20 kändisar som ryktes för att ha dött - men gjorde det inte | BurnbrightLove.com

20 kändisar som ryktes för att ha dött - men gjorde det inte

20 kändisar som ryktes för att ha dött - men gjorde det inte

Med en ålder av sociala medier, få rykten igång och spred sig mycket snabbt. En av de värsta rykten är kändis död bluff. Så många stjärnor har blivit medlem i klubben. Här är våra 20 bästa bluffar.

1. Britney Spears

Några bra jakt och zip foder för semester! God Jul!!

Mycket tidigt 26 december, var Sony Music Global verifierade Twitter-konto hackat. Ett meddelande gick ut till sina 614,000 följare som sa, "RIP @britneyspears #RIPBritney 1981-2016." Strax efter sände kontot ut en annan tweet, säger, "Britney Spears är död av en slump! Vi kommer att berätta mer snart."

load...

Tweets ströks snabbt och CNN rapporterade senare morgonen att det hela var en bluff.

"Britney Spears lever och mår bra, hennes rep berättar CNN," reporter AnneClaire Stapleton twittrade. "Det verkar @SonyMusicGlobal felaktigt twittrade hennes död. Sony rep säger ingen kommentar."

2. Macaulay Culkin

Utföra kväll på Belmont, Bernie stil @funfunfunfest #imalive

Du kan inte säga detta tidigare barnstjärnan inte har ett stort sinne för humor. Efter rykten dykt på Twitter övertyga miljoner som Macaulay Culkin of Home Alonefame hade dött tog han saken i egna händer och petade kul på situationen, Weekend på Bernie's-stil. Bra spelat, sir.

3. Gabriel Iglesias

load...

Han kan vara en av stjärnorna i ABC: s nya komedi, Cristela, men enligt Facebook, han är död. Bluffen gick runt sociala medier webbplats på fredagen, men Iglesias gjorde bakgrund av situationen med en humoristisk inlägg. Han är redo att "börja äta kolhydrater igen."

Tidigare Static-X frontman Wayne Static döda vid 48

4. Paul McCartney

Den tidigare Beatle kan vara kungen av kändis död rykten, eftersom han har haft två större incidenter. Den första inträffade 1966, när hans död cirkulerade med ryktet att en bedragare hemlighet fyllas i för honom. Hans andra dödsfallet inträffade på Twitter under 2012. Sanningen är, McCartney lever och mår bra och fortfarande gör otrolig musik.

5. Morgan Freeman

Den Oscar-vinnande skådespelaren var föremål för Twitter rykten i december 2010 då CNN twittrade "@CNN: Breaking News. Skådespelaren Morgan Freeman har passerat awayin hans Burbank hem" CNN var tvungen att gå på skiva och inte anspråk på ansvar för tweet, även om ingen någonsin steg fram för att ta på sig skulden.

6. Cher

Låt oss vända tillbaka tiden till 8 april, 2013, för att se den fruktansvärda rykte som Cher hade gått bort. Dålig Kim Kardashian kunde inte ens stå nyheterna. Hon skrev på Twitter: "Hörde jag just att Cher har gått bort? Är det riktigt? OMG." Gör aldrig bråka med en verklighet stjärna.

Kevin Spacey och andra rememberHouse of Cards' Elizabeth Norment

7. Jeff Goldblum

Global Associated News älskar att döda kändisar genom att låta dem falla av en klippa i Nya Zeeland. Det var Goldblum tur under 2009, men Natalie Portman, Tony Danza och Tom Hanks har också plågats med samma rykte. Goldblum dök upp på Colbert Reporta några veckor senare för att bevisa att han fortfarande andades.

8. Jackie Chan

Postby 成龍 Jackie Chan.
load...

Kampsporter herre har varit föremål för ett stort antal döds bluffar. Den senaste händelsen inträffade i juni 2013. Chan gick på Arsenio Hall Showand förklarade vad som hänt. Han sa, "Min chef ringde mig i USA frågar" Är du OK? 'Jag är okej.' "Alla trodde att du hade dött i morse! 'Vad!' Sa jag. "Nej, nej. Oroa dig inte, innan jag dör jag ringer dig."

