Gal gadot gjorde några fantastiska saker innan hon var undrar kvinna | BurnbrightLove.com

Gal gadot gjorde några fantastiska saker innan hon var undrar kvinna

Gal gadot gjorde några fantastiska saker innan hon var undrar kvinna

När Batman v Superman: Dawn ofJustice släppt reaktionen var ett rungande meh.Until det kom till Wonder Woman. Komiska fans jublade hennes utseende som det bästa mörkret och krånglig film. Jag vet att jag fick frossa när hon hoppade in i kampen med det hårda temat musik.

Med den nya Wonder Womanfilm i teatrar nu (vilket jag är säker på att du vet är firstfemale ledda superhjälte film), har DC och regissören Patty Jenkins välvda Wonder Woman in i 21-talet. Och de kunde inte ha valt en bättre kvinna att representera den ultimata superhjälte än israeliska skådespelerskan Gal Gadot.

Bara titta på Gadot, kan du berätta att det finns något annat. Att säga att hon är vacker verkar minska. Det handlar mer om en genuin livsglädje och magnetiska luft avslappnad förtroende. Och hon är rolig. Lita på mig. Google några av hennes intervjuer. Denna kvinna är inte en feministisk symbol på grund av vem hon spelar på skärmen, men på grund av vem hon är utanför skärmen.

load...

Hon har länge velat inspirera kvinnor

Gadot växte upp efter ålder Lynda Carter Wonder Womanseries, så hennes kunskap om karaktär var mer kulturell än personligt. Ändå när hon började att agera - en lyckträff karriär som kom sig igenom en serie lyckliga händelser - hon visste att hon ville spela starka kvinnor. Saker och ting började att klicka på henne när hon gick allmänheten med hennes önskan, berättar medel, ”Jag ville kunna visa den starkare sidan av kvinnor. Jag ville inte göra det självklara roll som du ser i Hollywood för det mesta, vilket är förtvivlad flicka som väntar på att bli räddade av killen, bla, bla, bla. Jag ville göra något annat. Föga anade jag att jag skulle landa Wonder Woman inte långt efter.”

load...

Det målet blev ännu mer verklig när hon blev mamma. På Ellenshow avslöjade Gadot att hennes dotters inställning till prinsessor inspirerade henne under ansträngande träning och frys kall plats shoot. Maya, nu 4 år, berättade hennes mamma furstar var modig och stark och cool, men prinsessor? De faller bara sover och vänta på att bli räddade. Gadot hoppas denna Amazonas prinsessa kommer att bli en allt små flickor hurra för.

Hon ville inte vara Miss Universum

Strax efter high school, en parad scout talade Gadot in in i 2004 Fröken Israel anten, som hon vann. Det ledde till modelleringsmöjligheter och krävde henne att tävla i Miss Universum anten hölls i Ecuador också. Hon kastade anten. ”Jag verkligen inte vill vinna Miss Universum anten. Det var för mycket att fröken Israel. Jag var 19. Jag var inte den typen av tjej. Jag gjorde uppror. Jag kom sent. Jag visade upp sent till allt. De gör du bära aftonklänningar till frukost. Jag inte bära aftonklänningar till frukost. Jag ville inte bära min makeup. Jag minns Paula Abdul var en del av domarna och hon frågade mig en fråga och jag bara sa att jag inte förstår. Och jag framgångsrikt inte vinna.”

Fist-bula, flicka! Frukost är för bedhead och pyjamas.

Hon är en verklig krigare

Gadot talar med mycket mer stolthet över sin tid som representerar Israel i uniform som medlem av armén. Strax efter high school, rapporterade hon för sin tvååriga snålhet, ett krav för alla israeliska medborgare. Hon utförde tillräckligt bra för att bli en vapen tränare och så småningom instruerade högre ranking personal.

Fellow israeliska modellen Bar Refaeli gjorde nyheterna i 2007, då hon påstods ha undvek hennes militärtjänst. Men Gadot sa att hon var glad för upplevelse. Hon berättade Glamour, ”Låt mig börja med att säga, jag önskar inget land hade behovet av en armé. Men i Israel servering är en del av att vara en israelisk. Du måste ge tillbaka till staten. Du ger två eller tre år, och det handlar inte om dig. Du ger din frihet bort. Du lär disciplin och respekt. [Efter armén] började jag studera juridik vid universitetet. Medan jag var där, en rollsättare för Quantum of Solacesaw mitt modellering kort på min byrå vägg, och jag provspelade för att vara en Bond Girl.”

load...

