Jenna Dewan Tatum blir ärlig om sex med channing och talar hennes sinne | BurnbrightLove.com

Jenna Dewan Tatum blir ärlig om sex med channing och talar hennes sinne

Jenna Dewan Tatum blir ärlig om sex med channing och talar hennes sinne

När du chattar med hustru Channing Tatum, verkar det som helgerån att föreslå att kanske livet hindrar ibland din libido. Hell, verkar det lika ologiskt att föreslå samma till Jenna Dewan Tatum make. Och ändå, här är vi, frågar Dewan Tatum om det finns tillfällen när hon är helt enkelt inte på humör för romantik. Hennes svar? "Um, ja!"

Channing Tatum värmer upp Instagram Med en naken Pic of Jenna Dewan Tatum

Här är det vi snabbt lärt oss om Dewan Tatum: Hon är uppfriskande ärlig. Även när det är svårt eller kladdigt eller inte passar in i en nätt liten låda, håller hon det verkliga.

"Jag menar, vi är alla människor med upptagna liv och känslor, och säga att vi är dessa robotar som alltid på humör hela tiden är löjligt," sade hon till oss. "Så naturligtvis finns det tillfällen då du bara inte - oavsett orsak.. Liv, affärer, barn eller om du bara har en av dessa dagar Absolut"

load...

Det är en sanning Dewan Tatum omfamnar och önskar fler kvinnor kände sig trygga nog i sig att omfamna också.

"Jag tycker det är verkligen något för kvinnor att hedra det och uttrycka det. Jag tror att många kvinnor gå med strömmen eller låtsas att de inte känner något som de är, och jag tror att det är fördelaktigt för alla i slutändan om du är bara riktigt ärlig och bara uttrycka dig ", sade hon.

Men precis som vi alla har dagar när vi inte på humör, har vi andra dagar när Weare. Och på thosedays vi vill känna sensuell. När dessa stunder strejk har Dewan Tatum ett hemligt vapen hon svär vid: eteriska oljor.

Upptäckte eteriska oljor genom en vän nästan 15 år sedan, visar Dewan Tatum ofta till dem för att öka hennes humör. Hon är en sådan troende i själva verket att hon nyligen samarbetar med Young Living att skapa sina dofter av själv samling.

load...

Jenna Dewan Tatum ända selfie är den senaste i Absurd Mommy-shaming

På frågan om hon går till oljor när hon vill luta i hennes sinnlighet, delade Dewan Tatum, "Oh yeah Det finns ett par Det finns en som heter Lady Sclareol -. Det är tänkt att vara denna gudomliga, feminina energi, och det är tänkt att att du känner dig lite mer sensuell -. Tillsammans med ylang-ylang och ibland rökelse jag slags blanda dem And White Angelica eftersom det luktar så bra det slags är lockande och ett afrodisiakum på sitt eget sätt "...

Så om du någonsin undrat vad doft Dewan Tatum använder för att driva Channing Tatum vild, ja, nu vet du tre.

På fullt allvar, men Dewan Tatum känner starkt att doften spelar en viktig roll i hur kroppen bearbetar dess omgivningar. "Jag tror att eftersom jag vet för mig, är så kraftfull doft. Jag har vissa dofter jag förknippar med vissa erfarenheter, och om jag får en sekund av det som luktar, jag är tillbaka under denna period", förklarade hon. "Så jag vet att doft och hjärnan och kroppen är riktigt kraftfull."

Inom loppet av fem minuter hade Dewan Tatum redan gett oss en lista av eteriska oljor som vi ska försöka öppna upp om föräldraskap påfrestande din sexlust. Detta är en kvinna som är obotlig i hennes uppriktighet. Förutom att vara en rak shooter naturligt ( "Jag är en Skytten", sade hon, skratt) strävar Dewan Tatum att vara en kvinna som inte är rädd för att vara en öppen bok.

"Jag verkligen värdesätter när jag träffar kvinnor i livet och när jag läser dem i intervjuer - allt detta, något av det - när de talar med sin känsla och tala det ärligt, eftersom det befriar mig att känna och tänka mer ärligt jag uppskattar. Dessa stunder, så när jag får chansen, jag gillar att göra det för kvinnor ", sade hon.

Det hela kommer tillbaka runt till kvinnor känner behovet av att skapa en illusion av perfektion, säger Dewan Tatum.

load...

"Jag tror att det är något vi gör som kvinnor där vi försöker sätta på en show som kanske inte är äkta, och jag verkligen, verkligen inte gillar det. Jag tror inte underhålla det i mitt liv. Jag vill visa vad som verkligen händer ", säger hon erkände med ett skratt. "Eller jag åtminstone vilja prata om det. Så jag uppskattar när kvinnor gör det, och jag försöker att vara en del av det samtalet mer."

Jenna Dewan Tatum & Jessica Alba vet allt om det Working Mamma Skuld

Det är i huvudsak (no pun intended) hur Dewan Tatum lever sitt liv: så autentiskt som möjligt, vilket hon tror börjar med egenvård.

"Så för mig, det tar tid att mejsla fem minuter av min dag att använda oljor, att andas, att sitta i en minut, för att meditera eller ställa avsikter", sade hon. "Som i hög grad påverkar resten av mitt liv, inklusive hur jag känner, hur sensualI känsla, mina passioner -. Är allt som verkligen påverkas positivt när jag ger mig själv, och jag tycker verkligen att börjar inifrån och ut"

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Åldersmedlet på inte vara tardigt är sjukdom

Post Underhållning

Hur den ökända ruth Bader Ginsburg blev en popikon

Post Underhållning

Dessa är de verkliga ståndpunkten från de gyllene kloterna i år tidigare

Post Underhållning

Ahs: Roanokes säsongfinale lämnade för många lösa ändar

Post Underhållning

Adele berättar fans att hon aldrig kan tour igen

Post Underhållning

4 kändisar gjorde ett politiskt uttalande den andra de kom fram till Oscarerna

Post Underhållning

Våra 10 favorit carpool karaoke ögonblick

Post Underhållning

Kathy griffin kan ha ifrågasatts av hemliga tjänsten

Post Underhållning

Robin Hoods OUAT returnerar faktiskt mer skada än bra

Post Underhållning

9 saker att veta om LA till vegas ledande dam, Kim Matula

Post Underhållning

Kourtney Kardashian är födelsedagsflickan och hon kommer Barf om hon vill

Post Underhållning

Fick spinoffidéer rankade av hur sexiga - blodiga - intressanta de är