Melissa McCarthy levererade Sean Spicer på Snl & det var strålande | BurnbrightLove.com

Melissa McCarthy levererade Sean Spicer på Snl & det var strålande

Melissa McCarthy levererade Sean Spicer på Snl & det var strålande

När vi hörde att Melissa McCarthy skulle vara värd en av de sista Saturday Night Liveepisodes av säsongen, vi visste två saker: det skulle innebära hennes intryck av Sean Spicer, och det skulle vara riktigt, riktigt roligt. Och vi var rätt.

McCarthy återvände i går kväll för hennes femte utseende som värd för SNL. Hennes första fyra framträdanden har tjänat sina fyra på varandra följande Primetime Emmy nomineringar för Outstanding Guest Actress i en komediserie, och hon gjorde ingen besviken den här gången heller.

17 Melissa McCarthy One-liners som ska har du spotta ut din drink

Spicy är tillbaka!

load...

Låt oss börja där vi alla vill starta: McCarthys förtjusande intryck av Vita husets pressekreterare Sean Spicer. Och det kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle. Rykten flyger att Spicer kan avfyras och ersätts med Fox News Kimberly Guilfoyle, för att inte nämna att Spicer fångades gömmer sig i buskarna i förra veckan under mediestorm kring skottlossningen av FBI regissören James Comey.

För detta skit, kan McCarthy ses naturligtvis i buskarna som Sarah Huckabee Sanders fyller Spicer roll som pressekreterare. Men det är inte länge förrän Spicer gränser in i rummet, brandsläckare i handen, redo att orsaka en annan experiment. Efter några av hans klassiska försök att svara på frågor (en som involverar ryska dockorna), driver han podium till New York för att hitta president Trump och konfrontera honom om hans möjliga bränning.

load...

"Har du någonsin berättade för mig att säga saker som inte är sant?" frågar han, som Trump svarar "Endast sedan du började arbeta här."

Trump går sedan in för en kyss, bara för att ha Spicer protestera att han är gift. Trump svarar: "Jag är känd. Det är OK."

En sång, dans Chris Pine Leder en lättsam SNL

Just Desserts game show

Därefter SNL författarna tog full nytta av McCarthys komiska talanger i ett fånigt spel show skiss som heter "Just desserter." Humorn av skissen är mycket, mycket enkelt och extremt klassiska: Det är roligt när folk träffas i ansiktet med pajer. Men McCarthy gör det arbeta fantastiskt med hennes fantastiska talanger som en fysisk komiker. Även när du skrattar åt en av de äldsta skämt i boken förstår man att McCarthy har förhöjda det från hennes ansiktsuttryck hennes ödmjuka protester som pajer och kakor hela tiden.

Tillståndet för kvinnor i film

Kanske söker efter några allvarligare kommentarer efter pie-in-the-face skiss, McCarthy gick komiska makter Kate McKinnon, Cecily Stark och Sasheer Zamata i en parodi på en film paneldiskussion som heter "The State of Women in Film." Stark och Zamata spela unga polerade skådespelerskor, medan McCarthy och McKinnon spela den äldre generationen som bröt igenom glastaket.

Medan skit har några stora, jokey skratt, mycket av humor kommer från skämt om lika rättigheter inom filmindustrin och hur långt feminismen har (och inte) tagit oss under de senaste decennierna. Till exempel, McCarthy och McKinnon förklara, rakt i ansiktet, hur de var tvungna att ha revben bort för att göra det i Hollywood: "På den tiden för att vara en stjärna, var du tvungen att förlora ett par ben," McKinnon infall.

load...

Steve Martin säger grattis

Innan krediter valsade, Steve Martin överraskade alla, inklusive McCarthy, genom att hoppa på scenen för att presentera henne med en fem-timers klubb rökning jacka. Vi hoppas att det finns en sjätte gången på vägen.

Kvinnorna av SNLAre döda den här säsongen, och dessa Sketches bevisa det

Har Melissa McCarthy förtjänar ytterligare en Primtime Emmy nominering för sin gäst plats på SNLthis vecka?

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Kevin Bacon & Kyra sedgwick fira 29 års äktenskap med fantastiska throwback pics

Post Underhållning

Charlie sheen förolämpar Rihanna - igen

Post Underhållning

Jason derulo spränger amerikanska flygbolag för en rasfråga

Post Underhållning

Här är en viktig uppsättning av scarlett johanssons bästa musikaliska uppträdanden

Post Underhållning

Hur skedde detta Donald Trump Jr. fotografi någonsin?

Post Underhållning

Abigail Breslin gör kraftfullt och viktigt uttalande om våldtäkt

Post Underhållning

Aliyah moulden är röstsäsong 12: s största framgångshistoria

Post Underhållning

Supernatural castiel under baby lucifers stavning markerar en mörk framtid

Post Underhållning

Diane Kruger är inte rädd för att bli hård för att få lika lön

Post Underhållning

Alla tider som Emma Watson gjorde oss vill göra bättre, tänk bättre, var bättre

Post Underhållning

Du vet att ett husjägarepar kommer att bryta upp när

Post Underhållning

Vad Nick Vialls liv var som före bachelorn