Dwts bekräftade slutligen alla tävlande för säsong 25 | BurnbrightLove.com

Dwts bekräftade slutligen alla tävlande för säsong 25

Dwts bekräftade slutligen alla tävlande för säsong 25

Uppdaterad 6 sep 2017, 08:50 PT: Vi har nu aconfirmed Dancing with the StarsSeason 25 rollistan, och det kommer att bli så stjärnspäckade som vi har kommit att förvänta.

Här är vem officiellt kommer att konkurrera för säsongen 25 Mirror trofé och proffsen de är ihopkopplade med:

 • Totalt Divas' Nikki Bella, med Artem Chigvintsev
 • Shark Tank s Barbara Corcoran, med Keo Motsepe
 • Tidigare NBA-stjärnan Derek Fisher, med Sharna Burgess
 • Paralympiska simmare Victoria Arlen, med Val Chmerkovskiy
 • NFL stjärnan Terrell Owens, med Cheryl Burke
 • Nick Lachey, med Peta Murgatroyd
 • Vanessa Minnillo, med Maks Chmerkovskiy
 • Violinist Lindsey Stirling, med Mark Ballas
 • load...
 • Singer Jordan Fisher, med Lindsay Arnold
 • Debbie Gibson, med Alan Bersten
 • Property Brothersstar Drew Scott, med Emma Slater
 • Skådespelaren Frankie Muniz, med Witney Carson
 • Pretty Little Liarsstar Sasha Pieterse, med Gleb Savchenko

Alla ögon kommer att vara på Lacheys, ett gift par som är ihopkopplade med gifta proffs. Det kommer också att bli intressant att se hur HGTV stjärnan Drew Scott priser, och det kommer säkert att bli kul att se Shark Tankstar Barbara Corcoran skära en matta. Vi kan inte vänta för att se vilken typ av drama som kommer att orsaka.

Säsong 25 av DWTSpremieres måndag, 18 september.

Uppdaterad September 1, 2017, 08:25 PT: En anonym källa har avslöjat flera gruppmedlemmar för Dancing with the Stars säsong 25, och det ser ut som det ser ut att bli bra. Enligt E! Online följande kändisar är redo att snöra på sig dansskorna och slog i golvet: Grease! Live sångare och skådespelare Jordan Fisher, Malcolm i Mellanöstern är Frankie Muniz, NBA-stjärnan Derek Fisher, Shark Tank s Barbara Corcoran och tidigare Paralympiska simmare Victoria Arlen.

load...

Naturligtvis har ABC inte bekräftat något av dessa rykten ännu, men vi skulle inte bli förvånad om de är sanna - vi hört talas om Drew Scott gå showen långt före det officiella tillkännagivandet gjutning (se nedan).

Borta är de dagar då nätverken kunde hålla hemligheter från att bortskämda i nyheterna. Men oavsett, vi är redo att titta på denna dansshowdown. Det hela börjar 18 september.

Uppdaterad 28 augusti 2017, 08:40 PT: Dancing with the StarsSeason 25 har två nya competitors- och de känner varandra väl.

Gift par Nick och Vanessa Minnillo ska varje tävlar om Mirror trofén här säsongen, gå en redan imponerande stjärnspäckade listan rösterna. Vi har bara några frågor: Vilka Lachey kommer gå vidare? Vem kommer deras barn rot för? Kommer de att använda hur väl de känner varandra att sabotera, eller kommer de konkurrerar fred? Det finns inga regler i kärlek, krig och Dancing with the Stars, som det gamla talesättet (kinda) går.

De Lacheys tävlar mot varandra som ett gift par är inte utan motstycke för showen. I säsong 21 Carlos och Alexa PenaVega gick head to head. Alexa kom på sjätte plats, medan Carlos gick hela vägen till semifinal.

Uppdaterad 24 aug 2017, 11:50 PT: Efter ett par säsonger bort, underhållning Tonightreported som dansar pro Mark Ballas skulle återvända toDancing med Starsfor säsong 25.

Ballas sågs senast på säsong 22 av DWTS, så hans återkomst har orsakat en hel del spänning. Good Morning Americaalso meddelade andra proffs som återkommer för säsong 25, inklusive: Emma Slater, Lindsay Arnold, Keo Motsepe, Artem Chigvintsev, Gleb Savchenko, Sharna Burgess och Witney Carson. Pro Alan Bersten är inställd på att göra sin debut.

Ursprungliga berättelsen:

load...

Att döma av gjutning rykten, Dancing with the Starsis väg att tvåstegs sig till den mest intressanta säsongen ännu. Inte bara har källor har surrande om ABC uppvakta kontroversiella tävlande Sean Spicer och DeMario Jackson, de senaste rapporterna tyder också på nätet har säkrat TV fläkt favoriter Drew Scott och Nikki Bellafor eklektisk rösterna.

Maksim Chmerkovskiy & Peta Murgatroyd Hade mest magiska bröllop 2017

Word har vi reda på säker på torsdag 24 Augusti när ABC tillkännager officiellt rösterna för säsong 25 på Good Morning America. Fram till dess är det bara gissa som faktiskt kommer att göra snittet. Men hey, här hoppas denna senaste omgången av rykten visar sig vara sant - som inte skulle älska att se Property Brothers Drew Scott och Total Divas' Nikki Bella tävla om den eftertraktade Mirror trofén?

En HGTV fläkt favorit visas Scott tillsammans med sin tvillingbror Jonathan på deras populära renovering serien. En dapper byrå och smidigare talare, tjänar han som folien till sin flanell starkt, hammare-svingande entreprenör bro (som visserligen skulle ha varit kul att titta på dansgolvet också).

Tom Bergeron Slår Into Ugly Sexist Medan Intervju Simone Biles

Tillfällighet, är Bella också en tvilling - hälften av WWE berömda Bella tvillingar med systern Brie. Det är inte Bella enda claim to fame heller. Hon råkar vara förlovad med en annan stor namn i brottning världen: John Cena.

Japp, om allt detta skakar ut, bör det vara ganska spektakel att skåda. Dancing with the StarsSeason 25 premiärer på måndag 18 sep vid 8 / 7c på ABC.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

I veckans bästa nyheter: Michael Bublé sjuka Toddler kommer hem till jul

Post Underhållning

Gissa vem Katy Perry sjunger om varje enda av hennes nya låtar

Post Underhållning

Reese vanspoon hilariously ringer ut vanity fair för värsta photoshop jobb någonsin

Post Underhållning

Brett Eldredges instagram är den mest underbara platsen på internet

Post Underhållning

Drottningen är ganska imponerad av Victoria Beckham

Post Underhållning

Bill Cosby undervisar sin dotters barns familjevärden - ugh

Post Underhållning

Kanye West verkligen vill verkligen jobba med Nasa, men Nasa är som, Nah

Post Underhållning

Supernaturals dekan & Sam behöver castiel nu mer än någonsin tidigare

Post Underhållning

Mysteriet om Jackie Kennedy och aristoteles förhållande löst - typ av

Post Underhållning

Kontroversiell stacey dash och Fox News split sätt - äntligen

Post Underhållning

Som om vård av 19 barn inte räckte, slog bates familjs hem eld

Post Underhållning

Barack Obamas Shoutout till Michelle Obama är den bästa typen av PDA