15 gånger ellen degeneres välgörenhetsdonationer var fantastiska | BurnbrightLove.com

15 gånger ellen degeneres välgörenhetsdonationer var fantastiska

15 gånger ellen degeneres välgörenhetsdonationer var fantastiska

Det finns en miljon skäl att älska Ellen DeGeneres. Hon är lustiga. Hon är karismatisk. Hon kan ut dansa någon där ute, och hon är ganska mycket den bästa talk-show värd detta land har någonsin sett. Men framför allt de skäl som nämns ovan, är DeGeneres' fantastisk generositet som gör oss hålla henne nära och kära till våra hjärtan. Oavsett om det är att donera $ 1 millionto naturkatastrofer som orkanen Harvey eller full-ride scholarshipsto meriterade tonåringar, är det svårt att inte älska vad DeGeneres gör med sin plattform.

Ellen DeGeneres Called Johnny Depp på hans BS

Här är bara några av de många, många överraskande och inspirerande stunder när DeGeneres förändrade liv.

1. När hon gav presentkort och apparater för att brandmän

I januari 2018 efter en Southern California elden brann mer än 281 tusen acres i den största branden i modern Kalifornien historia, de Rossi och DeGeneres donerat mer än $ 14,500in presentkort och apparater till Redlands Fire, som var en av många brandgrupper utplacerade i området.

load...

2. Pengar att spara elefanter

I november 2017 DeGeneres lovat att donera moneyto David Sheldrick Wildlife Trust varje gång någon twittrade #BeKindtoElephants efter en president Trump policy lyfte förbudet mot import av elefantjakttroféer tillbaka till USA DeGeneres också kunde säkra en donation på $ 100.000 från Shutterfly mot tilliten.

3. I samma ögonblick hon gav full-rider stipendier till seniorer i Summit Academy

Ellen hade redan slagit sig ihop med WalMart att ge skolan $ 25.000, men hon förde hela senior klassen tillbaka för att ge dem $ 1,6 miljoner dollar från WalMart mot college - hennes största gåva hittills.

4. När hon överraskade Texas stjärna JJ Watt med $ 1 miljon mot orkanen Harvey lättnad

load...

WalMart hade redan donerat mer än $ 20 miljoner mot orkanen Harvey, men lagt till en ytterligare $ 1 miljon direkt till JJ Watt s fond tack vare Ellen.

5. Momentet DeGeneres och Britney Spears gav tillbaka till sitt hemland

DeGeneres och Spears både hagel från Louisiana och gav tillbaka på ett bra sätt efter staten upplevt förödande översvämningar 2016. Spears donerade en $ 125.000 akut respons fordon, medan DeGeneres skickade en $ 125.000 gåva till en högstadiet för att återuppbygga insatser.

6. I samma ögonblick hon förändrat livet för elementära studenter i Detroit

Innan DeGeneres hjälpte Spanien Elementary School i Detroit, byggnaden var skröpliga och eleverna förlitade sig på arkaiska teknik för att lära sig med. Saker var så illa, faktiskt, att de flesta av barnen inte ens har böcker.

Att alla ändras när DeGeneres och Lowes done över $ 500.000 för att hjälpa att bygga upp skolan. På toppen av det, dök Justin Bieber på showen och erbjöd $ 1 från var och en av sina biljetter sålts till Spanien Elementary.

7. I samma ögonblick som hon och Ryan Reynolds hjälpte hans favorit välgörenhet

DeGeneres så vänligt erbjuds att ställa Reynolds med $ 25,000 för Make-A-Wish Foundation om han klev in i hennes studio dunk tank. Det är vad du kallar en vinst för alla.

8. I samma ögonblick DeGeneres & Dierks Bentley gav en militär familj som lever i fattigdom $ 50.000

Sgt. Chad Sparks och hans fru, Ashley, hade ett nyfött barn. Men sjukvårdskostnader gjorde den lilla familjen utfattig. Vi lärde oss att Sparks skadades i Afghanistan under sin första driftsättning, men här han var på väg att sättas en andra gång, lämnar sin fru och barn bakom utan pengar. Ashley skrev till DeGeneres berättar henne att de var tvungna att sälja barnets saker liksom sina egna (apparater, kaffekanna och även delar av sin bil) att livnära sig. DeGeneres och countrysångerskan Dierks Bentley sa att de inte kunde låta det hända och gav Sparks en check på $ 50.000.

load...

Ellen DeGeneres Skrev Sweetest Meddelande om livet med Portia de Rossi

9. I det ögonblick hennes Oscar selfie upp $ 3.000.000

Du är sannolikt en av de 3,3 miljoner människor som retweeted DeGeneres berömda Oscar selfie med Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep, Brad och Angie, Kevin Spacey, Julia Roberts och utan någon uppenbar anledning, Lupita Nyong'o bror. Eftersom fotot togs med en Samsung telefon, Samsung gick med på att donera en dollar för varje retweet till välgörenhet av DeGeneres val. Hon valde två: St. Jude barnsjukhus och The Humane Society, så Samsung gav varje välgörenhet $ 1,5 miljoner styck.

