Det är officiellt: Abby Lee Millers har äntligen fått nog med dansmamma BS | BurnbrightLove.com

Det är officiellt: Abby Lee Millers har äntligen fått nog med dansmamma BS

Det är officiellt: Abby Lee Millers har äntligen fått nog med dansmamma BS

Uppdaterad 28 mars 01:00 PT: Abby Lee Miller meddelade i en känslomässig Instagram inlägg som hon bestämde sig för att lämna showen mitt i en pågående utredning mot henne för bedrägeri.

"Majoriteten av barn som följer mig kan vara sov, men nu är den kritiska tiden för att göra följande uttalande: Jag kommer inte längre deltar i dans MOMS", skrev hon. "För senaste sex åren / sju säsonger Jag har frågat, bad, OCH ÄVEN DEMANDED CREATIVE KREDIT FÖR ALLA idéer, Prisbelönt rutiner, teman och Costuming - till ingen nytta!"

Majoriteten av barn som följer mig kan vara sov, men nu är den kritiska tiden för att göra följande uttalande: Jag kommer inte längre deltar i dans MOMS. FÖR de senaste sex åren / sju säsonger Jag har frågat, bad, OCH ÄVEN DEMANDED CREATIVE KREDIT FÖR ALLA idéer, Prisbelönt rutiner, teman och Costuming - till ingen nytta! Idag var jag så stolt över att jag gick emot producentens IDEA (återigen) att ange ett kommando PERFORMANCE en av mina favoritnummer. "Vart har alla barn borta?" Tillsammans med tre VACKRA Solos! Jag har inte ett problem att arbeta med alla barn, jag älskar barn och har ägnat mitt liv åt att göra andras barn lyckas! Jag har bara en PROBLEM MED manipuleras, föraktas och använde - dag ut och dag in AV MÄN SOM ALDRIG tog en danslektion i deras liv och behandla kvinnor som smuts! #dancemoms # season7 #ALDC #aldcalways #newbeginnings #aldcla #alllovedancecourage

load...

Hon fortsatte: "Jag har inte ett problem att arbeta med alla barn, jag älskar barn och har ägnat mitt liv åt att göra andras barn framgångsrika Jag har bara en PROBLEM MED manipuleras, föraktas och använde - dag in och dag ut AV MÄN SOM ALDRIG tog en danslektion i deras liv och behandla kvinnor som smuts! #dancemoms # season7 #ALDC #aldcalways #newbeginnings #aldcla #alllovedancecourage."

Us Weeklyreached ut till livstid, där representanter för nätverket avböjt att kommentera.

Ursprungliga berättelsen:

Dans Momsstar Abby Lee Miller har ett sista försök att undvika fängelse tid i hennes konkurs bedrägeri.

Dance Moms' Abby Lee Miller faktiskt sprickbildning skämt om hennes bedrägeriavgifter

load...

Miller kommer att dömas i en dags tid, men på Tisdag 17 januari, lämnat sitt juridiska team en straff memorandum, som erhållits genom E! News, hävdar att en övervakare mening är tillräcklig.

"Ms Miller blev överväldigad och under utrustade, och detta ledde till hennes bristande respekt för [sic] konkursprocessen", hennes juridiska ombud tillstånd. "Hennes engagemang advokater, revisorer och andra yrkesgrupper var slumpartat, episodiskt, och ibland kontraproduktiv."

Dance Moms' Abby Lee Miller kommer inte att fängelse på bedrägeriladdningar - ännu

Hennes representanter hävdar också att hon har drabbats av en "mycket offentlig förnedring" och att hon sedan har lärt sig av sina misstag och förvärvade hjälp av ekonomiska experter "för att säkerställa att hon inte kommer att återskapa de omständigheter som ledde till denna dom."

Miller kan få upp till fem års fängelse (en rejäl fängelsestraff som skulle utan tvekan förstöra hennes karriär), samt en $ 5.000.000 bra för $ 755 tusen i intäkter hon dolt under 2010.

Dock är den amerikanska Attorney kontor inte imponerad av domen memorandum, och enligt E! News, lämnat de sina egna dokument på Jan.17 anger att de rekommenderar Miller får en "riktlinje mening." Orsaken till denna rekommendation är att de tror att hon "engagerade flera brott som hon accepterade ansvar i samband med konkursen. Hon båda smidit att bedra domstolen, dölja tillgångar och förfalska konkurs scheman samtidigt under ed."

Dance Moms' Abby Lee Miller är i djup ekonomiska problem

De enligt uppgift också noterat flera e-postmeddelanden som Miller skickade till sin revisor efter 2013 hearing -Var en domare uppgift krävde att hon betala sina fordringsägare - som orsaken till deras rekommendation.

load...

Tror du Abby Lee Miller bör gå till fängelse? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

8 saker HBO saknas i det odödliga livet av Henrietta saknar

Post Underhållning

Steven Yeuns liv efter de vandrande döda blir bättre

Post Underhållning

Maksim Chmerkovskiy brinner heather morris DWTS-partner eftersom Jelly

Post Underhållning

Röstens Billy gilman gjorde det rätta valet genom att dämpa countrymusiken

Post Underhållning

Maisie Williams avslöjar när spelet av troner inte kommer tillbaka

Post Underhållning

Katie couric bad om ursäkt för hennes kommentar om nederlands olympiska lag

Post Underhållning

Kan Selena Gomez få en amen för hennes AMAs tal?

Post Underhållning

Kourtney Kardashian & Scott Disick kan båda vara singel igen

Post Underhållning

Tarek el moussa försökte hitta kärlek igen - med barnflickan

Post Underhållning

Kunde Oprah verkligen springa till president 2020?

Post Underhållning

Alla tider lag & ordning: svu s Benson och stabler var den platoniska bäst

Post Underhållning

15 saker vi lärde oss om neil Patrick Harris från hans nya 73 frågor intervju