11 saker vi Bet du visste aldrig om Megyn Kelly | BurnbrightLove.com

11 saker vi Bet du visste aldrig om Megyn Kelly

11 saker vi Bet du visste aldrig om Megyn Kelly

Vi kan ha fått veta Megyn Kellyas en Fox News ankare och en enorm mål av Donald Trumps vrede under 2016 valet, men det verkar Kelly är nu mitt uppe i en total karriär moderniseras.

Du kanske har fångat begränsade sommaren kör av hennes NBC show söndag kväll med Megyn Kellythat premiär i juni och avslutades i juli (showen är enligt uppgift tänkt att komma tillbaka på våren), och Kelly fortsatte sin belägenhet för att hitta en röst bortom hennes konservativa fläkt basera den här veckan med debuten av Megyn Kelly Today. Hennes senaste show är ganska mycket politik fritt och har mer av en Oprah känner till det än en Fox News vibe.

Megyn Kelly New NBC Show är i grunden en Rip-Off of60 minuter

Som väntat är Megyn Kelly Todayis träffade blandade recensioner, med många nejsägare säger att denna nyare, mjukare version av talkshow värd är helt falska. Men är det?

Innan vi bedömer, låt oss lära sig lite mer om Kelly.

1. Hon är en advokat

Liksom många politiska reportrar, är Kellys rättslig grund. Efter att ha fått sin kandidatexamen i statsvetenskap vid Syracuse University, gick hon till Albany Law School. Hon fortsatte med att bli ett företags litigator för Jones Day innan hon gjorde språnget att sända journalistik.

load...

2. Karriär omkopplare

I hennes 30s, var Kelly redo för något annat som skulle inte bara använda sina lag färdigheter, men skulle utmana henne på en daglig basis. Hon blev en allmän uppdrag reporter - under namnet Megyn Kendall från hennes första äktenskap - för WJLA i Washington, DC, där hennes stjärna började stiga. I själva verket var det tidigare ABC News reporter och chef Vita huset korrespondent Brit Hume som hjälpte henne att få ett möte med förre Fox News ordförande Roger Ailes.

Vi visste Megyn Kelly hade stora mål, men Fan

3. Sexuella trakasserier

Jag är glad! #SettleForMoreis ut vid midnatt ikväll pic.twitter.com/qKDYy4JEWB

load...
- Megyn Kelly (@megynkelly) November 15, 2016

Det var Roger Ailes som sexuellt trakasserade också Kelly på jobbet enligt henne New York Timesbest säljande memoar Settle mer. Hon skrev att trakasserierna började 2005 då Ailes hävdade att han skulle hjälpa sin karriär ”i utbyte mot sexuella tjänster.”

Trakasserierna eskalerade när han försökte kyssa henne månader senare. Hon knuffade allegedly bort honom och rapporterade honom till hennes handledare. Trakasserierna slutade och Ailes förnekade något fel. Ailes dog maj 2017 vid en ålder av 77.

4. Arbets mamma

Kelly andel själv på att höja hennes tre barn - Yardley, Thatcher och Edward - med make, författaren Doug Brunt, samtidigt som du arbetar hårt som en journalist. En del av hennes beslut att lämna Fox News drevs av sin önskan att vara hemma för sina barn efter skolan och i början av kvällarna.

5. Musik är viktigt

Bara hade en stor tid @SoRmusical. Jättekul 4 hela familjen. Tack @JennGamby för tour & Happy Bday! pic.twitter.com/8opvHKkByl

- Megyn Kelly (@megynkelly) September 10, 2016

Inte bara Kelly tar gitarrlektioner, hon pratade mycket om musik spelar en viktig roll i hennes liv. Hon har setts hänga med musiker som Richie Sambora och delta Broadway musikaler som School of Rock.Maybe hon kommer att spela en låt på hennes nya show?