10. I samma ögonblick DeGeneres blev mycket mer generösa än Santa

DeGeneres fick ett brev från Amy Phillips i Rigby, Idaho, som sade att i en förkrossande ekonomi och med sju barn, har hon ofta inte tillräckligt med pengar till mat. Med en brant inteckning och bil betalningar, kan hon och hennes man inte stanna ovanför vattenytan. Hon insåg att med julen kommer, skulle hon inte ha något kvar att sätta gåvor under granen för sina barn. Medan DeGeneres blir sannolikt fler bokstäver än Santa hon gav Phillips familjen $ 28.000 värde av saker till jul. Hon gav dem allt från hennes 12 dagar av jul lista, som inkluderade iPads, TV och generösa presentkort.

11. I samma ögonblick DeGeneres introducerade oss till en pizza man hjälpa de hemlösa

Inte nog med att DeGeneres ger hon berättade om andra som gör samma sak. I januari 2015 fick vi veta av Mason Wartman. Wartman slutade sitt jobb på Wall Street för att flytta hem till Philly och öppna en pizza shop. En dag kom en kund att säga att han skulle vilja "betala det framåt" genom att köpa en skiva för hemlös man sitter utanför. Nästa kund ville göra samma sak och så vidare och så vidare. Wartman bestämde sig för att ge kunderna möjlighet att köpa en skiva för en hungrig människa genom att sätta en post-it på väggen med sitt namn på den. När en hungrig eller hemlös person kom in, de kunde betala för ett segment med den post-it. Vid tiden DeGeneres presenterade honom hade han gett bort 8.500 skivor i de första nio månaderna programmet pågick. Efter att ha varit på DeGeneres' show, Wartman berättelse gick viral och i juni 2015 hade han gett bort mer än 23.000 skivor.

12. I samma ögonblick DeGeneres tillbringade en hel säsong hjälpa sina tittare

Att hjälpa en person här och det var stor. Att ge till välgörenhet och familjer i nöd var ännu bättre, men vet du vad som var det allra bästa? Avsatt en hel säsong att hjälpa tittare i nöd, och det är vad TheEllen DeGeneres Show gjorde i säsong 10. Det vore för mycket att berätta berättelse efter berättelse av DeGeneres generositet det året, så jag kommer att minska ner det till en hjärtskärande berättelse. Kim Ledbetter är en enda mamma från Birmingham, Alabama, som inte bara har sina barn, men höjer en systerdotter. Kim friställdes ett och ett halvt år tidigare och har kämpat för att hitta arbete. Allt de ville ha var en ny mikrovågsugn eftersom deras hade brutit. DeGeneres gav dem en ny mikrovågsugn, men det hade $ 20.000 insidan. Familjen slogs ut sina fötter och tacksam... Och sedan DeGeneres gav Kim och hennes familj en helt ny bil.

13. Ett av många stunder DeGeneres räddade ett djurs liv

DeGeneres gillar att ge befintliga välgörenhet i stället starta sin egen. Men hon kunde inte motstå när skådespelaren Ben Affleck bad henne att hjälpa honom att skapa den amerikanska versionen av den lilla Change Campaign, en välgörenhetsorganisation som har gynnats barn i Tyskland och sydöstra Asiasince 1987. Denna speciella kampanj medel Feeding America, landets ledande inhemska hungern -relief välgörenhet. Bestämt sig för att avsluta hunger i Amerika, DeGeneres och Affleck ber att du ger till andra genom att donera reservdelar förändring genom Coinstar maskiner.

15. I samma ögonblick DeGeneres valde St. Jude s för Walgreens $ 100.000 donation

Det ögonblicket hände på 2016 Folkets Choice Awards. I sitt tal, DeGeneres sade att "vänlighet är en medfödd kvalitet" och att vi alla måste "vara snäll mot varandra." Så, som en del av det humanitära utmärkelse, hade DeGeneres möjlighet att välja en välgörenhet för att få en $ 100.000 donation från Walgreens. Hon valde en välgörenhetsorganisation som hon har varit en del av i många år, St. Jude Children forskning Hospital.

Detta förklarar varför när hennes vän Melissa McCarthy presenterade henne på PCA, sade hon, "när hon hör om någon i nöd, var som helst, är hon den första att gå in och hjälpa dem."

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Amal Clooney vill att kvinnor ska stå upp för varandra

Post Underhållning

Vi är bara så besatta av Dwayne Johnson just nu

Post Underhållning

Alla män Rachel Lindsay har redan klart lagt in vännszonen

Post Underhållning

Adam Levins slumpmässiga parning på röst var det bästa av allt

Post Underhållning

7 löjliga (& hilarious) celeb rykten som bara inte är sanna

Post Underhållning

Dralo tillbringade nyårsafton tillsammans, så de måste vara seriösa, eller hur?

Post Underhållning

Charlie sheen förolämpar Rihanna - igen

Post Underhållning

Yolanda Hadid håller inte tillbaka om hur Lyme-sjukdomen uppstod hennes liv

Post Underhållning

Kesha är djärvt baring hennes själ till oss alla genom hennes nya musik

Post Underhållning

Riktiga hemmafruar av Atlanta-stjärnan Kenya Moore drar vapen på tre överträdelser

Post Underhållning

Drew & Jonathan Scott har stora planer för de närmaste åren

Post Underhållning

Lycklig helgdag från gråans anatomi - här är två stora klättrar