Är jag den enda som inte bryr sig om amerikanska idolens comeback? | BurnbrightLove.com

Är jag den enda som inte bryr sig om amerikanska idolens comeback?

Är jag den enda som inte bryr sig om amerikanska idolens comeback?

När omstarten av amerikanska Idolwas kännagavs i maj 2017 tankar "för tidigt" slagit mig omedelbart. Den långvariga sångtävlingen show gick luften i april 2016after 15 framgångsrika säsonger. Showen som behövs för att vara borta mycket längre för mig att missa det.

10 Bakom-kulisserna Fakta aboutthe Voice

Varför gjorde ABC behöver återuppliva showen nästan omedelbart efter Fox avbröts showen? Det är inte någon mening för mig. Även i de senaste säsongerna på Fox, kände showen trött och spänning om vem som skulle vinna showen var långt borta jämfört med de första säsongerna när Kelly Clarkson och Carrie Underwood blev stjärnor.

load...

I sin frånvaro, NBC: s The Voiceand Fox The Fourchanged upp typiska sångtävlingen show format med färska nya vinklar. Även om varken visar har producerat superstjärnor som Idolhas, de verkligen har dragit publik i.

För ABC har deras framgång kommer i danstävling show genre med Dancing with the Stars. De har gjort två hela serier per år, totalt 25 säsonger. Genom att investera så mycket pengar i omstarten av American Idol, har de offrade sin topp-10 säker-bet betyg vinnare för något jag är inte säker på någon bryr sig om.

Medan amerikanska Idolpremieres 11 mars DWTSis förpassas till en fyraveckors spinoff med alla idrottare premiär den 30 april en hel säsong av showen kommer att vara tillbaka i höst. Budgeten för Idoltook företräde framför DWTS.

load...

Låt oss också tala om att juryn. Katy Perry tjänar $ 25 millionto sitta vid bordet. Om detta var 2011 med Perry utkommit hennes ”Fyrverkeri” singel, skulle detta vara en enorm gjutning kupp. Tyvärr kämpade hon med sin senaste skivsläpp och hon är inte toppen popstjärnan i världen just nu.

Den NewAmerican Idol Har Snagged Land Superstar Luke Bryan som en domare

Luke Bryan är ett land superstjärna och anses vara en trevlig kille i branschen, men jag har ännu inte höra några Idolviewer skriker av upphetsning över hans tillägg till panelen. Han har en viktig roll som domare, men land fans lyser upp betyg för honom?

Jag måste erkänna att jag älskar Lionel Richie. Det är något smidig och bekymmersfri om hans personlighet, men han kommer inte att lägga någon dramatik i tabellen domare heller. Han kommer att bli berg stadig, men jag tror att alla tre domare spelar samma roll.

Anledningen Idoloriginally fungerat så bra är att det fanns en skurk i Simon Cowell, en vårdare i Paula Abdul och realist i Randy Jackson. Denna panel känns kastas tillsammans och saknar kemin att de ursprungliga domarna hade.

ABC tvungen att arbeta extra hårt för att anställa dessa tre efter andra musikstjärnor vände möjlighet ned - inklusive originalIdolwinner, Clarkson. En stor del av musikbranschen verkar känna på samma sätt som jag - showen spelas ut.

American Idol s omstart rör upp Några Bakom kulisserna Drama

I själva verket såg jag den två timmar långa premiär i hopp om att ändra mig. Pressen screener som fanns bekräftade vad jag dreading - det är i alla fall. Det finns ingen färsk ta på showen som startade en revolution i konkurrensshower. Ryan Seacrest dök på skärmen och jag undrade om det var 2003 eller 2018.

load...

De tre domarna är alla stora på vad de gör i musikbranschen, och de är i stort sett positiva till de tävlande audition för showen. Även om ingen behöver vara snarky som Cowell var, jag hoppades för en av domarna att ha några zingy one-liners som Clarkson har lagts till i Voicethis säsongen.

ABC har inte bara lägga pengar bakom Idol, har de lagt en hel del muskler bakom främja showen. De vill bevisa för nejsägare tiden nu och Amerika är redo för en omstart av showen.

För mig, jag tar ett hårt pass. Det är alldeles för tidigt.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Harry stilar vill vara timberlake i en riktning med sin nya musik teaser

Post Underhållning

Varför kan du inte se George Clooney i några filmer för ett tag?

Post Underhållning

Neil Patrick Harris skrev en söt anteckning till David borta på deras årsdag

Post Underhållning

Johnny Depp ber om ursäkt för att skämta om att mörda Donald Trump

Post Underhållning

Snl veteraner skickar Trump en jätte skulptur skulptur - låt oss diskutera

Post Underhållning

Nicole Kidmans glamourprisutdelning inkluderade att fira sin karriär på 50

Post Underhållning

Övernaturliga dekaner som gör en affär med Billie kommer så att sluta dåligt

Post Underhållning

Harry stilar talar definitivt inte om Taylor Swift på sitt nya album

Post Underhållning

100-talet Lindsey Morgan släpper sex stora teasers för säsong 4

Post Underhållning

Black Panthers första trailer är här, och det är en spelbytare

Post Underhållning

Din favorit har stjärnor finns i massor av andra filmer och tv-program

Post Underhållning

Mourning dagarna av Mary-Kate och Ashley, världens bästa barndetektiv