Kim Cattrall har aldrig varit vänner med satc casten | BurnbrightLove.com

Kim Cattrall har aldrig varit vänner med satc casten

Kim Cattrall har aldrig varit vänner med satc casten

Uppdaterad 23 oktober 2017, 23:14 ET: Gör inga misstag - Kim Cattrall vill vara helt klart om status för sin vänskap med sin co-starsfrom Sex and the City. Eller ska vi säga avsaknaden därav?

Samtidigt förekommer på Piers Morgan livsberättelser, stjärnan avslöjade hon inte precis sitta dricka kosmos med sina co-stjärnor under sin driftstopp från att skjuta formativa kvinnliga drivna serien. "Vi har aldrig varit vänner. Vi har varit kollegor och på något sätt, det är en mycket hälsosam plats att vara", sade hon.

Cattrall, som förde Samantha Jones till liv, även berört de rykten om att löne krav på hennes slutet höll upp en tredje film avbetalning. "Jag har aldrig bett om några pengar", förklarade hon. "Jag har aldrig bett om några projekt. För att betraktas som något slags diva är helt löjligt."

load...

Till sin kredit, har Cattrall sannolikt diskuterat hennes relation med hennes co-stjärnor så mycket sent som ett svar på motreaktion från fans arg över den tredje filmen inte kommer till stånd.

Enligt Us Weekly, svarade Cattrall på 4 oktober till en Instagram kommentar från en fläkt pläderar med henne för att hitta ett sätt att göra filmen.

"Jag kan inte. Mitt hjärta är inte det längre", skådespelaren svarade. "Jag har gått vidare. 61 inte är 53 eller 41. Jag har lärt mig så mycket från Sam. Hon var min hjälte, men jag vill vila och inte så mycket som jag har gjort i år. Jag vill ha en mindre hektiska liv. Mitt beslut visar var jag i mitt liv och jag kan inte ändra på det utan att vara olycklig. Jag hoppas att du förstår."

load...

Ursprungliga berättelsen:

Om du hade några kvardröjande tvivel om att det var dåligt blod mellan de tidigare co-stjärnor i Sex and the City, Kim Cattrall här för att lägga dem till vila. Enligt E! News, stjärnan som en gång förkroppsligade Samantha Jones gjorde det mycket klart i en ny intervju att hon inte är nöjd med hur saker och ting har spelat ut - och hon specifikt ropar Sarah Jessica Parker som en del av problemet.

Bara förra veckan, fans av serien hade sina hjärtan krossade i en miljon bitar (jag borde veta, jag är fortfarande plocka gruvan up) ". Det är över att vi inte gör det", när Parker berättade Extraof en tredje film,

Sarah Jessica Parker Just ConfirmedSex and the City 3 händer inte

Utan att ge en verklig orsak till beslutet, utarbetade Parker: "Jag är besviken. Vi hade denna vackra, roliga, hjärtskärande, glad, mycket relatable manus och historia. Det är inte bara en besvikelse att vi inte får berätta historien och har den erfarenhet, men mer så för publiken som har varit så högljudd att vilja en annan film."

När rapporter började dyka upp som hävdar att Cattrall s löne krav var att skylla, Cattrall tog snabbt på Twitter att skjuta ner anklagelserna, säger, "Vaknade 2 a @MailOnline [bajs emoji] storm! Den enda 'efterfrågan' jag någonsin gjort var att jag ville inte göra en 3: e film. & det var tillbaka i 2016."

Vaknade 2 a @MailOnlinestorm! Den enda 'efterfrågan' jag någonsin gjort var att jag inte ville göra en 3: e film. & Det var tillbaka i 2016

- Kim Cattrall (@KimCattrall) September 29, 2017

Per E !, hon vidare förklarade hennes sida av historien under en intervju för Piers Morgan ITV show, Life Stories.

