Demario Jackson försvarar Corinne Olympios i sitt konto om BIP-incidenten | BurnbrightLove.com

Demario Jackson försvarar Corinne Olympios i sitt konto om BIP-incidenten

Demario Jackson försvarar Corinne Olympios i sitt konto om BIP-incidenten

Uppdaterad 27 juni, 2017, 10:18 PT: Strax efter de första klipp av DeMario Jackson framkom visar honom berätta sina versioner av de påstådda händelserna i kandidatexamen i Paradiseincident har en ny uppsättning uttalanden komma ut från denna intervju där han försvarar Corinne Olympios.

För Jackson, verkar han störs av hur snabbt allmänheten tillämpas etiketter till både han och Olympios under de första rapporterna. "Så fort du släpper denna svarta mannens ansikte och denna vita flickans ansikte," han delade, "innan någon av oss kommenterade det, jag var redan en" våldtäktsman." Jackson kommenterade också på despicability av Olympios att märkas en "hora "och en 'slampa' av dem som inte hade hört sin version av händelserna. "De var slampa-skam henne på grund av vad hon gjorde förra säsongen med Nick [Viall]. För mig går det tillbaka till den mänskliga rasen. Vi misslyckades." Jacksons redogörelse för skandalen nedfall gör det verkar som om han är på Olympios sidan i denna fråga, ta bort de skadliga etiketter från båda sina namn i processen.

load...

Ursprungliga berättelsen:

Efter några korta veckor av frenetiska rapportering om vem som gjorde vad till vem på uppsättningen kandidatexamen i paradiset är DeMario Jackson berättar hans sideof historien. Jackson, som namngavs från början som en av de personer som påstås inblandade i denna incident, satte sig ner med E! Newsto uteslutande detalj sitt första möte med Corinne Olympios på BIPsetas och vad han tror hände som ledde till fullständig nedläggning av produktionen medan Warner Bros. Studios genomfört en undersökning.

BIP s Carly Waddell Aktier Detaljer om hennes brudklänning & Guest List

Intervjun, som kommer att äga rum under två nätter i tre omgångar, börjar med Jackson berättar E! News Melanie Bromley vad hans sinnestillstånd och roll att gå in filma var. "Det var galet från förra säsongen med falska flickvän," Jackson berättade Bromley, referera händelsen på den aktuella säsongen av The Bachelorette när en ung kvinna som påstår sig vara Jacksons girlfriendappeared att berätta Bachelorette Rachel Lindsay som Jackson fortfarande var knuten till någon. "Jag var skurken för detta, rakt upp. Jag var nervös. Jag svettades [kommer ut BIP]."

load...

Jackson sedan fortsatte med att berätta Bromley om sitt första riktiga samtal med Olympios. Han gjorde det klart att de två föreföll band eftersom de har målats som "skurkar" på sina respektive säsonger av The Bachelorand The Bachelorette; detta gav Jackson intrycket att de kunde vara vänner.

"Vår första riktiga samtal var i baren. Vi umgås. Vi slags var bara komplimanger varandra är skurkar. Jag var som, 'Titta, jag har accepterat denna roll.' Vi var typ av bara skrattar, som, 'Åh, vi är på väg att dominera paradiset!' Liksom homie grejer, gillar verkligen, verkligen gillar vänner. Och sedan, du vet, vi började få lite roligare. Och hade ett par drinkar," han i detalj.

Corinne Olympios' Boyfriend ger sitt fulla stöd Under BIPFallout

Jackson fortsatte på detaljer som han och Olympios tog några skott - här är där Olympios' egen räkning kan vara något bekräftas, eftersom hon påstår hennes drickande ledde till förlorar medvetandet - innan du går till en mer avskild område. I hans sinne, Jackson ville se till att det fanns kameror runt eftersom han trodde att hans ras kan ha något att göra med hur hans handlingar skulle uppfattas med Olympios i denna situation.

"Det är galet att när du är en man - mestadels afro-amerikansk man -. Oavsett var du är, du alltid leta efter saker som kan hjälpa dig ut och i det ögonblicket, gjorde jag säker på kamerorna följde oss. Bara verkade alltför perfekt i en mening för mig, och vid den punkt, det är när mina Spidey sinnen fick upp," Jackson sagt innan vi går på att hävda att Olympios gjorde första draget.

Jacksons påståenden innebär också uttalanden som Olympios verkat för oralsex och att hon var den som var angriparen, men att han ville gå med på det (han talar om det i videoklippet ovan).

"[Vi] kyssar, gnida, röra. Det är inget alltför sexuellt ännu. Det blev vild eftersom det var mer hon att angriparen, som var sexig. När du har en mycket attraktiv tjej som talar om vad hon vill, det är som en mycket , som, 'Wow, OK! Detta är varm. Detta är mycket. Jag gillar det.' [.] Jag komma ur poolen, och jag har mina ben i poolen, och jag bara umgås. Det är när hon stiger upp ur poolen och sätter sin dam delar direkt på mitt ansikte ", sade han Bromley.

load...

Corinne Olympios minns Påstås något om BIPIncident

Även om det är lätt att skjuta skulden på varandra under en spänd incident som denna, tills uttalanden sant faktum kan göras, är det svårt att säga vilken sida du ska komma ner på. Efter Warner Bros. Genomfört en oberoende utredning av händelsen och fann inga bevis för tjänstefel, uppgav Olympios' juridiska team att de skulle föra sin egen investigationin ett försök att rentvå Olympios. Förhoppningsvis, om utredningen går igenom, Jackson kan befrias av eventuella anspråk han brutit samtycke också.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Mariah Careys folk säger att hon var inramad i nyårsafton sångkatastrof

Post Underhållning

Jennifer Lawrence vill att du ska dricka wine & talk politik med henne

Post Underhållning

10 saker som sparar 2018 från att vara en total dumpsterbrand

Post Underhållning

Spel av troner berättade redan hur de vita vandrare invaderar Westeros

Post Underhållning

Issa Rae bad aldrig om en löneökning - här är varför

Post Underhållning

Val Chmerkovskiy kommer inte låta folk prata smacka om hans förhållande till gult ros

Post Underhållning

13 lösa ändar som kommer att vara bundna i föräldralös svarta sista säsongen

Post Underhållning

Orlando blommar är ledsen att du såg hans skräp

Post Underhållning

Dool bekräftar Kassie Depaivas avkastning och det är den bästa nyheterna någonsin

Post Underhållning

Den ultimata Britney Spears-spellistan

Post Underhållning

Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt

Post Underhållning

Kungarna hatar förmodligen Ryan Murphy just nu