100-talet Lindsey Morgan släpper sex stora teasers för säsong 4 | BurnbrightLove.com

100-talet Lindsey Morgan släpper sex stora teasers för säsong 4

100-talet Lindsey Morgan släpper sex stora teasers för säsong 4

Med varje ny säsong av The 100comes en hel del drama, en del action, en hel del äventyr och en hel del överraskningar. Tja, som verkligen verkar vara fallet med säsong 4.

10 skäl måste du titta på 100

Fans vet aldrig riktigt vad som väntar för tecknen eller vad man ska förvänta sig av sina berättelser, men lyckligtvis Lindsey Morgan (aka Raven Reyes) tappade några teasers om den aktuella säsongen medan du chattar med SheKnows. Hon öppnade särskilt upp om Raven kommande resa och hennes roll nu att världen återigen i huvudsak närmar sig sitt slut.

Här är vad Morgan hade att säga. Om du anser dig Team Raven, då du kommer att gilla vad hon retad.

load...

1. Raven sanna jag

Bild: Giphy

Enligt Morgan är Säsong 4 kommer att fokusera starkt på Raven sanna jag. "Korpen har en riktigt intressant story den här säsongen", sade hon. "Du ser verkligen henne gå igenom några otroliga haverier, du vet, om det är psykiska eller fysiska eller känslomässiga."

Nu mer än någonsin, är fans kommer att se Raven de känner och älskar från säsong 1. "Hon verkligen komma tillbaka till sin egen," Morgan retad. "Trots att hon slags har att Alie uppgradering, Raven börjar faktiskt bli riktigt sant för sig själv. Hon finner sig tillbaka igen efter allt hon har gått igenom. Hon finner typ av hennes egna igen och vem hon egentligen är."

load...

2. Kärlek för Raven?

Bild: Giphy

Från Finn henne one-night stand med Bellamy till Wick har Raven haft sin beskärda del av kärlek intressen under loppet av serien. Hur är det säsong 4? Jo, Morgan kom inte direkt och säga Raven hittar älska igen, men hon sa, "Jag skulle inte utesluta möjligheten, men Raven är också, hon behöver olika typer av kärlek." Kanske den här säsongen handlar om Raven healing och hitta kärleken inte bara från en betydande andra, men de kallar hon sina vänner?

3. Raven supermakt

Bild: Giphy

Tack vare Alie har Raven nu en speciell "uppgradering", vilket är något som har förändrat henne och hur hon arbetar. Morgan förklarade det på följande sätt: "Det är nästan som en supermakt, faktiskt" Hon tillade: "När de extricated Alie kod från Raven hjärna, det finns en liten bit av det som fortfarande kvar."

Så illa som det kan låta, Morgan sade att det är något som gör Raven ännu starkare än hon redan var. "Det är nästan som en guldkant till alla terribleness Raven har gått igenom." Hon tillade: "Det är nästan som om hon har en förmåga att dator hacka eller kod, men bara hennes hjärna fungerar på alla cylindrar på ett snabbare och bättre sätt. Även om Raven lysande till att börja med, hon är på en helt 'nother nivå på grund av Alie hjälp."

VIDEO: Lindsey Morgan på Haters på 2013 Dagtid Emmys

4. Raven mot Clarke

Bild: Giphy

Det är inte chockerande för Raven och Clarke att vara på odds. I säsong ett, de definitivt inte se öga mot öga. Emellertid har deras relation vuxit och formas till en vänskap. Som sagt, Morgan avslöjade Clarke och Raven kommer stånga huvudet den här säsongen.

load...

"Den här säsongen är intressant, eftersom du ser Raven och Clarke gå på det lite eftersom Raven trappar upp som en ledare," Morgan presenterade. "Raven känns annorlunda om hur Clarke kommer att köra saker, hur Bellamy vill leda, och vi har inte tid att röra runt. Så, Raven, hon orolig och hon vill göra det rätta. Så när hon ser något som hon inte tycker är rätt, hon ringer det."

5. Raven, ledaren

Bild: Giphy

Som Morgan retade också ovan Raven kommer att bli en ledare. "Det är därför jag tror att den här säsongen är verkligen intressant för henne, eftersom Raven blir som en ledare i sin egen rätt och det är en cool ny sak som vi inte har sett från Raven tidigare", sade hon. Det är på tiden Raven börjar befallande andra och kanske till och med att köra sitt eget lag precis som Clarke.

6. Ravens "cool", men "skrämmande" resa

Som ganska mycket varannan säsong hittills i den 100, säsong 4 kommer att fyllas med rädsla och det okända. I grund och botten är det slags skrämmande. "Det blir lite jobbigt i slutet, men det är bra," Morgan kupade. "Korpen har en riktigt cool resa i år, men det är ganska skrämmande, ganska skrämmande i slutet."

Vem är redo att se vad som väntar för Raven?

De 100airs onsdagar kl 9 / 8c på The CW.

Medan du Mourning Att Jane VirginDeath, Exec Säger Show kommer att gå på

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Underhållning

Brad Pitt kommer att dela sin rikedom med sina barn, men Angelina Jolie är sol

Post Underhållning

Kolla din mail! Meghan Markle & Prince Harry skickar ut extra inbjudningar

Post Underhållning

Bachelor vinter spel låter som ett konstigt sätt att hitta sann kärlek

Post Underhållning

12 tecken dödade av gråans anatomi är vi fortfarande sorgliga

Post Underhållning

Vilka kvinnor vill är att bli remade, och feminister kommer att älska det

Post Underhållning

Ryan Reynolds gjorde ett stort företagsmeddelande

Post Underhållning

Trots deras förflutna kommer Lady Gaga inte att låta hatare förklara Kanye West

Post Underhållning

Anledningen till att Salma Hayek väntade på att dela med sig av hennes #metoo-historia är att en kvinna vet väl

Post Underhållning

Snl-säsongfinalen inkluderade Dwayne Johnson och gjorde ett presidentbud

Post Underhållning

Fixer Uppers chip gaines svarar på rykten om splittring från Joanna

Post Underhållning

Kevin Bacon & Kyra sedgwick fira 29 års äktenskap med fantastiska throwback pics

Post Underhållning

8 saker HBO saknas i det odödliga livet av Henrietta saknar