"Och nu, nu i detta ögonblick, det är ganska extraordinärt att få någon form av negativa pressen om något som jag har sagt i nästan ett år av 'nej' som jag krävande eller diva. Och det är verkligen där jag tar till uppgift folk från Sex and the cityand specifikt Sarah Jessica Parker i som jag tror att hon kunde ha varit trevligare ", säger Cattrall.

load...

Hon underströk sedan sin punkt, avslöjar kanske de rykten om ont blod över yearsreally var sant. "Jag tror verkligen att hon kunde ha varit trevligare," sade hon till Morgan för hennes motspelare. "Jag vet inte vad hennes problem är, jag har aldrig."

Sarah Jessica Parker bara sätta dessa Kim Cattrall Feud Rykten till Bed

Cattrall hade påpeka att det var "äkta kärlek och det har varit under åren." Men hon antydde också att hon inte hade talat upp i det förflutna av rädsla för att ruinera fansens ideal SATC, säger, 'det gör står för egenmakt och det gör står för kvinnor sticker upp för varandra, men inte alltid.'

Och ifall det fanns någon del av din SATC älskande hjärta kvar intakt, Cattrall tillade: "Den gemensamma grunden som vi hade var serien och serien är över."

BRB. Just drunkning mina sorger snyftande i en pint Halo Top.

Nu när våra visioner av SATCladies som livslångt vänner cavorting runt NYC gator tillsammans är utplånat, låt oss gå vidare till lyckligare nyheter - Cattrall inte vill SATC 3 för hända. Hon bara inte vill vara i den.

Efter att hennes val att inte göra filmen "en befogenhet beslut i mitt liv för att avsluta ett kapitel och starta en annan" Cattrall fortsatte med att klargöra att hon har inga problem med hennes karaktär som omarbetas.

"Jag vill att de ska göra filmen, om det är vad de vill göra. Det är en stor del. Jag spelade den förbi mållinjen och sedan några och jag älskade det och en annan skådespelare ska spela det," hon föreslog Morgan. "Eller ta in en annan karaktär. Det kan vara en annan karaktär. Det är vad jag tror verkligen att denna franchise behöver. Annan synvinkel, och detta kan vara det."

Kim Cattrall s 17 mest MemorableSATC Looks

Så återigen frågar vi, varför inte den här filmen händer?

Samantha Jones var en självständig, extremt framgångsrik kvinna. Kanske hon bestämde sig för att ta sitt företag internationellt? Eller, hej, kanske hon och sexig arkitekten hon träffade i SATC 2 - Rikard Spirt eller som Samantha kallade honom, "Lawrence av min Labia" - verkligen anslutna och hon är utanför reser världen med honom.

Det finns många sätt att rulla med detta, eller hur? Även om det är olyckligt Cattrall kände behovet att ropa hennes tidigare motspelare, kudos till henne för att stödja SATC 3moving framåt.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Kommer Ferrell att arbeta med Mariah Carey var en sstorm

Post Underhållning

Johnny Depps tidigare företagsledare kallar lögnare, lögnarebyxor i brand

Post Underhållning

Johnny Galecki ansluter sig officiellt till en annan tv-show

Post Underhållning

8 bisarra fakta om courtney kärleks förflutna som förklarar mycket

Post Underhållning

Taraji P. hensons mest hårda stunder

Post Underhållning

23 hysteriska tankar jag hade när jag tittade på stränderna

Post Underhållning

Sopranos skådespelare Frank pellegrino död vid 72

Post Underhållning

[spoiler] dog på den vandrande döda halvårsfinalen, och krig är på väg

Post Underhållning

En tidslinje för Mariah Careys väg till berömmelse: från Tiny opera sångare till reality star

Post Underhållning

Varför kan du inte se George Clooney i några filmer för ett tag?

Post Underhållning

Big Bang-teorin betalade Stephen hawking den största hyllningen

Post Underhållning

Nu när [spoiler] är död, har nashville ett utgångsdatum