Bara sluta! En klänning gör inte någon - Inklusive Megyn Kelly - en Slampa

6. Hon är på modet

Bild: Wenn

Bara för att hennes arbete garderob innebär vanligtvis ett hölje klänning, inte någonsin tror Kelly är inte intresserad av mode. Hon var inbjuden till Met Gala två år i rad och steg ut i en mycket modern Badgley Mischka klänning i 2016 och Altuzarra i år.

load...

7. Sinne för humor

Om du följer Kellys sociala medier konton kommer du att se att hon har ett sinne för humor också. Hon är en tuff intervjuare, men hon kan också ta ner det för ett skratt.

8. Trekkie Doppelgänger

Killarna på #KellyFilecrew är stora fans av Star Trek (och uppenbarligen av Seven of Nine)! pic.twitter.com/n3x106x0hl

- Megyn Kelly (@megynkelly) April 1, 2016

Jag slår vad om att du inte vet Kelly hade en tvilling ute. Det är Seven of Nine från Star Trek: Voyager, spelad av Jeri Ryan. Du ser likheten, eller hur?

9. Hon älskar snacks

.DougBrunt: "varför du tar det här ut varje kväll?" Me: "Det är bra det cld vara värre!". Honom: "skulle kunna vara Fat Pop." pic.twitter.com/n0Pfg1SZ3j

- Megyn Kelly (@megynkelly) December 29, 2016

Kelly älskar ett bra mellanmål och hon ses ofta sprickbildning ut Skinny Pop. Det är en tjej som vet hur man festar!

Hon medgav också hennes schema håller henne från att arbeta ut en hel del, så det är därför hon är en smart snacker.

"Vissa saker är värda fett och kalorier, även om jag måste titta på det som en hök", Kelly sade toPeoplemagazine 2012. "Jag brukade kunna träna, men dessa dagar finns det bokstavligen ingen tid."

10. Kelly Ripa co-host

Kelly satt bredvid Ripa under den årslång co-host searchon Live med Kelly. Medan hon verkade aldrig som en allvarlig kandidat i jämförelse med de män som provspelade, var det en bra plattform för Kelly för att främja sin nya bok.

Kvinnorna kommer nu att gå head-to-head i 9:00 tidslucka när Kellys Today show har startat. Kommer Ryan Seacrest vara tillräckligt för att hålla viewersfrom spårar till NBC?

11. Ström kvinna

Varietyhonored Kelly på deras årliga Power of Women händelse i 2016. Hon var omgiven av andra intelligenta, hårt arbetande och tankeväckande kvinnor som gör sina spår i sina respekterade industrier. Hon var i gott sällskap, eftersom Misty Copeland, Julianne Moore och Vera Wang också hedrade det året.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Genevieve padalecki är väldigt mer än bara Jareds fru och babymamma

Post Underhållning

Diane Kruger är inte rädd för att bli hård för att få lika lön

Post Underhållning

Sharon Osbourne är en problematisk feminist med sin Kim Kardashian kritik

Post Underhållning

Får det inte vrids: toppkockens John Tesar säger att han & Katsuji tanabe är vänner iRL

Post Underhållning

Fokusera på utseende kan lämna dem ensamma på gift av mamma och pappa

Post Underhållning

Den amerikanska skräckhistorien: Cult Cast gav bara en massa kommande säsongsdeklarationer

Post Underhållning

Full frontal med Samantha bee hade den perfekta hyllningen till Mary Tyler Moore

Post Underhållning

Jenna Dewan Tatum blir ärlig om sex med channing och talar hennes sinne

Post Underhållning

Ian Harding säger att ganska lilla lögnare förtjänar skulden för trumpets ordförandeskap

Post Underhållning

Abigail Breslin gör kraftfullt och viktigt uttalande om våldtäkt

Post Underhållning

Livslektioner som lärdes av Mindy Lahiri på Mindy-projektet

Post Underhållning

Hillary Clintons #covfefe brinna gör ont så bra