Varför Salma Hayek tvättar aldrig hennes ansikte på morgonen | BurnbrightLove.com

Varför Salma Hayek tvättar aldrig hennes ansikte på morgonen

Varför Salma Hayek tvättar aldrig hennes ansikte på morgonen

Salma Hayek är symbol för mål skönhet. Så när 50-åriga skådespelerskan erkände hon aldrig - vi upprepar, aldrig - tvättar ansiktet på morgonen, var vi omedelbart fascinerad om hur hon håller hennes hud så felfri utan den vanliga arsenal av skrubb exfoliators och ansikts tvättar.

Den Emmy vinnare nyligen bröt hennes hudvård till The New York Times, avslöjar att hon inte tvätta ansiktet på morgonen på grund av ett tips hennes farmor gav henne medan hon växte upp. Hayek förklarade att hennes mormor berättade för henne att hennes hud föryngrar naturligt natten, vilket gör morgonen ansikte tvättar praktiskt taget värdelösa och egentligen bara för vinsten av de företag som producerar dem.

load...

Salma Hayek Debuterade en Caramel Lob i Cannes

”Jag har aldrig rengöra min hud på morgonen. Min mormor lärde mig att på natten huden fyller alla de saker du förlorat under dagen ”, säger Hayek. ”Även om jag rengöra mycket väl på natten, varför skulle det vara smutsig när jag vaknar? Det är för företag att ha dig använda fler produkter.”

Däremot Hayek inte gå helt hudvård fritt på morgonen. I stället för ansiktstvätt, Hayek väljer en spritz av rosenvatten att sparka igång sin dag. ”Jag Spritz rosenvatten - det är så mild och vaknar huden upp”, sade hon.

Från en hudvård synvinkel gör Hayek spets mycket vettigt. Under årens lopp har det förekommit flera rapporter hävdade att en förmiddag ansikte tvätta kan göra mer skada än nytta genom att strippa huden av naturliga oljor som den producerar över natten. Istället är experter rekommenderar rosenvatten - vatten bokstavligen fylld med rosor - som ett sätt att återfukta, lugna huden och bekämpa skador.

load...

När festen är över. Cuando se acaba la fiesta. # night #fiesta #stolenmoment

Varför Rosewater är fantastiskt för din hud: Tips från en expert

Tillsammans med spritzing vatten, Hayek avslöjade också att hon håller hennes hud mjuk och smidig genom att resa till London och Paris fyra gånger om året för att få en ansiktsmassage av en japansk massör. Men det är inte bara en massör. Hayek hävdar att hennes massör bokstavligen kan forma en persons ansikte med en enda massage.

”När hon frågade mig," Tycker du om din käke mer offentlig mer runda? När hon var klar kunde man se skillnaden! Jag får alltid rundan. Mitt ansikte är fyrkantig tillräckligt ”, säger Hayek.

Om du inte kan punga ut några grand ett år för att flyga till Europa för att få ditt ansikte återformade (ha), kanske du kan prova Hayeks rosenvatten spets med vår roundup av våra favorit rosewaters nedan.

Burts Bees Rosewater & Glycerin Toner

Bild: Burts Bees

Denna toner kommer inte bara att uppdatera ansikte samtidigt återfuktande det; det kommer också att ta bort alla överblivna makeupor olja som fortfarande kan dröja sig kvar.

Burts Bees Rosewater och glycerin Toner (Burts bin, $ 12)

Rosewater Balancing Mist

Bild: Jurlique

Applicera före moisturizeror över toppen av makeup under dagen för att fortsätta att balansera hudens fukt samtidigt lugnande, lugnande och skyddar mot fria radikaler.

Rosewater Balancing Mist (Jurlique, $ 31)

Mario Badescu Facial Spray med Aloe, örter och Rosewater

Bild: Bluemercury

Med en kombination av örtextrakt som gardenia och blåstång är denna formel rekommenderas för användning som en spray för att låsa in smink eller spritz på torrt hår under dagen för lite glans och skydd.

load...

Mario Badescu Facial Spray med Aloe, örter och Rosewater (Bluemercury, $ 7 för 4-ounce flaska)

Reviva Labs Rosewater Facial Spray

Bild: Amazon

Mist i ansiktet och knacka in med fingertopparna. Denna rosenvatten-infunderas sprut innehåller fänkål, gurka, arnika, balsam mynta, mistel, morot och rölleka extrakt.

Reviva Labs Rosewater Facial Spray (Amazon, $ 8,24)

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

10 saker Ingen har någonsin berättat om färgning av ditt hår

Post Skönhet och stil

De 7 bästa ansiktsmaskerna för lugnande, ömtålig hud

Post Skönhet och stil

Hur får man en större, perkier rumpa snabbt

Post Skönhet och stil

10 snabba skönhetstryck från toppmodern bloggare

Post Skönhet och stil

Hur bli av med mörka fläckar på vilken hudfärg som helst

Post Skönhet och stil

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Post Skönhet och stil

De 5 bästa ögatkrämerna som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

7 bästa anti-aging nattkrämer för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

De bästa produkterna för att hålla i din hudljusande arsenal

Post Skönhet och stil

Därför ska du inte alltid använda kokosnötolja

Post Skönhet och stil

Svarta kattspikar är en rolig vridning på en fransk mani - & purrrfect för halloween

Post Skönhet och stil

Läppglanshacket som får mig att se vaken på några sekunder