Jared leto berättar för oss vad Harrison Ford verkligen är | BurnbrightLove.com

Jared leto berättar för oss vad Harrison Ford verkligen är

Jared leto berättar för oss vad Harrison Ford verkligen är

Jared Leto har ganska mycket arbetat med alla och alla i Hollywood vid denna punkt i sin karriär. Från Brad Pitt hela vägen tillbaka i hans kamp Clubdays till Will Smith och Margot Robbie i 2016 filmen Suicide Squad, men skådespelarna och besättningen på den kommande filmen Blade Runner 2049seemed ha en viss inverkan på Leto.

Jared Leto engagemang för Hans Joker Character är skrämmande

Filmen tar upp 30 år efter originaland berättar om K (Ryan Gosling), en Blade Runner som avslöjar hemligheter begravda djupt i det förflutna som bränsle honom att söka efter den saknade Rick Deckard (Harrison Ford).

Leto berättade SheKnowswhen han kastades i filmen som Niander Wallace, en karaktär som han beskriver som en blandning mellan Gandhi och Steve Jobs, det var ett stort ögonblick för honom som skådespelare. "Du får religiösa och börja be i tack vare gudar film som du har möjlighet att arbeta med en sådan begåvad grupp människor", säger han om sin reaktion på att boka filmen. "Och sedan ditt nästa bön är," Please do not knulla upp denna."

load...

Han tillade: "Du allvarligt drabbats av en blixt fylld med tacksamhet och ödmjukhet, och du vet, det är bara en galen grupp begåvade artister och du går på ett äventyr med detta verkligen häftigt familj av människor."

Det "awesome familj människor," inkluderar regissören Denis Villeneuve och stjärnorna Gosling, Ford, Robin Wright och Ana de Armas.

Jared Leto avslöjar han "slutat äta" för att spela AIDS-patient

Men det var Ford som verkade lysa över resten för Leto.

"Han är Indiana. Han är Han. Han är Deckard. Han är Harrison. Vad jag tror är bara så kraftfull är hur mycket av sig själv att han tillför roller och de delar som han spelar och hur mycket rikare karaktärerna och filmerna är som ett resultat "Leto förklaras. "Jag menar, Mosquito Coastis en av mina favoritfilmer i en föreställning av honom som var just -.. Han var besatt av den filmen Och min Gud, vilken vacker film"

load...

Filma scener med Ford var också en stark upplevelse för Leto, "Jag tror att scenen med Harrison var den mest intensiva. Det var en mycket känslomässig scen och en dag jag aldrig kommer att glömma."

Han fortsatte: "Det är ungefär som att spela tennis med den bästa tennisspelaren i världen. De kan sätta bollen precis där de vill ha det, och de kan göra dig mycket bättre om dig själv, antagligen. Och Harrisons på det sättet. Han kan, med en gest, med sin närvaro och bara genom den tro som han har i dig. Han gav mig den gåvan och som verkligen var så inspirerande, det förtroende som han hade i mig. Dessa scener verkligen betydde mycket och påverkade mig djupt. Jag hade tillfälle att spela med en av de bästa någonsin. Harrison är en hjälte för mig. Han är en legend. Jag tror att scenen i synnerhet ska jag bära med mig för resten av mitt liv."

17 filmer vi är glada för I oktober

Blade Runner 2049hits teatrar 6 oktober, 2017.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Reese vanspoon hilariously ringer ut vanity fair för värsta photoshop jobb någonsin

Post Underhållning

42 procent av filmerna vid sundans riktades av kvinnor - här är de bästa

Post Underhållning

Dagarna i våra liv förlorar ikonisk cast medlem Joseph Mascolo

Post Underhållning

Röstens Billy gilman gjorde det rätta valet genom att dämpa countrymusiken

Post Underhållning

Amber Rose, offer för heminvasion, somnade under incidenten

Post Underhållning

Dustin Hoffman har nu anklagats för sexuella trakasserier av 2 kvinnor

Post Underhållning

Sneaky, smygande Madonna antog bara tvillingar från Malawi

Post Underhållning

Visar netflix nyaste film till benet eller romantiserar ätstörningar?

Post Underhållning

Ashley Judd anser att Harvey Weinstein kan rehabiliteras

Post Underhållning

Kolla din mail! Meghan Markle & Prince Harry skickar ut extra inbjudningar

Post Underhållning

Vad vi vet om säsong 2 av leah remini: scientology och efterdyningarna

Post Underhållning

Kandidatprognosen: kommer Corinne att göra det genom datumet?