Lär känna Charlotte Riley innan hon spelar Kate Middleton på en ny tv-show | BurnbrightLove.com

Lär känna Charlotte Riley innan hon spelar Kate Middleton på en ny tv-show

Lär känna Charlotte Riley innan hon spelar Kate Middleton på en ny tv-show

Brittiska skådespelerskan Charlotte Riley har utnyttjas för att spela hertiginnan av Cambridge - den tidigare Kate Middleton - i en kommande gjort för TV-filmen om den brittiska kungligheter.

Kung Charles IIIis en fiktiv konto som i framtiden föreställa Prince Charles anslutning till tronen efter döden av drottning Elizabeth. Allt går inte smidigt när den nya kungen vägrar att underteckna ett kontroversiellt lagförslag till lag och landet kastas in i en konstitutionell kris.

Så vad gör du behöver veta om den kvinna som kommer att spela en av våra favorit moderna kungligheter? Riley var inte plockade upp från ingenstans för denna roll. Hon har ganska historia på scenen och skärmen. Här är sju saker att veta om den brittiska skådespelerskan.

load...

1. Hon älskar en bra gangster

Riley spelade May Carleton i brottet drama Peaky Blinders BBC, centrering på ett gäng i Birmingham, England, efter första världskriget. Visas i den andra säsongen, är hennes karaktär en änka som tränar tävlingshästar och är kärleken intresse huvudet gangster Tommy Shelby, spelad av Cillian Murphy.

2. Hon är en prisbelönt dramatiker

År 2004, färska ur universitetet, vann Riley Sunday Times Playwriting Award för Shaking Cecilia, skriven tillsammans med Tiffany Wood. Tomten behandlar en agoraphobic på en väg resa i en liten Mini.

3. Hon är gift med Tom Hardy

Ja, thatTom Hardy - och de träffades under inspelningen av en av litteratur mest tragiska kärlekshistorier, Wuthering Heights. De gifta 2014 och välkomnade sitt första barn i oktober 2015.

load...

4. Hon är ett stort fan av Tom Cruise

Riley och Cruise arbetade tillsammans på Edge of Tomorrow och Riley hade bara lovord för vad hon kallade henne till jorden motspelerska.

"Han sitter och äter sin lunch med resten av skådespelarna sänder alla ett julkort, det fanns ingen känsla av 'vi och dom'," sa hon. "Du kan vara på uppsättningen med vissa aktörer och de är mycket i sin egen värld och allt om sin egen prestation. Tom Cruise är en lagspelare. Han vet att ju bättre rapport mellan de ledande aktörerna och stöd aktörer, desto bättre filmen. Du gör själv ser bra genom att se till att alla ser bra ut och sedan allas fab tillsammans."

5. Hon har åsikter om skägg

Liksom de flesta kvinnor, har Riley några idéer om skägg - och det är inte förvånande, med tanke på några av de ansiktshår hennes man har lekte för sina egna roller. "Jag tror att skägg är Fabas länge det inte finns någon mat i dem och de luktar trevligt", sade hon. "Ja, de är bättre än korta och taggiga eftersom det är inte bra för kvinnors känsliga hud."

6. Hon är nyfikna som fan

Hennes karaktär Arabella i filmen Jonathan Strangeis ganska säker på att allas verksamhet är hennes verksamhet och Riley säger samma sak gäller för sig själv. "Hon är ganska nyfiken. Jag är ganska nyfikna person. Min pappa säger att jag har öron en elefant. Jag kan höra allt som händer. Jag hatar miste om saker", sade hon.

"Nosy-slash-nyfiken. Jag fascinerad av människor. Det finns ett talesätt norr. 'Shy bairns få nowt.' Du behöver inte fråga, du inte får. Du behöver inte fråga, du behöver inte lära sig."

7. Hon gillar även att spela Kate the Great

Riley är knuten till spela Kate, som kommer att själv bli drottning gemål på döden av Charles när hennes make prins William stiger, och det är en spännande roll. "Kate Middleton är en riktigt intressant kvinna, särskilt inom ramen för denna pjäs, och det är en utmaning jag verkligen ser fram emot," sade hon till BBC.

load...

Karl IIIis närvarande filmar.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Kungarna hatar förmodligen Ryan Murphy just nu

Post Underhållning

Är den vandrande döden Richonne för bra för att vara sant?

Post Underhållning

10 spekulationer om jfks mördande som kan blåsa ditt sinne

Post Underhållning

Jennifer Lawrence var ombord när båda hennes privata flygplan motorer misslyckades

Post Underhållning

Allt du behöver veta om glöd, för att det blir fantastiskt

Post Underhållning

Den gående döda gjutningen har ingen chill över [spoiler] s död

Post Underhållning

Korthustillståndet har förlängts

Post Underhållning

I veckans bästa nyheter: Michael Bublé sjuka Toddler kommer hem till jul

Post Underhållning

Varför Taylor swift, Kanye West och Beyoncé hoppade över AMAs

Post Underhållning

Katie Couric avslöjar hennes känslor på Matt Lauer sexuella missförhållanden påståenden

Post Underhållning

Kate McKinnons bästa kändisperspektiv någonsin

Post Underhållning

Män dominerade YouTube i år, och det är en besvikelse