Allmän sjukhus Carolyn Hennesy har några bra råd för Jennifer Lopez | BurnbrightLove.com

Allmän sjukhus Carolyn Hennesy har några bra råd för Jennifer Lopez

Allmän sjukhus Carolyn Hennesy har några bra råd för Jennifer Lopez

Carolyn Hennesy har omrörning upp problem och läppja te som smart och Sassy Diane Miller på General Hospitalsince 2006. Hennes arbete på showen även gav henne en 2010 Daytime Emmy nominering för utstående kvinnliga biroll.

Carolyn Hennesy Diskuterar Diane Miller, Skräck, Trapeze

Fans älskar Hennesy både på och utanför skärmen för sina skarpa intelligens, trapets tricks och hennes uppriktighet om "kvinnor i en viss ålder." Det är det som gör henne till en av de mest uppfriskande skådespelerskorna i underhållningsbranschen.

SheKnowscaught med Hennesy, inte bara för att fråga om GH, men att ta reda på insidan scoop på ryktas Gilmore Girlssequel.

load...

Eftersom fans avgudar upptåg av Diane Miller, gav vi Hennesy en frågesport om hur Diane Miller skulle svara på dessa pop kultur ämnen:

  • OJ Simpson rättegången: "Först av allt, om hon hade att försvara honom, hon skulle ha haft stora dålig karma punkter jag tror inte att hon skulle ha velat vara i samma rum med honom, men hon skulle ha gett honom. Det bästa försvaret."
  • J.Lo dejta Alex Rodriguez: "Hon skulle säga, 'Älskling, sluta hoppa från människa till människa Du är inte en loppa går från hund till hund Ta lite tid och ge dig själv ett år på en trevlig spa med en bra terapeut -.. Reflektera och förnya hela ditt sätt att göra saker."
  • Hur man förenade ett delat land: "Diane Miller skulle köra för president Det är så enkelt är det som vår nuvarande commander-in-chief, skulle jag ta ingen BS, men jag skulle göra det i mycket mer bindande och bindning sätt... Jag skulle göra en no-splittrande lag."
  • load...
Mer: GH Star Kirsten Storm känner värmen från fans över hennes utseende

Om dessa svar inte gör du älskar Hennesy ännu mer, vad sägs om hennes nästa stora story på GH? Hon retade oss med några kommande tomt punkter.

"En av huvudpersonerna går ut på nebulous, inre psykologiska tangenter och Diane är djupt involverad" hon skrattade. "Frank Valentini [General Hospital verkställande producent] älskar mig av en anledning och det är för att jag vet hur man snurra byte."

Med sjuksköterskor Ball händer igen i år, avslöjade Hennesy att hon inte har ombetts att delta i nuläget. Hon hade en liten slant till en plotline, dock.

"Jag tror att Diane Miller, med hjälp av Carolyn Hennesy s trapets kompetens bör stiga ned från taket i ballroom och gör en förtjusande liten trapets nummer," erbjöd hon. "Jag tror att det vore Hi-larious!"

Hennes listiga komedi sågs också i förra höstens Gilmore Girlsreboot som Toni, en av Emily Gilmore vänner i döttrarna av den amerikanska revolutionen club. Även om hon inte tror att hennes karaktär kommer att vara tillbaka efter Emily evolution och flytta till stranden, har hon ett yttrande om Rory baby pappa.

"Jag är inte nöjd med att Logan i London som är otrogen mot sin fästmö", sade hon. "Och jag är inte glad att Rorys gör det. Kom igen!"

Så i princip, Milo Ventimiglia bara inte ha mer tid forGilmore Girls

Vi kunde inte vara mer överens med sin Rory bedömning och hennes tankar om kvinnor i Hollywood. Hennesy är sång om underhållningsbranschen behöver dela historier om kvinnor över 45 års ålder.

"Jag skulle gärna vilja se branschen tillgodose kvinnor som inte Millennials", förklarade hon. "Jag förstår att du måste hålla den publiken går, men jag tror att det finns så många kvinnor som behöver se sig själva, att ålderskategori som jag kallar 'kvinnor i en viss ålder.' Vi måste se kvinnor över 45, över 50 och över 60 representerade."

load...

Medan underhållningsbranschen behöver tänka hur de hanterar kvinnor över 45, tror Hennesy dagtid television sätter ribban för hur kvinnors berättelser hanteras.

. "Jag tror att dagtid TV gör anmärkningsvärt bra jag tror att de börjar att utforska HBT-frågor, kvinnor i en viss ålder med stor vänskap frågor, puma frågor och varför det inte är fel - jag tror att de gör kvinnorna smartare kvinnor. Gör bra!"

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Och Ben och Lauren bodde lyckligt någonsin efter psyk!

Post Underhållning

Nikki Reed & Ian Somerhalder ger första bebis ett mycket upplyst namn

Post Underhållning

Vi älskar Selena Gomez, men 13 skäl varför är så melodramatisk

Post Underhållning

Sundance-huvudets stora risker lönar sig på rösten

Post Underhållning

Amerika Ferrera & man Ryan Piers Williams väntar sitt första barn

Post Underhållning

Blake livlig avslöjar den kraftfulla anledningen hon överens om sin första nakenbild

Post Underhållning

Premiärminister Justin Trudeau deltog i Torontos stolthet på bästa sätt

Post Underhållning

Låt Olivia wilde och hennes älskling ta ställning till valdagen

Post Underhållning

Kunde Vito Schnabel arrestera varför han & heidi Klum bröt upp?

Post Underhållning

Rykten sprider sig snabbt att Olivia Munn & Chris pratt är datering

Post Underhållning

Hur Jennifer garner flyttade från Ben affleck år 2018

Post Underhållning

Passagerare är i princip Adam & Eva i rymden, sexism ingår