Hon vann inte rollen, men rollsättare skickade henne information till regissören Justin Lin. Imponerad av hennes militär bakgrund han kastade henne i Fast and Furious, skrev hennes karaktär som en före detta Mossad agent och låta henne göra sina egna stunts.

Hon stänger shamers

När Gadot tillkännagavs som Wonder Woman det var överraskande kritik. Vissa människor ville inte ha en icke-amerikan i en roll så starkt identifierad med USA ”patriotism” (med vilket de menar vad? Den outfit?) Fler människor klagade på att hon var alltför mager.

Wonder Woman, jag trodde du skulle be.bigger.

- Marc Bernardin (@marcbernardin) December 4, 2013

Lite besviken över att Wonder Woman ser så smärt jag kunde bryta henne. Ge that girl vissa Wonder Bread?

- Lorraine Cink (@lorrainecink) December 4, 2013

Gadot skrattade bort kritiken, särskilt hur mycket uppmärksamhet ägnades åt hennes små bröst. Hon berättade en israelisk nyhetsprogram, ”de frågade mig här i Israel, om jag har ätstörningar och varför är jag så mager - de sa mitt huvud var för stort och min kropp var som ett kvastskaft - Jag kan ta vad som helst. Det är bara tomt prat. Jag förstår att en del av vad jag gör medel utsätts. Och en del av att utsättas är att vara under beskjutning. När jag var yngre, skulle jag ta kritik verkligen hårt. Men nu, mest roar mig. De verkliga Amazons hade en boob så att det inte skulle bry dem i deras bågskytte. Så det kommer inte att bli som riktiga Amazoner. Vi försöker alltid att göra alla nöjda, men vi kan inte.”Hon definierade sig själv som”Wonder Woman av den nya världen."

På Jimmy Kimmel show för Batman v Superman: Dawn of Justice, tog hon över segmentet när hon frågade Kimmel yttrande om hennes bröst.

Niomånaders träningsprogram för hennes utseende inBatman vs Superman: Dawn of Justice lagt 17 pounds och en hel del muskler till sin ram. Hon älskar det. ””Jag mår så mycket bättre nu. När du känner dig stark, förändrar det allt - din hållning, hur du går. Jag tittar på bilder från fem år sedan och tänker, 'Whoa, jag var alltför mager. Det är inte coolt.”

Morning träna! Det bästa sättet att börja min dag !!!

I sitt tal vid firandet när Wonder Woman gjordes en heders- FN-ambassadör (tecknet senare föll på grund av kritik), Gadot berättade folkmassan, ”Wonder Woman syftar till att främja styrka, visdom, ledarskap, rättvisa och kärlek - egenskaper som, i kombination, gör oss det bästa som vi kan vara. Wonder Woman är en kämpe, bättre än de flesta, men det är vad hon kämpar för det är viktigt. Det är hennes vision om en framtid i fred och acceptans som gör henne rätt ambassadör för alla.”

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Hur skedde detta Donald Trump Jr. fotografi någonsin?

Post Underhållning

Jesse watters tar semester, resten av Fox News Workers tar känslighetsutbildning

Post Underhållning

Det finns mycket att packa upp i prins Philips nya porträtt

Post Underhållning

10 kändisar som gör fall mode rätt

Post Underhållning

Drew & Jonathan Scott har stora planer för de närmaste åren

Post Underhållning

Charlie Puth & Bella Thorne flyger sin smutsiga tvätt på Twitter

Post Underhållning

Sarah Jessica Parker & Justin Trudeau bästa bästa solförmörkelse bilder

Post Underhållning

Nick Carter borde verkligen göra en BSB & Spice Girls turné hända

Post Underhållning

Vi är bara så besatta av Dwayne Johnson just nu

Post Underhållning

Stephen Colbert ger Sean Spicer den ultimata dagtvålen

Post Underhållning

John Krasinski är i sin allvarliga hustru, Emily trubbig, och det är så sött

Post Underhållning

Först sean spicer & nu det här? DWTS skulle kunna bjuda bips DeMario Jackson