en annan bebis

Post Underhållning

Tom Bergeron blir en grim sexist och intervjuar Simone-bilar

Post Underhållning

10 överraskande kändisar du glömde värd Oscars

Post Underhållning

Arrangemangets cast kräver fortfarande att showen inte är baserad på TomKat - Haha

Post Underhållning

Peta murgatroyd visar upp sin riktiga efterkropps kropp

Post Underhållning

Robin Hoods OUAT returnerar faktiskt mer skada än bra

Post Underhållning

Leonardo DiCaprio bar runt en lila plastpåse, och internet dog