9 saker att veta om LA till vegas ledande dam, Kim Matula | BurnbrightLove.com

9 saker att veta om LA till vegas ledande dam, Kim Matula

9 saker att veta om LA till vegas ledande dam, Kim Matula

Det finns en ny spännande show i staden från medvetandet behindModern familyand Anchormanthat kommer sannolikt att hålla dig i stygn under sin första säsong: LA till Vegas. Medan den nyaste komedi i Fox s sortiment har vissa igenkännbara TV ansikten, inklusive god ol'Dylan McDermott, det finns en stjärna gör sin prägel på primetime TV som du vill lära känna lite bättre.

Det stjärna är skådespelaren Kim Matula, som du kommer sannolikt att känna igen om du är ett stort fan av såpoperan Glamour. Matula skakas upp sin första professionella skärm kredit tillbaka under 2008, i TV-filmen drottning storlek. Sedan dess har hon stadigt klättra uppför stegen med biroller i olika shower och två långfilmer. Nu, tio år senare, är att hårt arbete lönar sig - hon är i de stora ligorna.

load...

Med en stor TV-show på luft och en potentiellt star-göra roll i en spelfilm på böcker för 2018 är Matula värt att titta på. Fortsätt läsa för att lära sig några saker om detta stigande stjärna.

18 kända skådespelare du inte visste igång på såpoperor

1. Du vet förmodligen henne från Glamour

Matula första breakout roll var på Fet och Beautifulas Hope Logan, desto mer reserverade, traditionella dotter Brooke Logan och Deacon Sharpe.

2. Åh, men du kan också känner henne från Unreal

En man och hans fruar #unrealtv @unrealtv

Om tvålar är inte din sak, då kanske du känner igen Matula från sin roll på säsong två av Unreal. Hon spelade Tiffany James, en beräknande datering show tävlande mer fokuserade på att främja sina egna karriärmål än att spela bra under showen sophomore år.

load...

3. Hon är en katt mamma

Goodnight #buffythecat #indythecat #catsofinstagram

Matula har tre katter: Alister, Indy och Buffy. Ja, de är alla bedårande. Ja, de är frekventa gäster på hennes Instagram. Och fan nej, jag kommer aldrig tröttna på beskäftighet över hur söt och tätt de ser!

4. Hon är inriktad på att leva charitably

Den nya @annenbergpetspace i Playa Vista är otroligt. Inte bara denna anläggning anta ut djur i behov av bra hem, men det fungerar som en interaktiv utrymme ägnas åt att lära barn och vuxna vikten av mänskliga / djur obligation. Tack Wallis Annenberg för allt du har skapat. #adoptdontshop #annenbergpetspace

När hon inte är upptagen på jobbet, är Matula upptagen på sociala medier, att sprida budskap om orsaker hon bryr sig om. Detta inkluderar att delta i initiativet #BeKindtoElephants, vilket höjde pengar för David Sheldrick Wildlife Trust, samla in pengar för att få ett slut Alzheimer'sand öka medvetenheten om LA älskar Puerto Rico initiativ.

Vad man ska titta Fram till Game of ThronesFinale Season avkastning 2019

5. Hon är en Daytime Emmy nominerad

#tbt till mig och mamma Logan !! älskar dig och saknar dig @katherinekellylang

Även om hon inte NAB priset gjorde Matula lyckas tjäna sig en välförtjänt Daytime Emmy nominering 2014 för Outstanding Younger aktris i en drama kategori. Nomineringen kom fyra år i hennes sexåriga tid som Hope Logan på Glamour.

6. Hon har inget intresse av att spela "dum blondin" tecken

Sjuk i sängen sista nätterna makeup gårdagens shirt varmt te #idowhatiwant och tack @jfoutsy för min favorit mugg.

I en intervju med Glamourmagazinein januari Matula talade om en typ av karaktär hon faktiskt aldrig vill spela "dum blondin" den Samtidigt ansluter att stereotypen att anledningen till att hon älskar att spela Ronnie INLA till Vegas, anmärkte Matula, "jag fick vanligtvis kallas in för att spela dum blondin, och sedan rollsättare skulle säga, 'Åh, det är inte vem du är överhuvudtaget.' Så att spela någon som inte är rädd för att artikulera sina åsikter, gå efter vad hon vill, och vara mycket ärlig om vad hon vill är mycket uppfriskande."

load...

7. I själva verket hoppas hon LA till Vegasrole bryter några föråldrade stereotyper

@latovegasfox #latovegas

I samma Glamourinterview talar Matula om det sätt på vilket hon hoppas LA till Vegas-och hennes arbete specifikt på show - bidra till att bryta ner några hinder om hur kvinnor porträtteras på TV.

"Kvinnor är inte bara sex symboler. Vi är så mycket mer. Det är en våg som är vända just nu, men det är tråkigt att det är fortfarande något som utkämpas för", förklarade hon. "Jag har haft mycket långa hår hela mitt liv, och jag äntligen hackade bort det. Omedelbart började jag bokar starka kvinnoroller. Den verkligt upprörande är att [det har varit denna berättelse så länge] att man inte kan ha skönhet och hjärnor;. Att man måste välja en Nej, kvinnor kan vara både ".

The Twilight Zone & 34 Övriga tv-program och filmer att återupplivas

8. Hon dejtar en annan aktör

#fbf

Matula är inte blyg när det gäller att visa upp sin bedårande skådespelare pojkvän, Ben Goldberg. Från ser hans Instagram, är han inte bara en skådespelare utan musiker samt och är för närvarande arbetar med en levande, i-konsert anpassning av filmLove faktiskt.

9. Hon är inställd på att bli ännu mer av ett känt namn i 2018

Du guys.This var en allvarligt otrolig upplevelse #FightingWithMyFamily #WWE #NXT Jag kan inte vänta för alla att se den här filmen!

Enligt filmens IMDb sida kommer Matula spela rollen av Jeri-Lynn i kampen med min familj, som råkar stjärnan ingen annan än Dwayne Johnson andGame av Thronesstar Lena Headey.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Christopher Meloni & Mariska hargitay återförenade men glömde klart att varna oss

Post Underhållning

Omg, dödade gråas anatomi bara bort [spoiler]?

Post Underhållning

Adele berättar fans att hon aldrig kan tour igen

Post Underhållning

Låt oss ta en närmare titt på Ivanka trumpens inflytande över hela världen

Post Underhållning

Ann Curry blev inte förvånad när hon hörde om Matt Lauer påståenden

Post Underhållning

Faktum är att Brad Pitt & Angelina Jolys försoning inte kan hända

Post Underhållning

Meghan Markle & Prince Harry är ganska, sorta relaterade

Post Underhållning

Brett Eldredges instagram är den mest underbara platsen på internet

Post Underhållning

Westworld-finalen är bunden att vara ouppfyllande

Post Underhållning

En fixer övre hus förstördes i en bilolycka

Post Underhållning

Låt protesterna mot AHS-säsong 7-temat påbörjas

Post Underhållning

7 löjliga (& hilarious) celeb rykten som bara inte är sanna