Du kan känna kärleken i prins Harry & Meghan Markles engagemangsfoton | BurnbrightLove.com

Du kan känna kärleken i prins Harry & Meghan Markles engagemangsfoton

Du kan känna kärleken i prins Harry & Meghan Markles engagemangsfoton

Fans av den kungliga familjen har väntat på denna speciella dag att komma fram, och det är verkligen en julklapp för oss alla. På torsdag Prins Harry och Meghan Markle släppt sina officiella engagemang foton. Bilderna, tillsammans med ett uttalande från Prince Harry och Markle, publicerades via Kensington Palace, som delade nyheten i en tråd på Twitter och i inlägg på Instagram.

En slutgiltig tidslinje av Meghan Markle & Prins Harrys förhållande 2017

”Prince Harry och Ms. Meghan Markle har valt att släppa officiella fotografier för att markera sitt engagemang” Kensington Palace skrev. ”Fotografierna togs av @alexilubo [Alexi Lubomirski] tidigare i veckan på Frogmore House, Windsor.”

Prins Harry och Ms. Meghan Markle, December 2017. Pic.twitter.com/HrAc9FeN51

load...
- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 21, 2017

Prins Harry och Ms. Meghan Markle, December 2017. Pic.twitter.com/WHIMNNZzto

- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 21, 2017

Vad som gör denna uppsättning bilder så fantastiska är hur autentiskt de fångar den avslappnade natur Prince Harry och Markle relation. Täppt konservativa vibe vi ser i de flesta traditionella kungliga porträtt inte är närvarande; det handlar om ett par i kärlek.

Det liknar vad Prince Harry äldre bror, prins William, gjorde med sitt engagemang foton med Kate Middletonin 2010. Paret släppte en formell foto och en avslappnad foto. Men Prins Harry och Markle foton verkar ta det ett steg längre, och det är uppfriskande.

load...

Hur den kungliga familjen firar ferierna

Prince Harry bar en blå kostym med vit skjorta medan Markle tog på sig en formell svart klänning med mesh och guld utsmyckningar på toppen av klänningen. I alla bilderna, är de antingen lutar in i varandra eller gosa.

Även deras fotograf var i vördnad för sin kärlek till varandra. Lubomirski postat samma söta närbild foto av paret som Kensington Palace delade tillsammans med sitt eget budskap. "Ett stort tack till Hans Kungliga Höghet Prins Harry och Ms Markle, för att tillåta mig att ta sina officiella engagemang porträtt. Inte bara var det en otrolig ära, men också en enorm förmån att bli inbjuden att dela och vara vittne till denna unga parets kärlek till varandra" Lubomirski skrev Instagram. "Jag kan inte låta bli att le när jag tittar på bilderna som vi tog."

Faktum är att reaktionen på bilderna var så enorm, en uppriktig foto delades två timmar efter den första utgåvan av Kensington Palace.

Barack Obama Teasing Prince Harry Innan en intervju allt

”Tack så mycket för alla underbara kommentarer efter lanseringen av Prince Harry och Ms. Meghan Markle engagemang fotografi”, sade Kensington Palace Twitter-konto. ”Paret är så tacksamma för det varma och generösa meddelanden som de har fått under en sådan lycklig tid i deras liv.”

Som ett sätt att säga tack, de har beslutat att dela denna uppriktig fotografi från den dag de porträtt sammanträden direkt med er alla. Pic.twitter.com/MROyiKWEnG

- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) December 21, 2017

Sedan en vacker svartvitt fotografi ades. Det visar paret tittar bort i fjärran med Markle greppa Prins Harrys arm och kura ihop honom nära. De är också håller händerna som stora leenden syns på deras ansikten.

load...

Markle kommer att ingå i den kungliga familjens julfirandet som de ger sig till drottning Elizabeths Koja, Sandringham. Firandet kommer att fortsätta in i 2018, eftersom deras bröllop kommer att hållas under våren den 19 maj.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Janet Jacksons barns konspirationsteori är ännu galenare än beyoncé s

Post Underhållning

Vi är bara så besatta av Dwayne Johnson just nu

Post Underhållning

Tidigare Y & R-stjärnan Michael Muhney kommer ren om den sexuella trakasseringen

Post Underhållning

Lycklig helgdag från gråans anatomi - här är två stora klättrar

Post Underhållning

Är tyrion förälskad eller förråder daenerys under sista säsongen

Post Underhållning

Ryan seacrest, ständigt gröna tv-värd, co-hosting live med Kelly Ripa

Post Underhållning

Gabourey sidibes nya memoarer avslöjar smärtsam kamp med självmordstankar

Post Underhållning

Låt oss ta en närmare titt på Ivanka trumpens inflytande över hela världen

Post Underhållning

10 överraskande kändisar du glömde värd Oscars

Post Underhållning

Var inte tardys brielle Biermann behöver få sitt liv tillsammans - det är dags

Post Underhållning

Att Bachelor i paradiset paret du aldrig förstått äntligen kallade det slutar

Post Underhållning

Vem tar över för Jedediah bila på utsikten?