Hur man torkar håret snabbt när det är kallt ute | BurnbrightLove.com

Hur man torkar håret snabbt när det är kallt ute

Hur man torkar håret snabbt när det är kallt ute

På sommaren, torka håret snabbt betyder oftast kliva utanför de sex sekunder som det skulle ta för solen att göra sitt jobb, men på vintern är det en helt annan historia: Oavsett vad din mormor skulle få er att tro, lämna huset med våta hår kanske inte faktiskt få dig sjuk, men det kommer att bli olyckliga nivåer av obekväma. Med detta i åtanke, talade vi med frisör Michael Dueñas att ta reda på hur man torkar håret snabbt ut, riktigt snabbt.

Vrid ur

Första saker först: När du stänger av vattnet, vrida ur håret aldrig så lite, du vill inte vrida det så svårt att det gör ont, men att bli av med fukt kommer att ställa dig upp för en snabb slag -torr.

Handduk Torka

För kärleken till allt heliga, stoppa handduk-torka håret i en raseri: Du skadar nagelbanden snabbare än någon värmeverktyg, eftersom vått hår är mer mottagliga för brott. Och när du ändå håller på, byta till en microfiber handduk för maximal absorption. ”Jag rekommenderar att byta till Aquis handduken”, säger Dueñas, som säger att han ”aldrig använt en mer absorberande, mindre slip handduk innan.” Det kommer att minska din torktid på mitten, men om du är i en binda, en 100 procent bomull T-tröja verk, för. Och om du har lockar, plopp: bara vända huvudet över och stapla håret på toppen av huvudet. Sedan slå in den i microfiber handduk och komma igång med din makeup.

load...

Prep håret

”Att få håret att torka snabbare utan skador är nyckeln”, säger Dueñas, som rekommenderar spritzing Garnier Fructis Smooth Blow Dryon fuktigt hår innan du plocka upp hårfön. ”Det ger håret med fukt den behöver, så det kommer att släppa vattnet det att hålla fast vid.”

Ta alkohol

Detta kan tyckas bakvända eftersom alkohol kan vara torkning, men om du verkligen bråttom, gå för det: ”En pro Hemligheten är att använda en lätt hårspray eftersom alkoholen i det kommer att hjälpa torka håret snabbare”, säger Dueñas, som gillar Oribe Superfin hårspray. ”Och som en bonus får du bra konsistens!” Jag rekommenderar.

Din pensel Matters

load...

Jag har sett vänner använder sina fingrar-eller ännu värre, en rattail kam att föna håret, vilket inte är bra om du försöker att komma ut ur huset för fem minuter sedan (eller någonsin, verkligen). Använd i stället en borste som tillåter luft att passera genom baksidan av borsten, säger Dueñas. Han rekommenderar Denman Vent Brush, orter som ska köra ungefär $ 10.

Torktid

”En bra hårfön gör absolut en enorm skillnad”, säger Dueñas, som rekommenderar Conair 3Q. ”Det har stor luftflöde som hjälper torrt hår radikalt snabbare än andra torkar.” Om du är i stånd att investera i en hårfön, både T3 Featherweight Luxe 2iand GHD Air Professional Performanceblow orkar är jon-drivna för en snabb föna.

4 Att försöka göra håret lufttorka Snabbare

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Möt mamma bakom några av landets coolaste butiker

Post Skönhet och stil

10 saker att veta innan du färgar ditt hår mörkt

Post Skönhet och stil

Så lagar solskyddsmedel och smink som ett proffs

Post Skönhet och stil

6 sätt att nagla det glansiga ögonlocket utseende

Post Skönhet och stil

5 icke-invasiva plastikkirurgi alternativ som är mer populära än någonsin

Post Skönhet och stil

Victoria beckhams briljanta smink som gör dina ögon större

Post Skönhet och stil

De 7 coolaste hur-till sminkpaketet med inbyggda instruktioner

Post Skönhet och stil

De 5 bästa gör det själv ansiktsmaskerna för att fixa fet hud snabbt

Post Skönhet och stil

De 7 bästa retinolerna för super torr, känslig hud

Post Skönhet och stil

Den bästa apotek retinol som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

Dessa kvinnor lyfter pengar bara genom att ha på sig klänningar

Post Skönhet och stil

Vad händer faktiskt när du går ut med vått hår under vintern