Ian Harding säger att ganska lilla lögnare förtjänar skulden för trumpets ordförandeskap | BurnbrightLove.com

Ian Harding säger att ganska lilla lögnare förtjänar skulden för trumpets ordförandeskap

Ian Harding säger att ganska lilla lögnare förtjänar skulden för trumpets ordförandeskap

Ian Harding tydligen försöker bevisa för oss att han som skådespelare är samma stora tänkare att hans broody, lagstadgade-rapey, boklärd och förödande charmiga Ezra Fitz är på Pretty Little Liars. Och han gör det genom att ta en hel del friheter med den typ av orsak och verkan. Han deltog nyligen med resten av kärn gjutna och kreatörer i en utarbetad intervju för Cosmopolitanas en promo push för den sista PLL premiären vi någonsin kommer att få.

Det är rätt; kvällens Säsong 8 öppnare börjar slutliga ride. Detta kommer att vara blaze-of-glory slut säsongen. Showen under de närmaste månaderna kommer antingen slutligen besvara alla de gigantiska frågor, hål och mysterier (som förra säsongen tog så långt började showen äntligen kritiserats för att vara så jävla förvirrande) - eller kanske de kommer att vrida allt upp ännu mer, lämnar oss repa våra huvuden, undrar om vi är lika galen som showen var.

load...

Pretty Little Liars: Varför vi behöver oroa sig för Emily och Ezra i 6B

Intervjun är en stor läsa för någon fläkt av showen. Och jag ska erkänna att jag har lyckligt varit på bisarra PLL tränar hela. Attans. Tid. Jag kunde inte ens dricka alkohol när denna överraskande kraft av en show premiär - men det är verkligen inte sant för mig eller Liars nu, eftersom showen har sett dem från gymnasiet sleuths Cosmo-läppja, säng-hopping, karriär med stora flickor. Torterad av A fortfarande, men naturligtvis. Den rullande Q & A kommer in i starten av showen, från dess blygsamma början som en bok om hur det gjöts till hur de har lyckats komma undan med så mycket mörk och trista på en Disney-ägda nätverk.

load...

Vem är hetare: Keegan Allen vs. Ian Harding

Men den bästa godbit kom från en pontificating Ian Harding. Läraren-vända-love-intresse (scan-da-lous!) På showen tänker i verkliga livet som PLLmight har bidragit till Trump ordförandeskapet. Han sa: ”Jag undrar om vi i hemlighet banade väg för Trump administration. Eftersom det är bara om vad du vill tro hela tiden och ignorera de uppenbara sanningar, och folk bara gå med dig i sju år på den. Det finns så många gånger, som, 'gå till polisen! Gör inte detta svårare än det behöver vara! Det handlar om desinformation och en total brist på logik. Vi mättade bara USA med det. Jag tror att vi är i hemlighet skulden för den nuvarande presidenten.”

Det är uppenbart att han var fräck, men det är en ganska stor språng i logik. Jag antar att vi alla letar efter en anledning bakom galenskap någonstans. Vem vet om? PLL var ansvarig för mig att köpa en riktigt klibbig uttalande blazer en gång; kanske är det att skylla för Trump också.

Vad tycker du om Ian Harding djärva uttalande? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Prins ex Mayte Garcia beskriver det hjärtbräckande ögonblicket som de förlorade sitt barn

Post Underhållning

Bruno Mars & James Corden Carpool Karaoke gör Twitter Freak Out

Post Underhållning

Ruby Rose försvarar Taylor Swift från Katy Perrys skuggiga texter i Swish Swish

Post Underhållning

Taboo har bara gjort att vinteren känns lite smalare

Post Underhållning

Megyn Kelly gjorde sin mycket förväntade NBC-debut från Ryssland i morse

Post Underhållning

Johnny Galecki ansluter sig officiellt till en annan tv-show

Post Underhållning

Vanderpump reglerna stassi schroeder & Lala Kent slås ut på Twitter

Post Underhållning

Christina El Moussa kunde gifta sig igen i år

Post Underhållning

Ellen Pompeo adresserar gråas anatomi fans senaste nastiness

Post Underhållning

Harry stilar vill vara timberlake i en riktning med sin nya musik teaser

Post Underhållning

Samantha bee är fläckig på med hennes kellyanne conway och cersei lannister jämförelse

Post Underhållning

Fira Meryl Streeps nomineringar med sina 12 svåraste tecken