Kan vi sluta freaking över denna bild av Jason momas dotter? | BurnbrightLove.com

Kan vi sluta freaking över denna bild av Jason momas dotter?

Kan vi sluta freaking över denna bild av Jason momas dotter?

Innan vi börjar den här artikeln ska jag avslöja två saker.

Först, jag är en total Jason Momoa fangirl

Även mina egna smak hos män tenderar att skeva mot mager och gänglig, jag har varit helt förhäxad av denna härliga beast av en man sedan jag först ställa ögon på honom i Game of Thrones. Hans överdimensionerade resning (som jag vanligtvis inte vill) och den långa böljande hår (som vanligtvis skulle vara en enorm avstängning) och även något gruff och farliga yttre (som i det förflutna, har vanligtvis inspirerat en enorm öga rulle) - jag är i den. Jag är i allt och jag älskar allt och jag älskar honom.

5 saker Jason Momoa behöver mer än dessa Livvakter

Jason Momoa, jag älskar dig.

Jag är 33 år gammal, alltför gammal för den här skiten. Det är pinsamt, men här är vi. Jag erkänner det.

Nu till min andra avslöjande.

Jag är pro-nakenhet

Jag kommer inte att att bosätta sig i en nudist koloni någon gång snart, men jag mår bra utan kläder. Även om jag inte gå runt i buff hela tiden, min 4-åriga dotter se mig naken (klä och klädde, på väg till och från duschen, etc.), och jag tror att detta är viktigt.

load...

Jag vill att hon ska vara bekväm i sin egen kropp och det innebär visar henne att jag är bekväm i mitt eget.

Att se mig naken även tillåter henne att ställa frågor om min kropp och skapar förutsättningar för ärlig, öppen kommunikation om hur hennes kropp kommer att förändras i framtiden.

Så är allt detta att säga att jag inte är en pryd förälder. Jag har inga problem med att vara naken eller prata om kroppar eller förklara naturliga processer i en matter-of-fact sätt utan skam eller dom.

Skulle dina barn ser dig naken?

Nu, vid denna tidpunkt kanske du frågar, hur i all världen gör dessa två avslöjanden förhåller sig till varandra? Var är överlappningen i denna vilt orelaterade Venn diagram?

load...

Svaret är denna bild:

Det är Momoa dotter, som han delar med Lisa Bonet, 9-åriga Lola poserar bredvid Red Hot Chili Peppers gitarrist Flea.

I bildtexten, Momoa skriver: "Den enda Legend FLEA. Och min lilla flicka. Fan pojke jävla förlorat min skit. Försökte hålla ihop. Inte hända men jag fick den här bilden. Mahalo dan Weiss och Peter. GOT förmåner. Drogo perks.worth dö för"

Och medan vissa Momoa anhängare förenade sig med honom i att uttrycka spänning om att möta en musik legend, andra tog frågan med vad Flea var klädd - eller inte bär - och förlorat sina jävla sinnen.

Jason Momoa som Aquaman överväldigande Hot

"Är han byxor?" frågade en Instagram användare. En annan krävde ilsket: "Jag skulle vilja att förstå varför, som en far, har du lägga en sådan bild. Flea eller inte Flea, är fortfarande en naken vuxen bredvid din dotter. Är det normalt för dig? Är det en vanlig praxis i din familj? Besviken!"

Jag har tänkt på detta hela morgonen, och jag har flera tankar.

Lugna fan ner, fåtölj föräldrar

Jag menar, hennes skrämmande hugedad är, liksom, 2 meters avstånd från henne och han postade bilden på hans offentliga Instagram-konto. Om något skissartade som hände, är Momoa antingen försumlig, dum eller både och.

Det kan vara mitt inre Fangirl talar (därav den första visningen ovan), men jag tror inte att Momoa matchar någon av dessa beskrivningar. Tvärtom, av allt att döma, är Momoa en hängiven och kärleksfull far.

Flea tydligt bär underkläder

Efter intensivt granska den här bilden alltför länge, har jag kommit till slutsatsen att Flea är mycket tydligt bär svarta trosor. Detta kan fortfarande vara konstigt om det var ditt barns fjärde klass lärare eller granne, men detta är Flea. Han är en rockstjärna känd för sina minimalistiska garderob val - "kuk socka" ofta utför i underkläder eller bara en greenen namngiven

load...

Det finns alltid att en europeisk killen vid poolen struttade runt i en Speedo - är det verkligen annorlunda?

Skulle detta hända om det var en kvinna?

Om Lola poserade bredvid en kvinna i hennes underkläder, skulle allmänheten att förlora sitt sinne på samma sätt?

Vi verkar ha utvecklat en djupt rotad misstanke om män i närheten av barn, och jag tror att det har gått alldeles för långt. Ringa polisen på män som sitter ensam i parker, eftersom vi misstänker (utan orsak) som de kan vara pedofiler, list ut manliga barnvakter och lärare och genomsyrar alla mans barn interaktion med misstänksamhet - det är för mycket.

Jag förstår impulsen. Det är sant att de flesta missbrukare tenderar att vara män och genom att agera på detta sätt vi försöker hålla våra barn (och tydligen barnens kändisar) säker. Men vi gör också betydande skada våra barn genom att måla alla män som potentiella rovdjur. Om du gör det hindrar utvecklingen av varma, respektfulla och lämpliga relationer med män, och dessa är också viktiga.

Hon ser inte det minsta obehagligt

Titta på hennes ansikte. Har hon verkar weirded ut? Tvärtom, Lola ser ut som hon med tiden av sitt liv. Även vid 9 år gammal, har du en medfödd känsla för om det känns OK eller inte. Lolas kroppsspråk bara inte passar med förslaget att hon är obekväm eller ser Flea klädsel som olämpligt.

Kontentan är Momoa bekväm med situationen är Lola bekväm med situationen, är Flea bekväm med situationen och de enda som förlorar sina sinnen är främlingar på internet.

Låt oss gå vidare, ska vi?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Vi sjunger alla auld lang syne på nyår - men vad betyder det ens?

Post Underhållning

Rob kardashian & blac chyna delades inte för alltid, men ingen är verkligen förvånad

Post Underhållning

Carole radziwill var närmare John f. Kennedy jr. Död än du inser

Post Underhållning

Eva Amurri Martino talar om sin sons medicinska nödsituation

Post Underhållning

Christopher Meloni & Mariska hargitay återförenade men glömde klart att varna oss

Post Underhållning

Jennifer Garner har hittat en ny ringer i livet

Post Underhållning

Angelina Jolie bestrider att gjutningsanropet för hennes film var exploaterande

Post Underhållning

Fläktar arbetar hårt för att få alla mina barn och ett liv att leva tillbaka på ABC

Post Underhållning

Scarlett johanssons nästa verkliga roll kan vara i det vita huset

Post Underhållning

Amerika har fel med den här säsongens finalister på rösten

Post Underhållning

Jennifer Aniston och Justin Theroux hade stora problem i sitt äktenskap

Post Underhållning

Tamron Hall återvänder till TV med sin egen talkhow