Jason Aldean och landmusikgemenskapen skickar böner till Las Vegas | BurnbrightLove.com

Jason Aldean och landmusikgemenskapen skickar böner till Las Vegas

Jason Aldean och landmusikgemenskapen skickar böner till Las Vegas

I extremt smärtsamt nyheter som kommer ut ur Las Vegas på morgonen måndag 2 Oktober är nyhetskanaler rapporterar att förmodligen den dödligaste mass fotografering i amerikanska historyhas ägt rum. Enligt NBC, vid tidpunkten för rapporteringen var minst 50 människor dödades och 200 skadades när 64-årige skytten Stephen Paddockattacked Route 91 Harvest Country Music Festival i närheten av Mandalay Bay Hotel på kvällen på söndag 1 oktober.

Några av countrymusik finaste utförde på söndagen vid Route 91 musikfestival, inklusive Jason Aldean. Aldean var enligt uppgift på scenen utför vid tidpunkten för skottlossningen, där Paddock öppnade eld mot konserten från den 32: a våningen i Mandalay Bay Hotel. Medan Aldean bekräftades vara säker och unharmedin kölvattnet av skytte med Entertainment Tonight han inte tiga om djupt upprörande händelser som ägde rum.

load...

Thomas Rhett & Lauren Akins Pose för Maternity Shoot & OMG, det är perfekt

På sin personliga Instagram sida, Aldean skrivit photothat läsa, "Böner för Las Vegas" samt en fullständig bildtext som bekräftade att han och hans besättning var säkra men att detta skytte var oerhört tragiskt.

"I kväll har varit bortom fruktansvärda. Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga, men ville låta alla veta att jag och min besättning är säkra. Mina tankar och böner går ut till alla inblandade i kväll. Det gör ont mitt hjärta att detta skulle hända någon som bara kommer ut att njuta av vad borde ha varit en rolig kväll ", skrev han.

Ikväll har varit bortom fruktansvärda. Jag har fortfarande inte vet vad jag ska säga, men ville låta alla veta att jag och min besättning är säkra. Mina tankar och böner går ut till alla inblandade i kväll. Det gör ont mitt hjärta att detta skulle hända vem som helst som var bara komma ut att njuta av vad borde ha varit en rolig kväll. #heartbroken #stopthehate

load...

Hans fru, Brittany Aldean, ekade countrysångare tankar, publicera sin egen meddelande till hennes Instagram-konto ber om böner för Las Vegas också. "Vi är säkra. Vår änglar definitivt vakar över oss i kväll", skrev hon. "Inga ord för vad som hände. Bara fruktansvärda. Be för alla."

Vi är säkra. Våra änglar definitivt vakar över oss i kväll. Inga ord för vad som hände. Bara fruktansvärda. Be för alla

Alla Män bör sträva efter att vara Keith Urban på hans bröllopsdag

I tider som dessa är det inte ovanligt att kändisar att kommentera en masse på sociala medier om den fruktansvärda karaktären av en sådan beklämmande händelse. Som sådan, skulle det visa sig att ett stort antal countrymusik stjärnor nu kommentera hur upprörande det var att vara närvarande under inspelningen medan han bad för säkerheten för dem som överlevde skottlossningen och skicka kondoleanser till de som dödades.

Be för alla här i Vegas. Jag bevittnade mest ofattbara händelsen i kväll. Vi är okej. Andra Arent. Please be.

- Jake Owen (@jakeowen) 2 Oktober 2017

Jag kommer inte att säga något annat än jag har tur att vara vid liv. Liksom många andra. Och så många människor är borta. Detta är hjärtskärande

- ChrisYoungMusic (@ChrisYoungMusic) 2 okt, 2017

Bara ledsen. Och så ledsen för fansen som kom att sjunga och dansa och vara fri och lycklig. Tänker på alla där och min vän @Jason_Aldean.

- Kelsea Ballerini (@KelseaBallerini) 2 oktober 2017

Luke Bryan s framtida samarbeten kan överraska sina fans

Medan countrymusik samhället är inte den enda grupp av kändisar kommentera Las Vegas skytte vid denna tidpunkt är det glädjande att se dem samla runt varandra. Som fler nyheter framträder om denna händelse, är det lite av en tröst att se att tankar och böner kommer från dem och skickas ut till dem som behöver det mest.

load...

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Kvinnan hävdar att vara Janet Jacksons dotter har kvitton

Post Underhållning

De bästa reaktionerna på demarioens undergång på bacheloretten

Post Underhållning

Aladdins live-action-remake kommer att introducera en ny karaktär

Post Underhållning

Val Chmerkovskiy kommer inte låta folk prata smacka om hans förhållande till gult ros

Post Underhållning

Tidigare dansmor stjärna Abby Lee Miller dömdes till fängelse för bedrägerier

Post Underhållning

Vi vet nu exakt vad som hände när Kim Kardashian väst rånades i Paris

Post Underhållning

Dessa 2 kraftfulla grammys uppträdanden sätter internet i brand

Post Underhållning

Morgan ricke säger att denna överlevande castaway är helt clueless

Post Underhållning

Emma Stone har dethroned Jennifer Lawrence som Hollywoods högsta betalda skådespelerska

Post Underhållning

Dagarna i våra liv skjuter tillbaka vid rättegången i Victoria Rowell

Post Underhållning

Hillary Clinton har officiellt haft det med din anti-kvinna retorik

Post Underhållning

Manchester vid havet regissör skolan student på casey affleck påståenden