Rick sanningsbombe på de vandrande dödena bevisar att saker kan alltid bli värre | BurnbrightLove.com

Rick sanningsbombe på de vandrande dödena bevisar att saker kan alltid bli värre

Rick sanningsbombe på de vandrande dödena bevisar att saker kan alltid bli värre

De träffar bara hålla på att komma till Rick Grimes, inte de? Under säsongen 7 premiären av The Walking Dead, förlorade han båda sina höger män när Negan krossade i skallarna av Glenn och Abraham (aj, det kommer aldrig inte ont att säga det). Därefter, om denna veckas episod, avslöjade han svaret på en fråga som vi har alla varit nyfiken - och, ja, visade det dystert deprimerande för honom.

Fan, Dwight! Stop makingThe Walking Dead fans tycker synd om dig

Så, ja, spoiler alert! Jag är på väg att ledtråd dig in Rick sanning bomb. Om du inte har sett denna veckas avsnitt av TWD, inte säga att jag inte varna dig om vad som komma skall.

Nu ska vi diskutera.

Det borde inte ha kommit som någon större överraskning att den här säsongen skulle vara dyster. Alla - och då menar jag alla - inblandade i produktionen utlovade liv för de överlevande drastiskt skulle förändras till det sämre. De varnade oss för att titta på premiären med en älskad och låda Kleenex.

load...

Vi visste kommer i det Negan var en sadistisk skitstövel. Vi visste också, även om vi försökte övertyga oss att det inte var sant, att vi skulle förlora minst en av våra favoritkaraktärer inom de första episoderna till taggtråd täckta sidan av Negan älskade bat, Lucille.

Ja, vi visste allt detta innan starten av säsongen 7. Men här är vi - det fortfarande suger. Att se Rick och besättningen drabbas har varit hemsk, och vi kommer inte ens tala om den känslomässiga ärrbildning orsakade av bevittnar Glenn och Abe blir slagen till döds.

Kung Ezekiel bara whatthe Walking Dead behövs efter hemsk premiären

Men vad suger lika mycket, om inte mer, är när den här säsongen kastar något på oss att vi verkligen inte förväntar sig. Jag menar, skit, vid denna tidpunkt vi försöker fortfarande att bearbeta samtliga skador Negan har gjort. Vi har inte haft någon ytterligare tid (eller känslomässig energi) att satsa på att skydda oss från de smärtsamma små slag mot psyket denna show är så förtjust i att leverera.

load...

Det är just vad som hände på denna veckas avsnitt av TWD, när Rick äntligen gå till vila den fråga som har varit på alla våra sinnen: Är Judith sin baby eller Shanes?

Från allra första början, har vi alla typer av misstänkt det kan vara Shane s, eller hur? Lori berättade Shane annars, men det verkade som om hon sade att mer för hennes fördel än något annat - och att hon skulle skicka ett tydligt budskap till Shane att det var Rick baby, även om det inte var.

Nu vet vi säkert. I en hjärtskärande scen mellan Rick och Michonne medger Rick till Michonne att han vet Judith är inte hans barn. Men han älskar henne i alla fall. Anledningen till att han är uppfyller Negan order är att han måste vara där för att höja Judith.

För alla avseenden, är Judith hans dotter. Alltid var och alltid kommer att vara om du frågar Rick.

Och man att svider. Efter all denna tid och allt Rick har gått igenom, har han äntligen säga dessa ord högt nu - när resten av hans värld faller sönder. Eller, för att vara mer exakt, som slet sönder av Negan.

ThinkTWD säsong 7 premiär var dåligt? Vänta tills du ser den läckta bilder

Naturligtvis vetskapen om att Judith är faktiskt Shane baby ändrar absolut ingenting. Det var aldrig kommer att; vi alla visste det. Vi ville bara veta att tillfredsställa våra egna själviska nyfikenhet. Nu gör vi och vi känner desto bättre för det. Trevlig.

Denna hela veckan (tillsammans med hela den här säsongen av TWD) borde ha kommit med en disclaimer att det var gonna sparka oss alla bollar. Eller, du vet, var som helst.

Hur är det med dig? Blev du överraskad av Rick uppenbarelse?

Taggad i
load...

Relaterade nyheter


Post Underhållning

John Lennon citerar och texter som fortfarande talar till oss 36 år efter hans död

Post Underhållning

Förvänta dig inte att drottningen ska dyka upp på pippa middleton bröllop

Post Underhållning

Tarek el moussa försökte hitta kärlek igen - med barnflickan

Post Underhållning

Vanderpump rules Lala Kent släpper tips om hennes mystiska pojkvän

Post Underhållning

Allmän sjukhus ger Oscarbehandlingen såpopera

Post Underhållning

Hur gissa mördaren på rättsmedicinska filer innan den första kommersiella

Post Underhållning

Survivors Jessica Johnston säger att hennes showmance har eliminerat henne

Post Underhållning

Kim Kardashian Wests misstänkta instagrambeteende bryter mot internet

Post Underhållning

Dwayne Johnson kunde springa till president i 2020 och detta kan vara hans plattform

Post Underhållning

Amber hört uttalande om hennes splittring från elon musk är hoppfullt

Post Underhållning

En rangordning av de mest löjliga historierna som någonsin hände på ganska små lögnare

Post Underhållning

Chicago P.D. förstörs nu när Sophia Bush slutar showen