Livslektioner som lärdes av Mindy Lahiri på Mindy-projektet | BurnbrightLove.com

Livslektioner som lärdes av Mindy Lahiri på Mindy-projektet

Livslektioner som lärdes av Mindy Lahiri på Mindy-projektet

Efter Säsong 6, som är satt till luft i september kommer Mindy Projectand Mindy Lahiri vara mer.

The Mindy Project: Varför Mindy s Hjärtskärande beslut är den rätta

I vissa sorgliga nyheten meddelade onsdag, har Hulu komedi från Mindy Kaling avbrutits. Så mycket av en besvikelse eftersom det är, åtminstone får vi en helt ny säsong som förhoppningsvis kommer att avsluta allt, eller hur? Baserat på hur tisdagens Säsong 5 final slutade (med Mindy föreslår Ben och ser osäker på hennes beslut), fläktar är i behov av några stora svar - och en hel del stängning.

Om du frågar serie stjärna och skapare Kaling är tittarna kommer att bli nöjda. Hon twittrade onsdag, "Det är sant! Vår 6: e säsongen kommer att bli vår sista, men det kommer att tändas AF. Spara dina sura sugrör, björn klor och kycklingvingar för september #TheMindyProject."

Det är sant! Vår 6: e säsongen kommer att bli vår sista, men det kommer att tändas AF. Spara dina sura sugrör, björn klor och kycklingvingar för september #TheMindyProject

load...
- Mindy Kaling (@mindykaling) 29 mars, 2017

Det är ingen tvekan om att Mindy Projectstarted off stark i säsong ett, höll sin egen för en stund och sedan långsamt började vingla längs vägen. Det fanns många ups men också många nedgångar. Men en sak som det fick rätt hela sin tid var hur både komedi och Kaling presenterade kvinnor, samtidigt som gör kvinnor känner sig bra om sig själva.

Mindy Lahiri är ingalunda en perfekt ledande kvinna, men vem är? Det finns inget sådant, och det är det som gör hennes karaktär så underbart. För att se en flerdimensionell kvinna komma till liv i en komedi har uppfriskande sedan den första episoden. För att titta på en kvinna om inrättande av ett liv genom romantik, genom sin karriär och som en ensamstående mamma kunde inte vara mer relatable.

load...

Serien har varit en stark kraft i tv, och vi kommer säkert att sakna det när det är borta. Det är därför vi känner det så nödvändigt att titta tillbaka på varje säsong och visar exakt varför Mindy Projecthas varit så viktig för och för kvinnor.

1. Ditt liv behöver inte vara en romantisk komedi

Bild: Giphy

Den Mindy Projecthas alltid varit som en romantisk komedi. Piloten öppnade med Mindy berätta om rom-coms. Hon visades också drunkenly cykla efter att ha sett sin före detta pojkvän gifta, samtidigt skrek, "Jag är Sandra Bullock!" Som bevisas av detta ögonblick, är ditt liv inte en romantisk komedi - och det är OK.

Rom-coms är filmer för en anledning. De är fiktiv, vilket innebär inget sånt brukar händer i verkliga livet. Från dag ett har Mindy visat att kvinnors liv kan vara så mycket bättre än en romantisk komedi. När du tar hand om det och sluta leva med reglerna för andra, kommer ditt liv att bli så mycket mer givande. Det är upp till dig att ta ditt liv genom tyglarna och styra det i den riktning du vill att det ska gå.

2. Dating är rörigt - och så är livet

Bild: Giphy

Dating är absolut inte så lätt som det ibland ser på TV eller i filmer. Du vet, ungefär som hur livet i allmänhet. Den Mindy Projecthas försökte aldrig att skildra dejta så lätt. Mindy s kärleksliv är super rörigt, komplicerad och dramatisk. Hon är exakt samma sätt. Aldrig en gång har Mindy försökte dölja det faktum att hennes liv och relationer är långt ifrån perfekt. Heck, vanligtvis omfamnar hon sina brister, även om de gör dejta så mycket svårare.

Ingen av hennes relationer har varit lätt. I säsong två, hon daterade så många olika människor (Casey, Cliff, Charlie, Graham.) Tills hon slutligen insåg att hon hade känslor för Danny. Även när hon och Danny verkade lyckligt glad, hände det verkliga livet och havererade det också.

load...

Dating ibland suger, vilket bevisas av Mindy Lahiri. Det tar också en hel del arbete, precis som relationer. Denna realistiska skildring av dating är något så många kvinnor kan relatera till. Det hjälper också när kvinnor får titta på en bristfällig kvinna som Mindy försöker hitta kärleken eftersom det visar dem att de inte behöver vara perfekt för att upptäcka romantik.

