Rökigt öga ser du kan skapa med stadsförfallets nakna palett | BurnbrightLove.com

Rökigt öga ser du kan skapa med stadsförfallets nakna palett

Rökigt öga ser du kan skapa med stadsförfallets nakna palett

Om du har levt under en skönhetsfria rock, vet du att Urban Decay'sNaked ögonskugga paletter är ganska mycket Air Jordans av smink, med fans vilt pre-inköp och bokstavligen kö för att haffa en (eller tre ) så snart de släpps.

Med ett dussin rikt pigmenterade nyanser, dessa barn är ganska mycket eld när det gäller att utforma den perfekta neutrala ögon, så att du kan föreställa sig hur peppad vi är att ”Smoky” Naked palett innehåller en rad av ljusa och mörka färger för att skapa alla typer av profilerade utseende-så mycket så att vi gick lite vilt med det själva, vilket skapar en massa rökiga ser på vår vackra praktikant, Katie.

load...

Kolla in dem nedan och en gång du får tag på din palett-inte hålla tillbaka!

Gold och de vackra

Guld är en smickrande skugga på de flesta kvinnor, och du får tre guld och brons nyanser i den här paletten. Borsta blek guld, Dirtysweet, över locket och i de inre hörnen, blandade vi medel brons skugga, radar, från mitten till den yttre ögonvrån. Slutligen var Whiskey användas igen till linje fransarna, lätt winging ut i hörnet för en mjuk cat-eye.

Gritty Kitty

Om du inte är i bär en ogenerat rosa nyans på dina ögon, är High perfekt ljus champagne skimmer i den här paletten. Med hjälp av denna rosa champagne färg över hela locket och i det inre hörnet av ögon, blandade vi pyra, en metallisk aubergine färg i globlinjen och under den nedre fransarna för lite juvel-tonad sot, vilket gör detta potentiellt girly ögat ser till något mer jordad.

load...

Smoke On Mirrors

Naked Smoky ger dig tre perfekta silver / grå toner för att skapa en utmärkt rökig look. Utan att gå alltför hårt på röken, väljer att spela med struktur i stället ombré'd vi Slanted, en metallisk rödgods grå i Dolk, desto djupare grå med en lätt skimmer. Dagger blandades in i en dramatisk men mjuk vingform kommer utåt, och svepte ner till linje nedre fransarna. Vi dabbed mer av Slanted på mitten av ögonlocket samt mitten av den nedre fransraden för att ge ut en bit av metalliskt dimension. När du ansöker ljusreflekterande skimmer och glans till området av ögat som sticker längst ut (som i mitten av ögonlocket) det gör dina ögon verkar rundare och djupare genom dimension.

Skapa en rökig ögat i 5 enkla steg

Cat Power

En rökig katt ögat är ett måste med denna palett. Med en glitter fläckig skimrande kall brons (eller varm silver, beroende på hur man ser på det) skugga som Armor, tar denna klassiska utsmetad cat-eye till en nyårsafton part. Combust, den matta blekrosa färg var dammas på hela locket, med Armour blandas in i veck och utökades till en spetsig form, som definierar den yttre ögon hörnet. Black Market, den djupa skimrande svart skugga, målades längs frans linjer med en platt eyeliner borste och bevingade ut i de yttre hörn för en rökig katt ögon.

Alchemy OS

Vi älskar en bra blandade metaller makeup och vi älskar en ursäkt för Cleopatra-inspirerade makeup. Denna guld och silver lager look är ganska fet utan att titta så tung. Lyckligtvis är det busenkelt att göra också. Bara damm Dirtysweet hela övre ögonlocket och använd Slanted att rada dina övre och undre frans linjer utvidga det utåt för en dramatisk vinge. Voila!

load...

90-talet Called

Hög glans och Moody skuggor var på modet i 90-talet skönhet utseende. Vi införliva både i denna sotiga ögon. Med hög borstad hela ögonlocket, doppa i de inre hörnen, vi balanserad ut det med lösenord, en matt varm skiffergrå blandas i veck och outerwards. Övre och nedre franslinjer var klädda med whisky för mjuk definition, vilket skapar en fet tjock bevingad look som är dramatisk utan att tillgripa massor av svart.

OLJEPOS=TRUNC

Går för fet, använde vi den djupaste och högsta slag nyanser i den här paletten för att skapa denna gothy oljeutsläpp utseende. Använda pyra på hela ögonlocket och skapa skugga med Black Market, blandade vi den mörkaste skugga utåt i en rökig vinge. Vi använde både nyanser till linje nedre fransraden. När du lagra två nyanser för att linje dina fransar, är resultatet något mer dimensionella än en platt färg. Armor var dabbed i de inre hörnen för en hög glans höjdpunkt.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

En kort sammanfattning av klargörande schampo & varför behöver du faktiskt det

Post Skönhet och stil

Classic wonder woman makeup gör att du känner dig som en Badass på Halloween

Post Skönhet och stil

Victoria beckhams briljanta smink som gör dina ögon större

Post Skönhet och stil

Vilka färger du borde - och borde inte - bära på en arbetsintervju

Post Skönhet och stil

En dag i livet på en heltid fashion blogger

Post Skönhet och stil

9 media mavens delar sina bästa hudvårdstips för att bo i en storstad

Post Skönhet och stil

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Post Skönhet och stil

En komplett guide till rätt bröllopsklänning för varje kroppstyp

Post Skönhet och stil

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Post Skönhet och stil

10 saker du absolut behöver veta innan du får en solbränna

Post Skönhet och stil

De 8 bästa highlightersna som får dig att glöda, inte glittra

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?