Kan gråas anatomi överleva nu när [spoiler] är borta? | BurnbrightLove.com

Kan gråas anatomi överleva nu när [spoiler] är borta?

Kan gråas anatomi överleva nu när [spoiler] är borta?

Vi är alla fans av Greys Anatomyhere, eller hur? Därför gör vi inga förespeglingar om vilken typ av show vi har fått oss hooked på. 'Tis inte glada, hoppfulla slags show där alla får ett lyckligt slut. Liksom Meredith, det är mörkt och krånglig. Så det var bara en tidsfråga innan Shonda Rhimes axed en annan av våra favoritkaraktärer.

Hur väl känner du knowGrey Anatomy? Testa dina kunskaper med denna frågesport

Tänk tillbaka till säsong 13 mid-season vintern finalen, som lämnade öde två älskade Grey Sloan Memorial läkare hängande i balans: både Amelia och Alex.

Amelia bara typ av försvann. Hon blev den ökända runaway bride genom ösa och lämnar bara en sorglig-säck notering för Owen. Vart gick hon? Kommer hon tillbaka? Varför måste Rhimes ta folk ifrån oss? Ska vi straffas?

load...

När det gäller Alex, ja, han Alex-ed sig rakt in några ganska allvarliga varmvatten efter att ha slagit DeLuca till en massa. I sitt försvar (om det finns något sådant i detta fall), han gick in på vad han trodde var DeLuca sexuella övergrepp Jo.

Lång historia kort, han arbetat med de juridiska och domstols saker ett tag nu. Det finns definitivt talats om Alex går till fängelse - och Justin Chambers går vidare efter en lång och lyckad körning på medi-dramaserier. Naturligtvis skulle vi alla mycket hellre att ignorera sådana irriterande rykten, men det blev allt svårare att vara optimistisk om att Alex skulle undvika fängelse.

Och fan, om vi är riktigt, vi är fortfarande inte över Alex hela "låt oss ha våfflor" tal. Någon häller någonstans ett skott av lönnsirap ut för vår pojke, kommer du?

load...

Detta leder oss till vår nuvarande (läs: evigt) tillstånd ivrigt väntar och undrar vars huvud var på Rhimes' huggkubben här gången. Det ser ut som vi fick vårt svar i kväll också.

Under en super-spänd episod - förbereda Epsom salter, eftersom du kommer att behöva en fin, lång blöt i en badtunna efter detta - Bailey, Arizona och Jo reser till en hög säkerhet kvinnofängelset. Naturligtvis vet vi inte som vid första; Vi vet bara att Bailey är att vara en stor kyckling om vart de är på väg.

När de anländer, vi reda på att de är där för att utföra en procedur på en gravid fånge. En sparkar, stansning, bitande, helt flyktigt och ofta irrationella fånge, inte mindre. Detta thrills ingen, minst av allt Bailey. Men Jo och Arizona övertyga henne om att den här tjejen behöver och förtjänar deras hjälp.

Efter några allvarliga, om än något förutsägbart, komplikationer, vind de upp leverera barnet prematur att rädda sitt liv. Eftersom mamman fortfarande handbojor till sängen, är detta både brutal att titta på och klart omänskliga.

En samling av bestGrey Anatomy Memes ute

När allt är sagt och gjort, flickan och barnet både hamna OK. Men hela massakern väcker viktiga frågor om kvinnors rättigheter medan inspärrade. Du vet hur Shonda Rhimes gör - hon gillar en sida av social kommentar med sina medicinska akutfall.

Men vad som hände efter läkarna lämnat sjukhuset väcker en annan mycket viktig fråga.

Först som Bailey, Arizona och Jo kör tillbaka mot Gray Sloan, du tänker, "Hmm, hur intressant att hela denna episod handlade om just dessa tre kvinnor och en medicinsk fall helt utan samband med någon av de vanliga roster tecken."

load...

Utom det var inte oberoende. I en rensning ögonblick - den som vi har alla varit dreading - Bailey visar att Alex tog en pleauppgörelse med DAHeis officiellt gå i fängelse, y'all. Man kunde nästan höra fandom samlade heartbreak.

Höj din hand om du känner att det bör finnas en stödgrupp för dem av oss som känner personligen offer Rhimes? * Höjer handen *

Så är frågan till hands: Kan Grey'sgo vidare utan Alex Karev? En av de få kvarvarande OG tecken och en av de sista OG killarna på showen, är Alex inte bara Merediths personen nu. Han är vår person. Vi har redan förlorat McDreamy; kan vi säga adjö till Alex också?

Även om jag faller visserligen in i lägret människor sörjande över själva tanken på att inte se Alex på våra skärmar varje vecka, med försiktig optimism, säger jag, "Ja."

Grey'swill gå vidare. Precis som det gjorde efter McDreamy dog. Och styrkan i showen som kommer att fortsätta att lysa är kvinnorna. Vid denna punkt, är serien verkligen om kvinnor ge varandra och vara varandras själsfränder. De är hjältar sina egna historier.

DidGrey Anatomy Alex Karev bara bekräfta att han lämnar showen?

Om du behöver bevis, helt enkelt titta på denna veckas avsnitt. Vi gick en hel timme med nary en man i sikte. Visst, omnämnandet av Alex var typ av vår undergång, men låt oss vara verkliga: Bailey, Arizona och Jo transporteras lätt timme.

Jag för min del, ser fram emot hur kvinnor kommer att anta utmaningen att navigera Gray Sloan utan oefterhärmliga Alex Karev.

Vad tror du? Kommer du att fortsätta att titta på nu när Alex verkar vara borta?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Ellen degeneres vann precis en stor intervju med amerikans favorit första dam

Post Underhållning

Lady Gaga kommer att försvara Kesha i domstol mot dr. Luke sämre fall

Post Underhållning

Yolanda foster jämförde lymesjukdom med HIV och det gick inte bra

Post Underhållning

Harvey Weinstein inleder Meryl Streeps vrede genom att namnge henne i hans rättegång

Post Underhållning

Survivors Ashley Nolan på svik och vad som hände bakom kulisserna

Post Underhållning

Billie lourds styvfar har det sötaste budskapet för henne

Post Underhållning

Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt

Post Underhållning

Kourtney Kardashian är födelsedagsflickan och hon kommer Barf om hon vill

Post Underhållning

Emma Watson skuggade inte Beyoncé när hon diskuterade feminism, så var lugn

Post Underhållning

Kate Middleton var kungsdisciplin på Pippas bröllop

Post Underhållning

Kan gråas anatomi bara göra Merlex till en sak eller gå vidare redan?

Post Underhållning

Hollywood till Donald trump: varför är du så besatt av mig?