Jennifer Aniston och Justin Theroux hade stora problem i sitt äktenskap | BurnbrightLove.com

Jennifer Aniston och Justin Theroux hade stora problem i sitt äktenskap

Jennifer Aniston och Justin Theroux hade stora problem i sitt äktenskap

I kölvattnet av den mycket sorgliga nyheten att Jennifer Aniston och Justin Theroux är att dela upp, känns det som om vi får en ny nugget information om rockiness av deras äktenskap varje dag. Vi lärde oss nyligen kan det vara så att en majoritet av denna kändis parets äktenskap besvärades med frågor. Om så är fallet, kan det förklara varför paret märk lever åtskilda under den senare hälften av deras förhållande.

Jennifer Aniston och Justin Theroux Är dela upp

Enligt en källa som talade med E! Newsrecently fanns intensiva frågor i Aniston och Theroux äktenskap. "De har varit separerade i två månader nu, men hade intensiva frågor för cirka åtta månader."

Källan hävdar också att aktörernas livssituation var inte främjar ett lyckligt äktenskap heller. "[Aniston] verkligen försökt få det att fungera med honom, men avståndet var en faktor som [Theroux] bara ville leva i New York och det fanns ingen kompromiss med sin [.] Deras livsstil var helt oförenliga, och i slutändan Justin beslutat att lämna."

load...

Källa säger Justin Theroux aldrig riktigt ville Äktenskap

Tyvärr har källan inte närmare in på nästan alla de miljoner små frågor som verkar dyka upp från detta uttalande. Varför var Aniston och Theroux så död uppsättning på att bo i Los Angeles och New York City, respektive? Vilka var de andra frågor sjudande mellan dem att de kämpade för att träna? Visst lever bicoastally inte kunde thatfraught med spänning som den bryter sönder ett äktenskap. Höger? Jag hoppas verkligen inte.

Och ändå verkar som om vi kanske aldrig veta riktigt svaret inte Aniston eller Theroux beslutar att ledtråd oss. Vad vi vet är att Aniston är fortfarande lite skakig i kölvattnet av tillkännagivandet görs om split. "Jen gjorde OK för ett par veckor efter Justin vänster och sedan det blev rört upp igen när tillkännagivandet gjordes till media," källan sa E !, notera att hon anpassa sig till livet enbart något OK. "Hon används till det tomma huset, eftersom det har varit månader nu utan honom, men det är fortfarande en obehaglig känsla för henne. Hon vet i sinom tid hon kommer att känna oerhört bättre men verkligen gå igenom hela proceduren just nu."

load...

Det fanns en mini FriendsReunion på Jennifer Anistons födelsedagsfest

Naturligtvis är detta inte Anistons första rodeo, bildligt talat; hon har varit genom den offentliga uppbrottet wringer före och till synes vittrad det som en mästare. Oavsett frågorna mellan henne och Theroux som ledde till deras split, jag hoppas att det är något som inte kvar i Anistons sinne eller orsaka någon av dem alltför stora smärtor när de rör sig framåt för sig.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Den verkliga historien bakom anastasia är så mycket sorgligare än filmen

Post Underhållning

Hillary Clintons #covfefe brinna gör ont så bra

Post Underhållning

Riverdale gav arkiefigurerna ett helvete av en makeover

Post Underhållning

Taboo har bara gjort att vinteren känns lite smalare

Post Underhållning

Uma Thurman är tacksam för många saker, men inte Harvey Weinstein

Post Underhållning

För att försvara wonder woman: varför gal gadot och den nya kostymen är perfekt

Post Underhållning

Så Rob Kardashian och blac Chyna public breakup är inte en publicitet stunt?

Post Underhållning

Här är din första titt på spelet av troner säsong 7 finale

Post Underhållning

Riktiga hemmafruar av Atlanta-stjärnan Kenya Moore drar vapen på tre överträdelser

Post Underhållning

Kristen bell medger att vakna är inte alltid lätt

Post Underhållning

Taylor Swift släppte ett nytt album, och vi är förvirrade

Post Underhållning

7 saker att veta om den kanadensiska modellen som dödade den i motspelet