Melissa Rivers tror Joan Rivers död kan ha varit en brottslig handling

9. Emma Watson

År 2009 när Harry Potterstar var bara 19 år gammal, hävdade vmecritical.com att skådespelerskan avled efter att ha kört över 80 miles per houron smala vägar. Hennes rep var tvungen att skicka ut ett pressmeddelande att Watson var bara bra.

10. Paris Hilton

Den socialist hade en av de konstigaste bluffar i juni 2007 då det rapporterades Hilton knivhöggs till döds i fängelse. Hon tjänstgjorde 45 dagar för att köra samtidigt på skyddstillsyn för en berusad körning övertygelse. Los Angeles County Sheriff avdelning på Twin Towers Correctional Facility var tvungen att korrigera felaktiga rapporter.

11. Justin

Bild: Giphy

Twitter exploderade när ryktet gick runt på 11 mar 2012, att Biebs hade sparkat skopan. Det var en mycket dramatisk dag för Beliebers. Den "Boyfriend" sångare faktiskt spendera en hälsosam daywith hans farfar i stället för anställer stor förödelse i Los Angeles.

12. Chris Brown

Två veckor efter Bieber fictionally dog ​​var det Brown tur. Hans fans var lika dramatisk, lägga tankar på YouTube som "Vila i frid -. Får du att välkomnas i himlen av sjuttio jungfrur och ett basebollträ jag vet att det är vad du alltid velat."

13. Cesar Millan

Postby Cesar Millan.

Rapporter virvlade att Cesar Millan hade dött av en hjärtattack. Men lita på, även om han washospitalized, den berömda hundtränare lever och mår bra. Millan har inte kommenterat offentligt ännu inte bekräfta att han är vid liv, men hans lojala hund, Junior, postat ett meddelande på Facebook, vilket bekräftar hans ägare är "glad och frisk."

14. Chumlee Russell

Bild: Giphy

The Pawn Starsgang helt enkelt inte skulle vara densamma utan allas favorit älskvärda drummel, Austin "Chumlee" Russell. I huvudsak en heders son Rick och bror till Corey har Chumlee länge endeared sig fans med sin stora hjärta, dingbat beteende och, ja, att vara ändan av skämt. I mars förra året, internet hoaxers siktade, felaktigt rapporterar att Chumlee hade dött efter en hjärtattack.

15. Wayne Knight

Bild: Giphy

I mars 2014 började rykten trender att Wayne Knight - mer känd för de flesta som Seinfeld s "Newman" - hade omkommit i en bilolycka när du reser i Pennsylvania. Förvånad över utgjutande av stöd som svar på den falska nyheter, twittrade skådespelaren, "En del av er kommer att bli glad att höra detta, andra konstigt besviken, men. Jag lever och mår bra," senare tillade "Tack för all den kärlek alla. Kul att andas!"

16. Lil Wayne

Knight är inte den enda Wayne att falla offer för en döds bluff, dock. De verkar plåga populär rapper Lil Wayne. Och det ser ut som 2015 kommer att erbjuda någon respit från rykten. Tidigare i veckan, en Facebook-inlägg började om Lil Wayne död, säger, "Vid ungefär 11:00 ET på tisdag (24 februari 2015), vår älskade rapparen Lil Wayne avled." Som fans började att skicka in kondoleanser, Wayne representanter bekräftade officiellt rapparen lever väl och enbart offer för ännu en viral död bluff.

