Kunde Oprah verkligen springa till president 2020? | BurnbrightLove.com

Kunde Oprah verkligen springa till president 2020?

Kunde Oprah verkligen springa till president 2020?

OPRAH WINFREY har sjunkit några tips under de senaste månaderna att hon skulle överväga en presidentvalet 2020. Och även om hon sa vid ett tillfälle att hon inte ser sig ständigt igång, hon inte heller verkar utesluta möjligheten helt ännu, som en intervju med Bloombergs David Rubenstein skulle föreslå.

Några månader efter intervjun, Winfrey återigen skapat misstanke när hon retweeted en artikel från New York Post, som uppgav att hon var demokraternas bästa hopp i 2020.

"Tack för din förtroende", skrev hon.

Https://twitter.com/Oprah/status/913551310628184064?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.washingtonpost.com%2Fnews%2Fthe-fix%2Fwp%2F2017%2F09%2F29%2Foprah-would- verkligen-like-for-us-to-talk-om-sin-kör-for-ordförande 2020% 2F
load...

Och även om det verkar osannolikt på grund av hennes egna ord säger att hon aldrig kommer att köras, är det ändå intressant att spekulera om plattformarna hon skulle mästare för om, om hon skulle bli president.

1. På homobröllop

"Gud jag tjänar inte bryr sig om du är lång eller kort, eller om du är född svart eller asiatisk eller gay" Winfrey sade som svar på anOprah Showaudience medlem som försökte säga Oprah kunde inte vara kristen och också stöd Samkönat äktenskap.

2. Kvinnliga utbildning

"Jag har ett starkt intresse - och nu bakgrunds erfarenhet - att hjälpa flickor blir som de var avsedda att vara" Winfrey berättade Peoplein 2016.

load...

Hon startade en skola för flickor i Sydafrika, som nyligen firade 10-årsjubileum.

3. Krig

? "Jag gjorde en gång en show med titeln är krig det enda svaret I historien om min karriär, jag har aldrig fått mer hatbrev -. Liknande 'Gå tillbaka till Afrika' hatbrev jag anklagades för att vara oamerikanskt för ännu höja frågan," Winfrey skrev i en 2006 numret av O Magazine.

Winfrey var utmanande USA: s beslut att gå i krig i Mellanöstern under 2001. Månader efter showen sändes, enligt uppgift minskat hon George W. Bushs invitationto leda en rundtur i Afghanistan med honom. Hon var en av de första sång motståndare till kriget.

4. På välgörenhet

Winfrey har länge gjort utbildning hennes största plattform. Enligt Forbes, som 2012 hade Winfrey donerat cirka $ 400 miljoner till utbildnings orsaker.

Andra noterbara donationer inkluderar hennes gåva på $ 12 miljoner till Smithsonian National Museumof African American historia och kultur, $ 2,5 miljoner till det nationella rådet för Negro Womenand $ 10 miljoner av sin egen moneyto Oprahs Angel Network.

5. På sjukvård

Winfrey använde sin showto stöd Michael Moore och hans 2007 film Sicko, som kallas för allmän sjukvård. "Den filmen måste du se i sommar" Winfrey sa på den tiden.

6. På litteratur

"Vissa saker du gör eftersom det är nödvändigt", Winfrey berättade USA Todayon varför hon diskuterade böcker på sin show trots att diskussionerna inte dra in betyg vinnare.

Winfrey har bidragit till att göra litteratur hip igen med sin bokklubb. Hon uppmuntrar läsning och delar hennes favoritböcker med andra. Hon har varit så inflytelserik i världen av litteratur, har hon även myntade begreppet The Oprah Effect.

load...

7. På religionen

Winfrey släppt en 2015 docuseries kallas Beliefon hennes nätverk, som såg på religionen som en mäktig kraft av det goda i världen att säga: "Vår planet är hem till otaliga religioner, och nästan varenda en av dessa religioner ber oss att älska - älska din Gud, din familj, din granne."

8. På 2016 val

Winfrey initialt sade på Twitter att hon hade för avsikt att stödja någon i 2016 valet.

Men hon senare ändrat sin melodi och kastade sitt stöd bakom Hillary Clinton.

"Oavsett din politik, är det en seminal ögonblick för kvinnor" Winfrey toldEntertainment Tonight. "Vad detta säger är, det finns inget tak, att taket gick bara boom! Den säger allt är möjligt när du kan vara ledare för den fria världen."

9. På glastaket

Winfrey anges på TD Jakes Showthat en kvinnlig president skulle splittras glastaket för evigt. Vid den tiden var hon talar om Clintons körning för kontor. Men eftersom hon förlorade år 2016, är det kanske dags för en annan kvinnlig att kliva in sin plats?

10. På hennes mål i världen

Under en intervju med Extraon 16 oktober vid en brunch händelse där Winfrey firade lanseringen av sin nya bok, The Wisdom of söndagar Winfrey sade hennes mål för världen är att försöka bringa ljus till världen.

"Hur mycket ljus kan du sätta i världen?" Winfrey sagt. Hon tillade av sin bok, som är en samling essäer för inspiration, "Det här är bara en bit av ljus."

Tror du Oprah Winfrey ska köra för president i 2020?

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

En rangordning av de mest löjliga historierna som någonsin hände på ganska små lögnare

Post Underhållning

Vi kan inte skylla på Ewan McGregor för att ge pirater morgan tv-show swerve

Post Underhållning

Sedan har gigi hadid inte rätt att hävda sitt palestinska arv?

Post Underhållning

Justin Bieber slog av misstag en fotograf medan han lämnade kyrkan

Post Underhållning

Det är officiellt: Abby Lee Millers har äntligen fått nog med dansmamma BS

Post Underhållning

Omg, dödade gråas anatomi bara bort [spoiler]?

Post Underhållning

23 barnsäker poplåtar som du fortfarande kommer att njuta av

Post Underhållning

Toppkockens Padma Lakshmi talar om att vara en kvinna i en mandominerad värld

Post Underhållning

Prins första fru, Mayte Garcia, har tillräckligt med minnen om honom att fylla en annan bok

Post Underhållning

Så var det en fågel eller ett plan på de gåda döda?

Post Underhållning

12 kvinnor vi skulle gärna se gå med i gråens anatomi gjutna

Post Underhållning

Ahs: Roanokes säsongfinale lämnade för många lösa ändar