Eva Amurri Martino talar om sin sons medicinska nödsituation | BurnbrightLove.com

Eva Amurri Martino talar om sin sons medicinska nödsituation

Eva Amurri Martino talar om sin sons medicinska nödsituation

Uppdatering: 3 Januari 2017, 07:52 PT: Det var tydligen ett blandat mottagande till Eva Amurri Martino s återberättar av hennes sons fruktansvärda skallskada. Amurri Martino utfärdade en statementon hennes personliga Instagram både tacka hennes anhängare och ger en stark reaktion på dem som var snabba att kritisera henne för att dela denna historia. "Tack från djupet av mitt hjärta för alla som har nått ut med ord av tröst eller att dela sina egna berättelser de senaste 24 timmarna. Det är så flyttar att veta att det finns så många av er som önskar vår söta pojke väl, och som rota oss på som en familj."

Amurri Martino fortsatte att fokusera den senare hälften av meddelandet gentemot dem som tidigare uttryckt negativa yttranden: "Till dem som har uttryckt dom, grymhet och kritik av mig, mina val, eller min bräcklighet under denna tids Jag tänker inte motivera mig för dig. Men jag önskar innerligt att 2017 ger dig tillräckligt själv kärlek och säker på att du inte längre känner behov av att riva en annan person under sin mörkaste stund. Fred, snälla."

load...

Även om det är svårt att föreställa sig någon kunde ge negativ bedömning Amurri Martino i denna fråga, tyvärr skedde. Det finns inga specifika fall som cirkuleras och många av kommentarerna på tjänsten i fråga (som kan hittas på sin blogg, lyckligt Eva efter) visa sitt stöd för Amurri Martino under denna svåra tid.

Ursprungliga artikeln:

Eva Amurri Martino, dotter till skådespelerskan Susan Sarandon, öppnar om hennes sons skrämmande nödsituation och hur hon kämpar för att gå förbi det.

Eva Amurri make undvek en enorm nanny skandal med ett smart drag

På hennes hemsida avslöjade Martino att en nattsköterska somnade medan du håller sin nyfödda son, major, och tappade honom, vilket leder honom att knäcka hans skalle. Olyckan inträffade bara några dagar efter Thanksgiving.

load...

"Kyle och jag sov på timeand har vaknat av ljudet av hans huvud slår i golvet, och sedan hysteriska piercing skrik," Martino skrev. "Han drabbades av en skallfraktur och blödningar på hjärnan, och transporterades med ambulans till Yale Medical Center där jag tillbringade två upprörande dagar med honom att få akutvård och ytterligare tester. Att säga dessa var de mest traumatiska och oroliga två dagarna i mitt livet är en underdrift."

Susan Sarandon nya barnbarn har en högt uppsatt namn

Nu senare, Major är ett par månader "helt bra" och "slå milstolpar", men Martino är fortfarande kämpar för att komma över händelsen själv.

"Skulden jag bar i dagarna och veckorna efter olyckan var mer intensiv och mer skadliga än något jag skulle önska på min värsta fiende", skrev hon. "Det är nästan omöjligt för mig att lita på någon annan än mig själv att ta hand om Major nu."

Hon fortsatte: "Även om jag till slut slöt fred med det faktum att detta missfoster olyckan inte hade kunnat undvikas av mig, har det fortsatt att påverka mig till min kärna och i alla aspekter av min vardag."

Olyckan har orsakat Martino ha förödande oro för säkerheten i sitt andra barn, 2-årig dotter Marlowe också. Hon beskriver sig själv som "utarmat och orolig", och säger att hon hoppas hjälp av sin make en terapeut kommer att kunna få henne över vad som hände.

"Med öppna armar välkomnar jag 2017 som det år jag lära mig att förlåta lite djupare, för att släppa lite lättare att acceptera vissa saker som jag inte kan ändra och att älska mig mycket mer villkorslöst", skrev hon. "Till någon annan som lider av liknande känslor eller utmaningar, oavsett orsak - Jag är med er i denna Låt oss få bättre Det är dags..."

load...

Eva Amurri på väg att göra Susan Sarandon en sexig mormor

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Gavin rossdale säger att han aldrig ville ha en skilsmässa från gwen Stefani

Post Underhållning

Beyoncé kan ge oss graviditet ledtrådar med hennes garderob

Post Underhållning

De smutsiga dance remake-bilderna bekräftar fansens värsta rädsla

Post Underhållning

John Oliver dummar ner Trump fiasco med dumma watergate förklaring

Post Underhållning

Aliyah moulden är röstsäsong 12: s största framgångshistoria

Post Underhållning

Harry stilar album cover är så varmt eftersom det inte är som resten

Post Underhållning

Celebs protesterar utanför Trump Tower och tar bort Twitter för att bekämpa vit överlägsenhet

Post Underhållning

Varför vi inte är fans av den nya wonderkvinnan

Post Underhållning

Ryan seacrest, ständigt gröna tv-värd, co-hosting live med Kelly Ripa

Post Underhållning

Amanda bynes Twitter alter-ego orsakar många problem

Post Underhållning

Oprahs guldglober tal ger hopp över kvinnor överallt

Post Underhållning

Debbie allens strategi för att hantera nedslående män är allting