17. Mark McGrath

Sista ordet om döds bluff sak, jag visste ingenting om det och fick reda på samtidigt som du did.sorry om någon förvirring

- Mark McGrath (@mark_mcgrath) 26 februari 2015

Efter en "breaking news" blast genom publicitet företag i Los Angeles, verkade utsikterna dystra över öde rocker Mark McGrath. "Musiker Mark McGrath har avlidit vid en ålder av 46", förklarade explosionen. "McGrath var på uppsättningen filmar den andra säsongen av underhållning show Hot Packagewhen han konfronterades av en maskerad beväpnad och sköt flera gånger. Den tidigare Sugar Ray front man dog i armarna på sin cohost Derrick Beckles på Hollywood uppsättning av showen." Uppenbarligen är nyheterna faktiskt relaterat till en handling på säsong 2 premiär för Hot Paket- McGrath själv tog till Twitter för att försäkra fans han är i själva verket lever och mår bra.

18. Beyoncé

Bild: Giphy

Som döden bluffar går, kan en inriktning Beyoncé vara en av de grymmaste vi har sett. Enligt Gossip Cop, internet hoaxers digitalt förändrat en release att se ut som en officiell CNN rapport för att lura så många människor som möjligt. Rubriken läste "Music Sensation Beyoncé Knowles dör i Car Crash" med kopian som beskriver den påstådda kraschen som "hemska". För att göra saken värre, förövarna twittrade en bild av vraket från Paul Walker dödliga kraschen för extra effekt (så skamligt!). I verkligheten är drottning Bey lever och frodas.

19. Rowan Atkinson

Bild: ReplyGIF.net

Den 16 juli 2016 snurras rykten om att Mr Beanstar Rowan Atkinson hade dött genom självmord. Historien kunde inte vara mer falska, dock. Enligt webbplatsen Online hot varningar, denna falska berättelse cirkulerat på Facebookand uppmanas användare att klicka på en länk för att faktiskt titta på hans självmord. (Sick, eller hur?) Resultatet? Ett virus som enligt uppgift skickar historien till användarnas respektive Facebook-vänner. Sensmoralen i historien: Klicka inte på skissartade länkar! Åh, och inte tro på allt du läser på Internet.

20. Jaden Smith

Bild: Ivan Nikolov / WENN

Ni är Jaden Smith OK - trots den mycket långlivade virus bluff som håller gör rundor på sociala medier, har den unge rapparen / skådespelaren / son till Jada Pinkett och Will Smith absolut inte begått självmord. Det är svårt att sätta fingret på exakt när den grymma hoax först dök upp, men det räcker att säga, verkar det ha uthållighet. I extremt osmakliga inlägg som håller på att laddas upp och delas på sociala medier, är Smith ryktas ha lämnat en avskeds video för hans fatherthat bluffen använder som bete för att övertyga ovetande fans av Smiths ryktas förtidig död. I själva verket är bluff ett spam app. När en användare klickar på den falska länken, gör det bluff som ska publiceras på personens Facebook-sida, vilket vidmakthåller hela cykeln. Men frukta inte! Inte bara är Jaden lever och mår bra (vilket framgår av hans roll på Netflix senaste serie, The Get Down), men han verkar ganska unbothered av nonsens.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Cole medders tycker att han var den bästa värsta överlevande spelare den här säsongen

Post Underhållning

Fortfarande stjärkorsad gör Shakespeare varmt igen

Post Underhållning

Stranger saker gjorde super skål LI värt klockan

Post Underhållning

Val Kilmer beter sig konstigt, men det är inte första gången

Post Underhållning

Jennifer Lopez & lin-manuel Miranda släppte en överraskning ny singel vi älskar

Post Underhållning

Hur Eva Amurri firar jul med sina barn

Post Underhållning

Kvinnor överallt är överväldigande avundsjuk på Jessica Biel just nu

Post Underhållning

Netflixs get-down är den sommarmarm som vi har väntat på

Post Underhållning

Våra favorit Jack & Karen stunder från OG kommer & Grace

Post Underhållning

7 saker att veta om kandidatkandidaten från en polygamisk kult

Post Underhållning

Den smutsiga dansen remake var bra, men också riktigt dåligt

Post Underhållning

Melania Trump skyggade sin egen man med blusen i går kväll