Angelina Jolie bestrider att gjutningsanropet för hennes film var exploaterande | BurnbrightLove.com

Angelina Jolie bestrider att gjutningsanropet för hennes film var exploaterande

Angelina Jolie bestrider att gjutningsanropet för hennes film var exploaterande

Angelina Jolie är för närvarande under svår granskning, men hon aktivt försöker motverka denna granskning med hennes sida av historien.

Angelina Jolie ger Rare intervju om hennes hälsa och skilsmässa från Brad Pitt

På senare tid har Oscar-vinnande skådespelerskan gjort press för sin kommande Netflix film, först de dödade min fader. I en intervju med Vanity Fair hade Jolie tydligen beskrivs gjutning processused att hitta ett barn att spela filmens ledning.

Enligt Vanity Fair beskrivning, var en improv motion under gjutning utförs som innebar lägga pengar på ett bord, be barnen att fundera över varför de behövde pengarna innan det. Barnen sedan "fångas" och bad att göra upp en lögn för att förklara varför de tog pengarna. Övningen baserades på en verklig erfarenhet av Loung Ung, vars memoarer inspirerade Jolies film. Många av de barn som provspelade för rollen var från barnhem och slumområden.

load...

"Srey Moch [flickan som valdes för filmens huvudrollen] var det enda barnet som stirrade på pengar för en mycket, mycket lång tid," Jolie berättade Vanity Fair. "När hon var tvungen att ge det tillbaka, hon blev överväldigad med känslor... När hon tillfrågades senare vad pengarna var för, sade hon hennes farfar hade dött, och de inte har tillräckligt med pengar för en trevlig begravning."

Angelina Jolies Fullt Adulting nu, men hon behöver fortfarande sin mamma

När nyheten om övningen, många kritiserat den på sociala medier, säger att det utnyttjade utsatta barn som hoppades att landa rollen. Men Jolie har svarat starkt att det är inte sant. Hon utfärdade en statementtrying att rensa luften och säga att säkerhet och komfort av barnen sattes först under auditions.

load...

"Varje åtgärd vidtas för att garantera säkerhet, komfort och välbefinnande av barnen på filmen Med utgångspunkt från auditions via produktion till nutid. Föräldrar, vårdnadshavare, partner icke-statliga organisationer vars jobb det är att ta hand om barn och läkare var alltid till hands varje dag, för att säkerställa att alla hade allt de behövde. Och framför allt att se till att ingen var på något sätt skada genom att delta i återskapandet av en sådan smärtsam del av sitt lands historia ", skrev hon. "Jag är upprörd över att en låtsas övning i en improvisation, från en verklig scen i filmen, har skrivits om som om det var en riktig scenario. Påståendet att riktiga pengar togs från ett barn under en audition är falskt och upprörande. Jag skulle upprörda mig själv om detta hade hänt. Poängen med denna film är att uppmärksamma de fasor barnen möter i krig, och för att kämpa för att skydda dem."

Angelina Jolie kämpar för Young & Abused flyktingkvinnor i Kenya

Det verkar som om Jolie uttalande är trovärdig och att allt detta kan vara ett resultat av en enkel missförstånd eller förvrängning av hur den här filmen faktiskt kasta. Med tanke på Jolie har länge arbetat som en humanitär och FN-ambassadör, verkar hon som precis rätt person att ta itu med denna film och dessutom verkar vara den typ av person som skulle sätta säkerheten för barn först. Vi hoppas att motreaktion lugnar ner snart.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

8 saker som du förmodligen inte visste om Kate upton

Post Underhållning

Peta murgatroyd visar upp sin riktiga efterkropps kropp

Post Underhållning

Ozzy Lusth säger att han är den bästa mediokra överlevande tävlande någonsin

Post Underhållning

Generalsjukhusets Kirsten-stormar avslöjar hennes kamp mot depression

Post Underhållning

Det här är oss Susan Kelechi Watson skriver brev till sitt yngre själv, vi gråter

Post Underhållning

Glad #shortgirlappskrivningsdag! 15 stjärnor som är 5 meter långa eller under

Post Underhållning

Så var det en fågel eller ett plan på de gåda döda?

Post Underhållning

Charlie sheen förolämpar Rihanna - igen

Post Underhållning

Prins William säger att Kate Middleton tredje graviditet var angelägen först

Post Underhållning

Reese vanspoon hilariously ringer ut vanity fair för värsta photoshop jobb någonsin

Post Underhållning

Här är vad Isabelle huppert har att säga om backlash mot Elle

Post Underhållning

Meghan Markle & Prince Harry är ganska, sorta relaterade