Den Mindy ProjectSeason 4 Premiere Kasta den perfekta kärleksintresse för Danny

3. En sund relation är vad du förtjänar

Bild: Giphy

Aldrig, aldrig nöja sig med kärlek som inte är värt din tid eller gör att du känner mindre av en person. I början av deras förhållande i säsong 3, Mindy och Danny hade en super sund relation. Det var ett ögonblick där Mindy tänkte på flytt från New York till San Francisco för att öppna en praxis. Detta var även efter att hon fick veta att hon var gravid med Danny baby.

I stället för arg om det, Danny var verkligen stöder Mindy beslut. Vid ett tillfälle sade han även att han skulle flytta till San Francisco med henne. Det är hur en relation ska vara. Det handlar om balans och stödja din partner när de behöver det mest. Om du inte har det stödet eller känner super missnöjd med någon, är det förmodligen bättre att gå vidare.

4. Efter dina drömmar är inte självisk

Bild: tmpgifs / Tumblr

Säsong 4, episoder 12 och 13 specifikt, var grov för Mindy Projectfans. Detta var den tid då Danny och Mindy falla samman i sömmarna, främst tack vare Danny vill Mindy vara en stay-at-home mamma. Han försökte också att lura henne till att bli gravid igen, vilket var så inte cool.

Att vara en mamma aldrig avskräckas Mindy från hennes drömmar. Förutom att vara en OB / GYN, hon öppnade också upp sin egen fertilitetsklinik. Stora saker hände henne i säsong 4, och Danny inte stödja henne - alls. Det handlade om vad han ville aldrig vad hon ville. Till skillnad från i säsong 3, visade Danny vad en partner inte ska se ut.

Tack och lov, Mindy stod upp till honom och hamnade välja själv i slutändan. Damer, det är 100 procent på OK för att vara självisk och att välja själv. Som Mindy visade efter dina drömmar är aldrig självisk. Om du inte är nöjd med dig själv, ditt liv och din karriär, hur kan du vara lycklig i ett förhållande?

5. Det är OK att inte gifta

Bild: livelovecaliforniadreams / Tumblr

Det finns fortfarande så mycket press på kvinnor att gifta sig och skaffa barn. Vi är så mycket mer än så. Det är häpnadsväckande att kvinnor ibland fortfarande ses som endast kan vara hustrur och mödrar. Det är inget fel med att vara en hustru, precis som det är inget fel med att vara singel eller aldrig vill gifta sig. Vi vet, det är så chockerande att en kvinna inte vill gifta sig.

Vid slutet av säsong 5, berättade Mindy Ben hon inte vill gifta sig. På något sätt, längs vägen, övertygad om att hon själv att hon gjorde och hamnade föreslår honom. Baserat på den sista scenen i finalen, är Mindy helt inte nöjd med sitt beslut. Hon ska inte behöva offra sin lycka för vad någon annan vill - eller vara övertygad om att vad hon vill är fel. Mindy är helt klart nöjd med hur hennes liv är och hur hennes förhållande med Ben går. Varför äktenskapet måste komma in i bilden? Äktenskapet är viktigt för vissa människor, som Ben, men inte Mindy längre.

Om du inte vill gifta sig eller är nöjd med hur ditt liv är, sedan aldrig låta någon berätta något annat. Precis som Mindy lyfte hela säsong 5, behöver du inte gifta vara uppfyllda.

Tack till både Mindy Kaling och Mindy Lahiri för att hjälpa styr kvinnor, visa dem att de inte är ensamma och låta dem veta att vad de vill frågor.

The Mindy Project: 5 saker som kan förändras nu att det är en Hulu Show

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Prins William ser till att han pratar om granny diana med sina barn

Post Underhållning

Scientologins försök att förstöra leah remini är komisk, men det kommer inte fungera

Post Underhållning

Prins ex Mayte Garcia beskriver det hjärtbräckande ögonblicket som de förlorade sitt barn

Post Underhållning

Mariah Careys nyårs rockinevents comeback var en total framgång

Post Underhållning

Kylie Jenner ber om ursäkt till fans när hon meddelar födelsen av hennes flickvän

Post Underhållning

Uma Thurman är tacksam för många saker, men inte Harvey Weinstein

Post Underhållning

Behöver vi verkligen mer bachelordrama mellan Andi Dorfman och Nick viall?

Post Underhållning

5 saker som vi aldrig visste om Kylie minogues syn på moderskap och äktenskap

Post Underhållning

Alla gånger vi ville krama blake livligt

Post Underhållning

Jason hoppy kämpar Bethenny frankels anklagelser och trakasserier

Post Underhållning

Amanda bynes Twitter alter-ego orsakar många problem

Post Underhållning

Folk tror verkligen att Taylor Swift är hemligt gravid