Rewatch de bästa tacksägelsepapierna - här är topp 7, rankad | BurnbrightLove.com

Rewatch de bästa tacksägelsepapierna - här är topp 7, rankad

Rewatch de bästa tacksägelsepapierna - här är topp 7, rankad

Thanksgivingis en semester som vem som helst kan fira med familj och vänner att tacka för alla våra välsignelser. Medan vissa kan samlas runt tv att titta på fotboll, tvål fans vet att det finns några klassiska Thanksgiving episoder som vi aldrig kan glömma.

De verkliga orsakerna vissa kändisar väljer att inte fira Thanksgiving

Huruvida tvålar är fortfarande på luft eller bara ett avlägset minne, det finns så många fantastiska ögonblick från semester gått. Här är några av våra favoriter.

1. General Hospital - 1985: Frisco och Felicia

Den 90-talet supercouple hade så mycket värme på skärmen, är det inte konstigt Jack Wagner och Kristina Wagner gifta sig i verkliga livet. Alla dessa kvardröjande kyssar och baby prata, måste det ha inspirerat dem att starta en familj av sina egna. Det finns inget som en tacksägelse tillbringade i sängen!

load...

2. Som världen vänder - 1999: Skär Hubbard squash

Den Snyder familj på som World Turnshad så många traditioner, från att besöka familjens gård under tacksägelse att klippa Hubbard squash. De var din stereotypa amerikansk familj som du kände som du kände. De var dina grannar du hade över för kort på fredag ​​nätter, och de var de som du delat dina sorger med. De kändes som hemma.

Vi är glada Vanessa Williams är att föra detta arv karaktär tillbaka toDOOL

3.Days of Our Lives - 2004: Cassie förvandlas till en kalkon piñata

Om du inte är bekant med denna dool story - det är inte mycket fest; Det är rent ut sagt blodigt. Den Salem Stalker i tacksägelse episoden dödade Cassie Brady (Alexis Thorpe). Hennes kropp var snabbt instoppad i en kalkon piñata som höll på att misshandlas med pinnar av barnen i Salem.

load...

Innan du förlorar din semester middag, Cassie, tillsammans med de andra Salem Stalker offer hittas vid liv efter att ha hållits fången på en avlägsen ö. Historien är mer invecklad än så, men vi vill att du ska njuta av din Thanksgiving med ett fridfullt sinne.

4.Another World - 1987: Mac årliga Thanksgiving toast

Älskade tvål veteran Douglass Watson fortfarande missat trots att han avled 1989. Han gav några spektakulära och röra tal under åren på en annan värld. Dessa ord skrivna för hans karaktär, Mac, fortfarande genljuder decennier senare.

”Kära familj, hur lyckligt lottade vi är bara för att kunna säga dessa ord. Hur lyckligt lottade vi är att det senaste året har gett oss den mest värdefulla gåvan av alla -. Gåvan av livet självt”

Intervjuer! B & B aktörer pratar kärlekstrianglar, äldre tecken, sociala frågor

5.Den Glamour - 2014: Hope Thanksgiving Day tradition

Thanksgiving är en dag av familjens traditioner, så Hope (Kim Matula) ville ha en dag av normalitet i sitt okonventionella liv. Hennes ritual att be sina gäster att säga varför du är tacksam till personen bredvid dig har blivit en stor fet stil och Beautifultradition. Matula kan vara borta från showen, men i praktiken har bott på.

6. All My Children - 1990: Kelly Ripa debut

Bild: ABC

Även om så många av oss nu titta på Kelly Ripa som talk-show värd, hennes skådespelarkarriär fast förankrad i tvåloperavärlden.

Ripa debuterade som Hayley Vaughan på Thanksgiving Day 1990 med ett oförglömligt svart Goth peruk. Rebellen utan orsak var ett fan favorit från början, och tittare såg henne falla i kärlek på och offscreen med skådespelaren Mark Consuelos (Mateo Santos), som hon gifte sig 1996 och fick tre barn med.

load...

7. General Hospital - 2010: Pizza på Quartermaines

Om du väntade kalkon på Thanksgiving, inte någonsin gå till Quarter hus för semester.

Som Edward Quarter (John Ingle) förklaras i en 2010 GHepisode, ”Varje år fåglarna får brännas på en skarp eller fryst eller på golvet för hundens middag.”

Några galna eskapad händer alltid, så familjen har sin favorit pizza plats på snabbvals att rädda dagen varje år. Ingle avled 2012 och hans minne - och den ökända pizza - hedrades i en tår-ryck Thanksgiving episod.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Millie Bobby Brown & Britney Spears söner intervjuade nordväst

Post Underhållning

10 sätt Olivia pope har ändrats sedan skandal säsong 1

Post Underhållning

Selena Gomez återvänder till sina gamla sätt, kyssar Justin Bieber offentligt

Post Underhållning

Bachelorets jojo och Jordan Rodgers är i grunden fortfarande perfekta - smh

Post Underhållning

Klippan kan göra en körning för Donald trumpens jobb

Post Underhållning

Beyoncé gav en sista tummen upp på vilka låtar som gjorde det till 4:44

Post Underhållning

Det är förmodligen dags att begrava våra förhoppningar om ett överlevande år med kallt väder

Post Underhållning

Jules Wainstein, mest ärlig person, är fortfarande trashing Bethenny Frankel

Post Underhållning

Matt Damons far dör efter lång kamp med cancer

Post Underhållning

Blake shelton fick precis hans komuppe på rösten

Post Underhållning

Brad Pitt hade just den värsta semesterperioden någonsin, enligt rapporter

Post Underhållning

Maksim Chmerkovskiy brinner heather morris DWTS-partner eftersom Jelly