Möt 56-årig modell barmhärtighet brygger - hon är som Badass som du föreställde dig | BurnbrightLove.com

Möt 56-årig modell barmhärtighet brygger - hon är som Badass som du föreställde dig

Möt 56-årig modell barmhärtighet brygger - hon är som Badass som du föreställde dig

Vid det här laget har du förhoppningsvis sett vackra foton från underkläder varumärke, ensam, med den fantastiska 56-åriga modellen Mercy Brewer. Men du kanske inte har hört från kvinnan själv.

Brewer kom från en grov barndom med få karriärmöjligheter. Hon blev en frisör på en karriär rådgivare förslag och hamnade arbeta för Irvine Rusk, som berättade för henne att överväga modellering. Hon fick sin fot i dörren som en modell i London på 1980-talet, så småningom att arbeta med de bästa i branschen från Kate Moss till Naomi Campbell. Hon flyttade till Nya Zeeland i början av 2000-talet och fokuserade på att vara en mor, med udda modelle spelningar och designa kläder inklusive kostym konst, innan de fick på catwalken againat Nya Zeelands Fashion Week förra året.

load...

12 Inspirerande citat om Grått hår

Du skulle aldrig veta det från bilderna nedan, men detta var Brewer första arbete modellering underkläder. Om att välja Brewer att vara ansiktet utåt för deras senaste kampanj, säger Lonely "Lonely kände Mercy perfekt förkroppsligade Lonely anda som firar starka självmedvetna kvinnor som utmanar samhälleliga normer och inte alltid representerade i mainstream media."

Vi frågade Brewer några frågor om kropps positivitet och modellering industrin. Spoiler alert: Hon är en badass.

SheKnows: Du har haft en enormt framgångsrik karriär inom modellering. Hur tycker du om modellering historia att fokusera på ett snävt intervall av kroppsstorlekar? Ser du kroppen positiva rörelsen som en viktig inom modellering?

load...

Mercy Brewer: gamla egyptierna avbildas ett snävt intervall av kroppsstorlekar, var alla framställs som evigt unga och vi genomborrade tusentals år senare. Ancient greker dito och filmindustrin. Det är tusentals år av 'Se, är denna skönhet och resten av er kan toddle off.'

Designers har all rätt att visa sina kläder på modeller de uppfattar att visa sina talanger på bästa sätt. De har en samling som kan göra eller bryta dem. Från den första skissen av penna på papper i designskola kroppen representeras så unga, lång och smal. Modellen sedan försökt att föra denna vision till liv. Voila.

SK: Tror du mode inställning till ålder förändras? (Vi älskade Céline annons med Joan Didion för några år sedan.)

MB: De miljontals undantag från denna halcyon wonderclub nu står upp för att räknas, och det med rätta. För att utesluta orsaker skador och låg självkänsla vare sig som ett barn på lekplatsen eller som en vuxen som är värdet decimeras genom att helt ignoreras. Mode hjulet snurrar och det är ögon och armar öppnar för att omfamna en mer varierad och därför mer intressant och inkluderande skönhet än hittills.

Det är en oerhört viktig, ja en viktig rörelse framåt. Alla förtjänar och har rätt som en intelligent människa att känna firas, tillgodoses och som värderas som nästa person.

Bild: Harry Var / tillstånd av Lonely

SK: Underkläder annonser mycket sällan måldemografin äldre än, säg, 30. Hade det känns viktigt för dig att vara en del av något som erkände sensualitet och attraktionskraft kvinnor förbi den åldern?

MB: Jag har aldrig fått ner till mina underkläder i tryck förrän nu. Trots att inte veta mottagandet av kampanjen var jag fast besluten att backa upp Lonely uppdrag att ge alla giltighet och värde. Om folk inte gillar det jag beslutades att ta en kula för laget. Eftersom det är visade sig svaret hittills har varit fenomenal och mycket positivt. Det är en underbar och uppmuntrande bild av ögonen och tänkesätt i tiden.

load...

5 faktiskt lätt updos att ta dig igenom vintern

Bild: Harry Var / tillstånd av Lonely

SK: Skulle du säga att modellering hjälpt dig att känna sig bekväm i kroppen, eller var det ett hinder? Anser du dig själv kroppssäker nu? Om ja, hur kom du dit?

MB: Jag var en kläder häst, så modellering underkläder var obekant område. Ålder och livets lärdomar har inte modellering fick mig att känna sig bekväm i min kropp. Jag är en kvinna, har jag älskade män, har jag fött barn, jag nog.

Hur Super Maggie Rizer: s definition av skönhet har förändrats sedan Moderskap

Bild: Harry Var / tillstånd av Lonely

SK: Vad var din favorit pjäs att bära från inspelningen och varför?

MB: Det finns en sten vit uppsättning Lulu, när jag halkade på den, lyste mitt gråa hår som månen. Jag blev påmind om en dikt av Byron.

Hon går i skönhet, som natten Av molnfria klimat och stjärnklara himlen; Och allt som är bäst av mörka och brightMeet i hennes aspekt och hennes ögon: Så mellow'd till det anbud lightWhich himlen till pråliga dag förnekar.

Det är oss äldre kvinnor rätt där. Inte mainstream skönhet, men skönheten ändå. Tack ensam.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Varför squalanolja är den ultimata multitasker för ditt hår och hud

Post Skönhet och stil

De mest smickrande nagellackfärgerna för din hudton

Post Skönhet och stil

De 7 bästa matt läppstiften, från 3 EUR till 30 EUR, för att lägga till i din samling just nu

Post Skönhet och stil

Så här applicerar du concealer för mörka cirklar i tre enkla steg

Post Skönhet och stil

7 bilder av korthåriga kändisar som gör att du vill klippa ditt hår

Post Skönhet och stil

Hur jag gjorde omställningen till naturliga och oroliga personliga hygienprodukter

Post Skönhet och stil

7 helt nya ankomster att köpa på sephora idag

Post Skönhet och stil

7 bästa akneprodukter du kan använda säkert under graviditeten

Post Skönhet och stil

9 produkter som kommer att medföra torrt, skadat hår tillbaka till livet

Post Skönhet och stil

Så här täcker du acne: en GIF-handledning

Post Skönhet och stil

Det vanligaste håret och huden förändras att förväntas under graviditeten

Post Skönhet och stil

10 saker du absolut behöver veta innan du får en solbränna