Got Khal drogo är tillbaka från de döda, bara på en annan show | BurnbrightLove.com

Got Khal drogo är tillbaka från de döda, bara på en annan show

Got Khal drogo är tillbaka från de döda, bara på en annan show

Jag har ett otroligt viktigt meddelande att göra, killar, så bör du antagligen släppa vad du gör och ta med den i riktigt snabbt. Khal Drogo är tillbaka från de döda. Typ. Han är tillbaka i form av Declan Harp i Netflixs Frontier. Declan spelas av Jason Momoa, samme man som härligt förde Khal Drogo till liv. Men gör inga misstag: Declan och Drogo kan vara två separata män, men de delar mycket likartade personlighetsdrag.

För kärleken till Dothraki, någon bekräfta Drogo återkomst glömde Säsong 7

Kan man verkligen skylla Momoa för att återvända till vad han vet? Jag menar, mannen är förkroppsligandet av rå, ren, maskulin svalka. Är det någon överraskning att han är, återigen, att spela en rebellisk typ med en (ibland bokstavligt) yxa att slipa? Om jag är helt ärligt, Frontierwill bli en hit främst på grund av Momoa och Drogo-esque energi som han föra till Declan.

load...

Här är ett bevis på att Declan och Drogo är i stort sett samma kille (och vi är mer välsignade för det):

Declan har en perma-scowl, precis som Drogo

Bild: Giphy

Du vet att när Momoa kastar om undertecknande bister uppsyn, det handlar om att gå ner. Drogo s scowl alltid innebar att han var på väg att gå in på sina fiender och lära dem ett och annat; Declan scowl signaler exakt samma sak i Frontiertrailer.

8 skäl att hemsöka overAquaman Jason Momoa

Varken man är rädd för att få sina händer smutsiga

Bild: Netflix USA och Kanada / YouTube

Vid olika punkter i Frontiertrailer ser du Declan slösa någon tid att komma ner till verksamhet bashing skallar. Declan är inte rädd för att få händerna smutsiga, som kanadensiska pionjär gå, och Drogo har visat oss gång på gång att han inte besväras av spilla lite blod. Han är en man på ett uppdrag och den tid som Frontieris satt i nästan garanterar att det går att få mycket rörigt när det finns konflikter till hands. Men ärligt talat, vad kan vara bättre än att titta på Momoa ta ner sina fiender på ett sådant våldsamma sätt? Det är ett av skälen till att vi älskade honom som Drogo.

load...

Declan och Drogo är extremvärden (ibland bokstavligen)

Bild: Netflix USA och Kanada / YouTube

Declan verkar vara vandra den kanadensiska vildmarken vid en punkt i Frontiertrailer, möjligen rör tillbaka till den stora skada han lidit som nämndes av en annan karaktär. Utan tvekan, hans förmåga att leva i naturen och frodas det kommer att spela i hans förmåga att överlista dem Hudson Bay Company goons ut för att fånga honom.

Vi har sett denna öken levande-and-blomstrande lite innan: Drogo och Dothraki bodde i ökenliknande terräng och frodades där. Dessa typer av levnadsvillkor har ett sätt att göra tuffa män ännu tuffare (så inte bråka med dem).

6 sexiga saker i Jason Momoa s GoTaudition som gör oss saknar honom

De två män diametralt motsatta till större styrande krafter

Bild: Giphy

Låt oss vara verkligt. Både män är naturliga födda ledare, men de är också inte om att ta order från "mannen." Drogo var ofta böjd på ledande sitt folk sitt eget sätt, sällan böja till testamenten andras. Denna typ av trots mot traditionella ledarskapet fördes på hans hustru, Daenerys Targaryen.

För Declan, han är en efterlyst man som har för avsikt att bli fångade. Efter att bryta av från Hudson Bay Company, har han lyfta helvete för dem och se till att verksamheten inte går smidigt. Det finns definitivt en djupare orsak till hans trots mot större auktoritet här och hans uppror mot det påminner dagar Drogo s trots också.

Declan och Drogo har upplevt djupa lidande

load...

Bild: Netflix USA och Kanada / YouTube

Dessa män känner smärta. De känner det. De vältra sig i det. De vet vad som händer. Det antydde i Frontiertrailer att Declan lidit en stor förlust, möjligen orsaka honom att bryta tro med sin tidigare arbetsgivare, Hudson Bay Company. Det kommer utan tvekan att bli en utforskning av hans inre förkrosselse och lidande i Frontier, utan tvekan bara tjänar till att göra hans karaktär ännu mer komplicerad.

Drogo, som vi alla vet, var på andra sidan av lidande mynt. I stället för att uppleva förlusten av någon han älskade, var han älskade som var förlorat. Hans tragiska och för tidiga död utan tvekan den mest behandlingsbar sår Ongame of Thrones (inte för att jag är fortfarande bitter om det eller något) var en total gut-wrencher. Drogo död var drivkraften för många Daenerys insatser, men hans lidande bara illustrerade vad en viktig karaktär han verkligen var.

De är de ultimata tragiska hjältar

Bild: Giphy

Vem älskar inte en bra tragisk hjälte? Både Declan och Drogo lyckas kanalisera sina känslor av förlust, alienation, idealism och ren längtan efter dominans över sina förtryckare i konkret grymhet. Declan, genom Momoa porträtt av honom, återupplivar essensen av Khal Drogo till den grad att det känns som vi faktiskt kan ha Drogo tillbaka igen. Declan är också redo att vara en annan stor tragisk hjälte om tonen i Frontiertrailer bibehålls i själva showen.

Låt oss bara hålla tummarna för att Declan faktiskt gör det genom en hel säsong utan att bli dödad av.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Alec baldwins talkshow händer (för riktigt den här gången)

Post Underhållning

Christina el moussa tror enligt sig att tarek är en absolut gris

Post Underhållning

Ryan reynolds Deadpool Golden Globes nominering blåser sinnen just nu

Post Underhållning

En tidslinje för Harvey Weinsteins liv i Hollywood

Post Underhållning

Supernaturals Mick kan vara nyckeln till att besegra de brittiska bråkete männen

Post Underhållning

Ellen degeneres skolade president Trump på den fiskiga politiken att hitta dory

Post Underhållning

Lena Dunham hjälper oss att hitta lite hopp i eftervalet galenskap

Post Underhållning

Blake livlig och Ryan Reynolds har officiellt den sötaste familjen någonsin

Post Underhållning

2018 Mount Everest-film saknar dessa 11 fakta

Post Underhållning

Hills alums heidi montag & spencer pratt välkomna sitt första barn

Post Underhållning

Dessa 2 kraftfulla grammys uppträdanden sätter internet i brand

Post Underhållning

Christina El Moussa introducerar världen till sin pojkvän, och han är en total babe