Johnny Depp ber om ursäkt för att skämta om att mörda Donald Trump | BurnbrightLove.com

Johnny Depp ber om ursäkt för att skämta om att mörda Donald Trump

Johnny Depp ber om ursäkt för att skämta om att mörda Donald Trump

Uppdaterad 23 juni 11:50 PT: Efter viral dragkraft Johnny Depp kommentarer om att mörda president Trump har fått har Depp släppt en officiell ursäkt för hans kommentarer.

Per Folkets rapport konstaterade Depp: "Jag ber om ursäkt för den dåliga skämt Jag försökte i går kväll i dålig smak om president Trump. Det kom inte ut som avsett, och jag tänkte ingen illvilja. Jag försökte bara roa, inte att skada någon." Det verkar som Pirates of the Caribbeanactor är remorseful över hans potentiellt smaklös kommentarer och tvingades att klargöra sina avsikter.

Skådespelaren uttalande släpptes efter rapporter om att Vita huset hade fördömt Depp kommentarer.

Ursprungliga berättelsen:

Oh, Johnny Depp, bör du veta bättre. Efter år Depp har haft med sin skilsmässa från Amber Heardand hans stämningsansökan mot sina företagsledare, han förmodligen skulle ha hållit sin mun under de senaste offentliga framträdande; "Borde" vara avgörande ordet. Men det verkar som om han bara inte kunde hjälpa sig själv.

load...

Johnny Depp chefer Air Hans Dirty Laundry Om Reckless köpvanor

Depp var på Glastonbury Festival i Storbritannien på torsdagen när han bestämde sig för munnen off om President Trump framför packade folkmassan. Till synes ur det blå, kommenterade han, "Kan vi få Trump här?" som publiken buade.

De svarade också med ett högt "Nej" Publiken stannade med Depp och skrattade när han sade: "Jag tror att han behöver hjälp." Tala ut mot president Trump verkade inte så illa tills Depp klev över linjen och gick för det.

”Detta kommer att vara i pressen, och det kommer att bli hemskt 'sade han.' Men jag gillar att du är alla en del av det. När var sista gången en skådespelare mördade en president?"

load...

Johnny Depps nya japanska öl Commercial är här & Förvirrande

Medan publiken verkade lyssna uppmärksamt till Depp genom hela hans rant, gjorde han några saker klart för dem som deltar i festivalen.

Depp klar hans uttalanden med några mystifierande kommentar om vem han är exakt. "Jag vill klargöra. Jag är ingen skådespelare,” Depp anges. ’Jag ligger för en levande.’ Säg vad?

Om Depp inte har tillräckligt med problem som plågar livet, något hot mot president - skämt eller inte - utreds av Secret Service. CNN frågade med byrån och de är definitivt medvetna om situationen. "Av säkerhetsskäl kan vi inte diskutera specifikt eller allmänt medel och metoder för hur vi utför vårt skyddande ansvar", säger Secret Service personal assistant Shawn Holtzclaw. Har Depp verkligen behöver en federal myndighet tittar in i hans uttalanden om president Trump medan han försöker hålla huvudet ovanför vattenytan ekonomiskt? Antagligen inte.

Ellen DeGeneres Called Johnny Depp på hans BS

Vita huset är inte så nöjd med honom heller. ABC News Vita huset korrespondent Katherine Faulders twittrade ut administrationen officiella uttalande.

WH tjänsteman skickar detta svar på Johnny Depp kommentarer -> pic.twitter.com/571ELQqo9t

- Katherine Faulders (@KFaulders) 23 juni 2017

Han visste uppenbarligen hans anmärkningar skulle få honom i varmt vatten med pressen. Det finns många sätt att kritisera president utan att tappa mordet ord. Har inte Depp hört talas om Twitter? Han kanske inte är vid sina sinnens fulla dessa dagar, så att rationella beslut troligen inte varit högst upp på sin lista.

Efter allt Depp sade på Glastonbury, skulle jag inte bli förvånad om Secret Service kom knackar på Depps dörr. Hoppsan!

load...

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Avkodning drog barrymores emotionella ode till 2018

Post Underhållning

Ett gammalt foto av Lena Headeys pappa IRL är för mycket för internet

Post Underhållning

Här är vad som verkligen händer för att beth på detta är oss

Post Underhållning

Beyoncés första nya musik sedan födseln har ett större syfte

Post Underhållning

Sherlock har brutit internet - och det hände med en kram

Post Underhållning

Alla känslor som jag kände vid tronspel lever - i har gifs

Post Underhållning

Jeff varners tidigare arbetsgivare förklarar avfyring efter överlevandepasseringen

Post Underhållning

Vittne Harrison Ford & Ryan Goslings bromance i all sin förtjusande Glory

Post Underhållning

Jag hatar utmärkelseperioden - här är varför

Post Underhållning

Mourning dagarna av Mary-Kate och Ashley, världens bästa barndetektiv

Post Underhållning

Släpvagnen till shondalandens tgit är här, och teman är hämnd

Post Underhållning

De minka kelly-jesse Williams dating rykten får klargöras