Jesse Williams & Minka Kelly är par-y som någonsin trots otrogen rykten | BurnbrightLove.com

Jesse Williams & Minka Kelly är par-y som någonsin trots otrogen rykten

Jesse Williams & Minka Kelly är par-y som någonsin trots otrogen rykten

Uppdaterad 18 okt 2017, 11:45 PT: Trots ännu mer dramatik kring dessa irriterande rykten om att deras förhållande bröt upp Jesse Williams och Aryn Drake-Lee äktenskap, Williams och hans ryktas flickvän, Minka Kelly, fortfarande agerar som ett par.

Förra veckan såg en ögonvittne Williams och Kelly ser en film på Rooftop Cinema Club på The Montalban Theatre i Hollywood bara en dag efter Kelly surrade vid en Instagram commenter som förde upp fusk rykten på en av hennes bilder.

De två ännu inte faktiskt har bekräftat att de är ett par, men källor säger att det är sant. En nyligen berättade Us Weekly, "Jesse och Minka tog några steg tillbaka på grund av den publicitet, men de är fortfarande ser varandra."

load...

Ursprungliga berättelsen:

Oavsett hur mycket de förnekar dem, Jesse Williams och Minka Kelly kan inte skaka rykten om att deras påstådda relation är vad bröt upp Williams och hans fru, Aryn Drake-Lee. De har inte ens bekräftat att de dejtar, somaybe alla borde ge det en vila.

Jesse Williams & Aryn Drake-Lee har nått en tillfällig Settlement

Ack, som inte händer. Ett troll kom Kelly på hennes Instagram, kommenterar: "Jag hoppas att fusk ryktena inte är sanna. Det skulle vara en besvikelse."

Bra Kelly vet hur man håller sin egen. Hon svarade: "De är inte. Hatar du att bli besviken. Glad att jag kunde klara det upp för dig. Nu fuck off."

Alla lovord händer för Kelly just nu. Kvinnan förtjänar någon fred från allt detta. Både hon och Williams har förnekat om och om igen att han fuskade på Drake-Lee med henne, men människor hålla föra upp den. Det är ansträngande, och det föreviga irriterande Hollywood trop som säger att kvinnor är alltid att skylla för breakups. Det är bortom tid att låta den tanken dö, så tack vare Kelly för att göra sin del för att stänga upp människor som håller den vid liv.

load...

Jesse Williams har en mycket speciell meddelande för alla de icke-Väljarna Out There

Rapporter om att Williams och Kelly är dating har virvlande under några månader, och de två har setts tillsammans offentligt, men ingen av dem har definitivt kommenterat deras påstådda relation. Det närmaste de har kommit var Williams framträdande på Jay-Z: s 4:44, där det lät som han förnekar att han dejtade Kelly - och han definitelywas förneka fusk rykten.

"Jag var i ett förhållande 13 år 13 verkliga år, inte fem år, inte sju år -.. 13 år och helt plötsligt jävlar skriver tanke bitar som jag på något sätt kastade en 13-årig relation, som den mest smärtsamma erfarenheter jag har haft i mitt liv, som med en person som jag har älskat med hela mitt hjärta, att jag kastade en person och min familj i papperskorgen eftersom en tjej jag arbetar med är söt ", sade han på inspelningen.

Jesse Williams är inte rädd för att ringa president Trump ut när tillfälle uppstår

Oavsett, Williams och hans frånskilda fru har varit separerade under en tid som de fortsätter att röra sig genom en rörig vårdnadstvist. Eftersom de är inte längre tillsammans, har han all rätt hittills utan all denna granskning och hat.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Vem visste en show om rika vita män kunde vara så bemyndigande?

Post Underhållning

Anna Faris antydde subtilt på äktenskapliga problem för en vecka sedan

Post Underhållning

Lady Gaga säger att hon älskade Taylor Kinney mer än han älskade henne, bryter våra hjärtan

Post Underhållning

Du kan känna kärleken i prins Harry & Meghan Markles engagemangsfoton

Post Underhållning

Vad hände med alla barnen i hemmet ensamfilmer

Post Underhållning

En PLL spinoff med huvudrollen sasha pieterse & Janel Parrish finns i verket

Post Underhållning

Kritik som kastades på Taylor Swift avslöjar ett problem med kvinnors rörelse

Post Underhållning

Gal gadot gjorde några fantastiska saker innan hon var undrar kvinna

Post Underhållning

Dwts bekräftade slutligen alla tävlande för säsong 25

Post Underhållning

Kvinnledda sportfilmer som förbereder dig för vinter vinteren 2018

Post Underhållning

Tarek el moussa försökte hitta kärlek igen - med barnflickan

Post Underhållning

Är Sarah Paulson spela Hillary Clinton i amerikansk skräckhistoria säsong 7?