Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt | BurnbrightLove.com

Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt

Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt

Sam och Dean verkligen behöver lära sig att göra affärer är aldrig en bra idé, särskilt när det är en reaper som hatar Winchesters.

Supernatural är Hitler episod tog upp så många känslor om Donald Trump

Det är vad som hände under torsdagens avsnitt när Dean gjorde en deal med Billie. Ja, att Billie - den reaper som verkligen hatar Sam och Dean och vill ha dem döda. Hon är övertygad om att det dör ska stanna död. Det faktum att Sam och Dean har återvänt från de döda så många gånger irriterar verkligen henne. Om Sam eller Dean någonsin dör, Billie har lovat dem, kommer hon inte återuppliva någon av dem. Hålla dessa tummarna som aldrig händer.

load...

Så varför i helsike gjorde Dean gör en deal med henne? Jo, därför att han bara inte kan låta bli att säkerställa Sammy och alla andra han älskar fortfarande säker och sund. Medan en grupp jägare (inklusive Sam, Dean, Jody och även Mary) samlades för att hedra en nyligen avliden kollega jägare, visade en korsning demon upp, vilket ganska röran.

För en del av det, Dean fast utanför och kunde inte komma tillbaka in i huset. Ange Billie, som var där för att skörda en färsk själ (en av jägarna dödades). Dean bad henne att hjälpa honom komma in, som hon svarade: "Du är skyldig mig en." Det säker inte låter illavarslande.

Ja, är det absolut värsta övernaturliga nya skurken Mr Ketch

load...

Dean gjorde affären och hamnade spara dagen, vid sidan av andra jägare. Vid slutet av episoden, Billie dök upp och närmade sig Sam, Dean och Maria. Hon såg rätt på Dean och berättade för honom att han var skyldig henne en. Hon vände sig sedan till Mary. Just det: Billie ville Marias själ, och inte bara för att Dean gjorde en deal med henne, men att hon kunde berätta hur olycklig Mary är på jorden. Mary inte argumentera med Billie, även om det inte var nog för henne att gå bort från hennes pojkar. Hon berättade Billie det enda sättet hon skulle få sin själ är när hon dör, och det är inte nu.

Puh! Det var nära ögat. Men Billie s avtal med Dean ännu inte har uppfyllts. Hur kommer han att betala henne? Det återstår att se. Någon annan flippar ut att detta inte kommer att sluta väl för Winchesters? Hon är törstar efter en själ; specifikt, en Winchester en. Låt oss hoppas att detta inte händer och den här affären bara fizzles ut. Vem försöker vi lura? Billie kommer inte att glömma den förmån hon gjorde Dean, och hon kommer att vara tillbaka. Fans, förbereda sig för något dåligt ska hända, eftersom du vet att det kommer.

Fördelen med allt detta? Förhoppningsvis Billie och Crowley kommer att ha fler scener här säsongen. Kom igen, du vet att du är helt sjöfarten dem. Under säsong 11, deras kemi var av diagrammen. Vem vill inte ha mer av det?

Supernaturalreturns torsdag 1 december, kl 9 / 8c på The CW.

Supernaturalwas rätt för att ge Mary boot - även om det bara är tillfälligt

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

En annan bates familjemedlem är officiellt courting

Post Underhållning

Naomi watt öppnar sig om den en person som drabbade hennes karriärväg

Post Underhållning

Christina el moussa ska leka fint med tarek på luft eftersom hon har ett slutmål

Post Underhållning

Under manchesterattacken hjälpte Ariana Grands mamma konsertfirare

Post Underhållning

Debra Messings Hollywood-skräckhistoria är varje kvinnas mardröm

Post Underhållning

Allt vi vet om skandal säsong 7

Post Underhållning

Alla tider som Emma Watson gjorde oss vill göra bättre, tänk bättre, var bättre

Post Underhållning

Egentligen är Jennifer Garner lyckligtvis singel just nu

Post Underhållning

En ode till Michaela bradshaws bästa ögonblick från överlevande

Post Underhållning

Elizabeth Banks är trött och besviken över Steven Spielbergs sexism

Post Underhållning

Black Panthers första trailer är här, och det är en spelbytare

Post Underhållning

Nick viall kan vara den mest hatade kandidaten än