Fokusera på utseende kan lämna dem ensamma på gift av mamma och pappa | BurnbrightLove.com

Fokusera på utseende kan lämna dem ensamma på gift av mamma och pappa

Fokusera på utseende kan lämna dem ensamma på gift av mamma och pappa

Den senaste episoden på gifta sig av mamma och pappa, 'Ska jag stanna eller ska jag gå?' har ett bröllop och vi lär känna en ny singel, Tahnee. Vi fick också se Devin och hans nya brud, Ursula, träffas på altaret.

Gift med mamma och pappa föräldrar ställer de rätta frågorna

Jag märkte en hel del samtal och oroa utseende i matchen i denna episode.There är lite mer betoning på fysiska attribut som jag inte tycker är riktigt bra på detta punkt.JSON singlar alla verkar vara alltför berörda med utseende av matchen deras föräldrar kommer att välja för dem. Devin började med denna idé att han inte kommer att nöja sig med något mindre än hans normer, och han måste vara fysiskt attraherad av sin partner. Även om detta kan tyckas vara ett behov jag varna honom och de andra att komma ihåg att denna kvalitet är egentligen inte så viktigt när det gäller att ha en hälsosam och framgångsrik relation, enligt min view.I känns som han skulle flytta sitt fokus till mer väsentliga saker kan och detta bidra till att skapa en starkare relation.

load...

Devin var dock inte den enda med oro looks.Tahnee Smith berättade kameran vilka kvaliteter hon letar efter och känner att hennes steg mamma kommer att förstå hennes fysiska typ av lång, mörk och vacker. Medan en början ser ut kan vara ett förstadium till en bra relation genom att hjälpa till att locka någon i början, det tar mycket mer än bara en snygg person att skapa en långvarig frisk union.

Uppenbarligen flesta människor söker efter en fysisk utseende som de finner attraktiva i en partner.However, jag tror det bästa dating tips skulle vara att varna söker bara ett vackert ansikte, som ser ut är ytliga och inte lika betydelsefull som de andra kvaliteter i en person.Chemistry kan fortfarande ske utan de ytliga egenskaper som kontrolleras av de list.Sometimes kemi är outtalat och inte enbart om utseende och kanske en gång du lär känna någon, de verkar mer attraktiva i den meningen anyway.It tar mycket mer än bara utseende för att hålla ett äktenskap tillsammans.

load...

Gift med mamma och pappa stjärnor låter sina föräldrar kör sitt kärleksliv

Dessa singlar arelooking för kompatibilitet på andra sätt well.i tror att föräldrarna kommer att kunna skära igenom detta på ett mer användbart sätt än sina barn eftersom de tittar på hela personen och inte bara den fysiska appearance.We såg förra veckans avsnitt där andra frågor som sysselsättning och religion var faktorer föräldrarna övervägde när man söker efter en partner för sina barn. Som singlarna kan ha gjort misstag i tidigare relationer, kan föräldrarna få ett nytt perspektiv på dejting och relationer, och jag gillar det här om denna show.

De visdomsord från gårdagens avsnitt ska vara öppen och inte oroa sig för fysiska utseende när du söker efter ett datum eller en partner.Being kunna hitta någon med andra egenskaper såsom vänlighet, humor, intelligens, är familj orienterade, ärlig, med integritet och optimism kan vara viktigare än hur någon ser ut eller stilen på deras clothes.Challenging oss att titta på en person för vem de är och inte vad de ser ut skulle verkligen vara ett användbart tip.As ibland ser är just det och ett gott hjärta och omtänksam person är mycket viktigare när det gäller kärlek och relationer.

Gift med mamma och pappa: Hur ett par överraskande kärlek

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Lana del rey serverar nu witchy realness vibes

Post Underhållning

5 saker som vi aldrig visste om Kylie minogues syn på moderskap och äktenskap

Post Underhållning

De mest minnesvärda olympiska skridskobilderna i historien

Post Underhållning

Jared leto berättar för oss vad Harrison Ford verkligen är

Post Underhållning

Isil påstår ansvaret för manchesterattack på Ariana grande konsert

Post Underhållning

Netflix dokumentärdammar behöver först finnas på din klocklista

Post Underhållning

Vad meghan markles kungliga träning innehåller förmodligen

Post Underhållning

Oavsett hur du skar det, Katy Perry sexuellt överfallna shawn mendes

Post Underhållning

Rose McGowan bashes de tysta protest kvinnorna har planerat för guldgloberna

Post Underhållning

Om du vill sova med Nick viall, här är din chans

Post Underhållning

Brett Eldredges instagram är den mest underbara platsen på internet

Post Underhållning

Joy-Anna Duggars praktik bereder henne för en karriär i politiken