7 reality tv-show idéer för var och en av de 7 nyupptäckta exoplaneterna | BurnbrightLove.com

7 reality tv-show idéer för var och en av de 7 nyupptäckta exoplaneterna

7 reality tv-show idéer för var och en av de 7 nyupptäckta exoplaneterna

Den här veckan meddelade NASA att dess Spitzer Space Telescope har upptäckt en grupp av sju Earthlike planeter som kretsar kring en röd dvärg solen bara 40 ljusår från vårt solsystem. Alla dessa planeter kan hålla liv, och tre av planeterna uppehålla sig i ”beboeliga zonen”, vilket innebär att chanserna att de har vatten och livsformer är ännu högre.

Medan upptäckten av exoplanet system som heter TRAPPIST-1, är ett stort steg mot att ta reda på om vi inte är ensamma i universum, liksom ett stort steg mot eventuellt fylla andra planeter, tror vi att det kan också vara en stor möjlighet för nya verklighet tv-program. Här är sju idéer för att komma igång - en för varje ny exoplanet.

Survivor 35: OK, vi är verkligen problem

load...

Under de senaste 17 åren har vi sett 33 grupper av tappra själar gör sitt bästa för att överleva i vildmarken på överlevande, från slätterna i Afrika till avlägsna öar i Panama till kusten Kambodja. Varför inte ta ett stort steg och Strand vissa människor på en TRAPPIST-1 exoplanet och se om de kan "överlista, spela ut och överleva" medan 235 biljoner miles från närmaste McDonalds? Vi satsar Tribal rådet skulle vara lite mer intensiv, och kanske Jeff Probst skulle vara lite mindre självbelåten om han inte återvänder till livets goda civilisationens mellan skott.

The Real Housewives av TRAPPIST-1

All glamour. Alla kläder. All CATFIGHTING. Ingen av de rika bakgrunder. I öppnings säsongen av The Real Housewives av TRAPPIST-1, kommer vi att möta sju kvinnor som har kommit till planeten så att deras partner kan arbeta som forskare, ingenjörer och kultivatorer. Medan deras makar försöker framkalla liv i denna nya land, vilket ger mänskligheten en framtid fylld av hopp, kommer Housewives skvaller, börja granna smycken linjer, arbete på pop singlar och kasta drinkar på varandra. Vi skulle titta på från dag 1.

load...

Kanye värld

Kanye West tror att han är den största personen på jorden - men hur han stack upp mot resten av galaxen? I Kanye värld, kommer den världsberömda rappare får en chans att flytta sin lyxiga livsstil tillsammans hustru Kim Kardashian och deras två barn till en helt annan planet. Vilken typ av utrymme mode kommer de utvecklas tillsammans som båda skydda dem från hårda deras främmande miljö och även titta flyga? Kommer West bli en verklig utrymmecadet i stället för en i enda namn? Kommer de att missa paparazzi? Vi måste ta reda på på säsong ett.

Kim Kardashian West Kommer inte Dike Kanye West i hans tid av behov

Sister Wives: Fylla!

Kody Brown och hans fyra fruar har öppnat sina hem för TV-publiken i sju säsonger nu, dela deras polygamist bor hos oss och visar oss att på många sätt, alla familjer delar en hel del gemensamt. Dock är en stor skillnad mellan de flesta familjer och Brown familjen dennes förmåga att få massor av barn. I Sister Wives: Fylla !, polygamist familjer skulle få utmaningen att starta en ny koloni på en exoplanet så fort de kan. Snart kan vi bara gissa att de karga landskapet skulle fyllas med återvändsgränder av syster fru heter jonglera massor av barn och argumentera om normala, vardagliga familjen saker.

The Bachelor: Last Man på planeten

Om du trodde att Bachelorwas överväldigande konkurrens här på jorden, bör du gör dig redo för The Bachelor: Last Man på planeten, där en grupp av vackra kvinnor tävlar om hjärtat och hand bokstavligen den enda kandidat inom biljoner miles. Inte bara är konkurrensen mycket hård, men du bör notera att rosen ceremonin kommer att innebära en skrämmande blommande främmande växt som har dödliga taggar, sura kronblad och en köttätande kost.

Allt Nick Viall Har gjort rätt och fel asthe Bachelor

The New Real World

Detta är verkligen den ursprungliga dokusåpan, där MTV beslutat att sätta sju främlingar tillsammans i ett hus så att vi kunde ta reda på vad som händer när man slutar vara artiga och börjar få verklig. På den nya verkliga världen, ta reda på vad som händer när de sju främlingar bokstavligen sätta på en ny verkliga världen. Kommer det att vara mer eller mindre käbbel och romantik som unga singlar inser att när de återvänder till sina hem planet kommer alla sina nära och kära länge döda? Detta kommer att vara bättre än säsongen när de bodde i den svala konverterade brandstation.

load...

Top Chef: Vad gjorde jag precis äta ?!

I tidigare säsonger av Top Chef, har de tävlande hade att laga mat med allt från Blowfish till geoduck att munk fisklever att ducka testiklar till get. Men tänk om allt de hade att laga mat med var främmande växt- och djurarter. Istället för att vara släppa loss i Whole Foods i 30 minuter innan du går till köket, kommer de att ströva omkring bergen och slätterna i en verkligt främmande land jakt och samla vad de vågar. Vi antar att det inte kommer att vara lika illa som den tiden Miguel gjort fläsk glass så länge de tävlande kan undvika misstag förgiftning domarna.

Top Chef utmaningar som jag har av misstag inför (och misslyckades) i mitt eget hem

Har du en idé för en fantastisk utomjordisk dokusåpa? Andel i kommentarerna.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Lär känna Rachel mcadams pojkvän, Jamie Linden

Post Underhållning

Katy Perry träffar henne ex igen - kan du gissa vilken?

Post Underhållning

Kommer de döda döda att döda Rick nästa?

Post Underhållning

Den verkliga historien bakom anastasia är så mycket sorgligare än filmen

Post Underhållning

Visar netflix nyaste film till benet eller romantiserar ätstörningar?

Post Underhållning

Drew & Jonathan Scott har stora planer för de närmaste åren

Post Underhållning

Röstens Billy gilman gjorde det rätta valet genom att dämpa countrymusiken

Post Underhållning

Meryl streep blir stående ovation på Oscar för hennes lustiga karriär

Post Underhållning

Den här döda fläktens favorit kan komma tillbaka till FTWD-crossover

Post Underhållning

Nya cosby unraveled podcast planer för att utforska Bill Cosbys inre verkningar

Post Underhållning

Amy Schumer gav sin familj den bästa presenten för semestern

Post Underhållning

Varför tbbt sheldon Cooper spinoff är fortfarande en dålig idé