Hur man lägger smink på en pimple när du har poppat den | BurnbrightLove.com

Hur man lägger smink på en pimple när du har poppat den

Hur man lägger smink på en pimple när du har poppat den

Oavsett hur många gånger våra derms / moms / tidigare själva skrika åt oss, vi har alla varit där: stirrar på våra ansikten i spegeln, låta nederlag en poppade nabb gått fel skölja över oss. Mest för att det alltid går fel. (När är sista gången du var glad att du trasslat med ditt ansikte?) Men tyvärr, synd kommer inte att göra rodnad försvinna någon snabbare, så vi pratade med två experter-hudläkare Annie Chiuand makeup artist Ashleigh Ciucci att räkna ut hur man sätter makeup på en dök finne när du måste gå ut i världen.

Kendall Jenner avslöjar hennes Easy DIY Acne Mask

Först Dr. Chiu tigger, gå tillbaka i tiden och inte pop finne alls, eftersom ärr och bakterier och andra allmänna sjukdom. Men säg du gav i frestelse och du bara har några minuter innan du måste gå ut genom dörren (roliga tider!) Och se presentabel / inte sippra offentligt. Här är vad du gör:

Hålla en tops eller varm kompress till platsen för att stoppa blödning eller talg, sedan rengöra området med varmt vatten och mild tvål (Dr. Chiu gillar Cetaphil). Om du har några minuter till godo, ”använda varmt pasta av krossade aspirin och vatten som en kompress för att snabbt minska inflammation för att tömma innehållet.” När du tvätta bort det och finne slutar läcka, få Visine: ”Det omedelbart får röda ur finne, vilket gör det lättare att täcka”Chiu säger.

load...

Sedan sandskädda lite Neosporin på den inflammerade (men inte sipprar!) Plats med en vävnad, Ciucci rekommenderar, särskilt om du har bråttom. Efter genom att damma området med transparent puder ”och sedan hitta din finaste spets makeup borste och dot en vattentät concealer som Make Up For Ever Full Cover Concealerright på plats. Peka den med ringfingret, och avsluta med en touch av transparent puder för att ställa in den.”

Försök sedan att inte bråka med det: Din kropp kommer att gå in i healing läge och alla plockning eller peeling innan huden är faktiskt död kommer att göra mer skada (ärrbildning) än nytta. Om du inte kan motstå en bra pick-eller, om du känner att du kunde hålla klämma och få fler pus ut (du kommer inte) -pick upp ett paket av dem hydrokolloid blister padsat apotek. Kasta det på när du är hemma för att hjälpa dra ut vad gunk vänstra där, och ännu viktigare, att hålla händerna borta från ansiktet.

load...

De bästa Hud syror för Bright, Glowy, Clear Skin

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Expert tips och tricks för att få mer användning av dina makeup borstar

Post Skönhet och stil

Är dina pannor i behov av uppståndelse?

Post Skönhet och stil

10 hår-scarf tutorials som tar din sommar stil till nästa nivå

Post Skönhet och stil

En dag i livet på en heltid fashion blogger

Post Skönhet och stil

De 9 bästa primrarna för fet hud som håller sken i sjön hela dagen

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

11 par strumpbyxor redaktörer kan inte leva utan

Post Skönhet och stil

De 7 bästa produkterna att köpa hos sephora just nu

Post Skönhet och stil

Halloween Barbie smink som gör dig till en levande docka

Post Skönhet och stil

Letar du efter frisyrer för runda ansikten? här är alla celeb inspo du behöver

Post Skönhet och stil

7 bästa sminksprayer som inte lämnar ditt ansikte extra fet

Post Skönhet och stil

De bästa ögonbrynen formar att smickra ditt ansikte